SenNetRedactie

Bent u ook op zoek naar een goed rendement?

Hotelvastgoed biedt u die mogelijkheid. Behalve een veilig alternatief op uw spaarboekje heeft u met hotelvastgoed ook geen gedoe met huurders zoeken, onderhoud en andere tijdrovende zaken. Zo kunt u optimaal profiteren van het succesconcept hotelvastgoed. Kies met Hotelinvest voor betrouwbare merken als Mercure of ibis. 90% van de huidige projecten is reeds uitverkocht. Klik hier voor meer info.

 • De Romeo’s op volle kracht vooruit!

  Over geen enkele band is de voorbije zes weken meer inkt gevloeid dan over De Romeo’s. Begin januari was er hun succesvolle documentaire ‘In het spoor van De Romeo’s’ en een paar weken later kwam hun nieuwe album ‘Vrienden voor altijd’ uit. Ook op culinair vlak verwennen De Romeo’s hun fans. Je kan namelijk nu De Romeo’s Frikandel XXL kopen in de frituur in je buurt! Lees hier wat ze dit jaar nog meer in petto hebben!

 • Welk kattenkwaad haalt je huisdier uit als jij niet thuis bent?

  Het liefste zou je je geliefde viervoeter overal mee naartoe nemen, maar dat kan natuurlijk niet. Vraag je je wel eens af wat je kat of hond zoal doet als jij er niet bent? Zit ie de hele dag aan de deur te wachten tot je thuiskomt, knabbelt ie aan je mooie planten of ligt ie gewoon lekker lui te slapen? Pascal Vyncke was ook nieuwsgierig wat zijn twee katjes uitspoken en heeft er iets op gevonden!

Hoe wil jij herinnerd worden?

Een afscheidsceremonie zou toch écht een weerspiegeling moeten zijn van wie jij was? Een gepersonaliseerde uitvaart is immers het mooiste cadeau dat je kan geven aan je nabestaanden. Als dé uitvaartspecialist staat DELA al meer dan 80 jaar families bij met de organisatie van een mooi en persoonlijk afscheid. Ontdek hoe DELA mensen nog helpt.

 • Allemaal Familie: win 1 van de 100 duotickets!

  Zin in een gezellig filmavondje? Vanaf 22 februari speelt de nieuwe Vlaamse romantische komedie ‘Allemaal Familie’ in de zalen. De feelgoodfilm kan rekenen op een topcast met onder andere Nathalie Meskens, Gilda De Bal en Bill Barberis. Neem nu deel aan de wedstrijd en maak kans op één van de honderd duotickets!

 • SeniorenNet houdt van jullie!

  Valentijnsdag is traditioneel de dag om je geliefde te tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Daarom willen wij jullie, onze trouwe bezoekers en lieve vrienden, in de bloemetjes zetten. Al meer dan 15 jaar lang genieten jullie van alles wat SeniorenNet te bieden heeft, en we hopen dat jullie dat nog vele jaren zullen doen. Elke dag werken wij hard om het naar jullie zin te maken, en dat doen we met veel plezier. Bedankt voor het jarenlange vertrouwen!

3-daags Zeeuws hotelverblijf voor slechts € 89 p.p.!

Uitzonderlijke aanbieding aan het mooiste Zuidstrand van Nederland: 3-daags verblijf incl. ontbijt, een driegangendiner en meer in Dune Hotel de Distel, een sfeervol en recent gerenoveerd familiehotel! Hier kun je urenlang wandelen over de duinen en fietsen langs diverse routes op Walcheren. Reserveer voor 28/02/2017 met de promocode SN15AMM. Aanbod geldig tot 31/03/2017.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.