SenNetRedactie

Vertrek op 2 november op unieke 14-daagse rondreis door de VS!

Ben jij al in Amerika geweest? Dit is je kans! De immer enthousiaste Eddy Boeckmans van Organización Royal neemt een klein groepje onder zijn vleugels voor een onvergetelijke rondreis door de VS: de bruisende steden Washington, New York, schitterende attractieparken in Orlando én zelfs een cruise naar de Bahama's staan op het programma! Neem snel een kijkje, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!
 • Tip voor Vaderdag: 6 redenen om naar de Westhoek te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Westhoek haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel Salons Cortina een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, lunch, diner en dranken tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine nog eens de kans om deze knalaanbieding te boeken. Verlengd wegens succes! Neem snel een kijkje!

 • Salvatore Adamo doet een Ronde van Vlaanderen!

  De Belg van Italiaans-Siciliaanse origine is nog steeds razend populair in ons land. Even is hij weggeweest, maar dit najaar komt hij terug naar Brugge en Oostende. Volgend jaar maakt Adamo een kleine Ronde van Vlaanderen en speelt hij met zijn nieuwe theatertour ‘Près de toi’ in o.a. Kortrijk, Roeselare, Lier, Leuven, Koksijde, Hasselt en Blankenberge. Zijn bekendste liedjes komen zeker aan bod, en hij heeft nog een heleboel verrassingen in petto!

Investeren zonder zorgen?

Investeren in een hotelkamer brengt alle voordelen van beleggen in vastgoed met zich mee, zonder de kopzorgen. Profiteer van continu inkomsten, een professionele uitbating en van een perfecte ligging aan zee én aan de toegangspoorten van Blankenberge. Door een vast publiek van expats en toeristen kunt u het hele jaar door rekenen op een betrouwbaar rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • Reusachtige voedselverspilling terwijl massaal honger wordt geleden

  Nog steeds verdwijnt bij nagenoeg iedereen een gigantische hoeveelheid voedsel gewoon in de vuilnisbak, terwijl wereldwijd nog duizenden en duizenden mensen de hongerdood sterven. Maar liefst 88 miljoen ton voedsel wordt naar schatting elk jaar verspild in de EU. Het Europees Parlement wil dat hallucinante cijfer nu gehalveerd zien tegen 2030, een ambitieus plan dat volgens onze columnist Jan Schils een drastische ommekeer vereist.

 • Vlaams ondernemersbloed: SymPaté

  Ambachtelijke paté-terrines, dat is de passie van Dirk De Spiegeleire, zaakvoerder van SymPaté. De liefde voor goede charcuterie gaat al vier generaties terug, waardoor hij als geen ander weet wat traditie en kwaliteit is. Naar een klassieke paté volgens de authentieke bereidingswijze is het vandaag zoeken in de winkelrekken. Hier wil SymPaté een antwoord op geven!

Vernietig alle onkruid (op een ecologische manier)

Iedereen heeft in zijn tuin wel eens last van onkruid. Chemische onkruidverdelgers of onkruidbranders op gas zijn schadelijk voor het milieu en het duurt een tijdje vooraleer je resultaten ziet. Met de nieuwste generatie elektrische onkruidbranders is dat niet meer nodig: binnen de 3 seconden is het onkruid weg én op een milieuvriendelijke manier! Koop hier je elektrische onkruidbrander aan en geef het milieu ook een kans!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.