Deel via

SenNet dreamteam: blaren op de voeten voor OxyPass!

November 2011

Op Zenith in Brussel, dé beurs voor levensgenieters vanaf 50 jaar, heeft ons SeniorenNet dreamteam zich het vuur uit de sloffen gelopen voor OxyPass Club. Namens SenNet een dikke merci aan dit droomteam van vrijwillige medewerkers! 5 dagen lang kwamen de enthousiaste clubleden op voor hun Club: OxyPass! Zij zijn immers overtuigd dat ook jij lid moet worden van onze OxyPass Club!

Kom bij onze OxyPass Club

Zenith in Brussel is de belevenisbeurs voor de dynamische 50-plusser. 'dynamisch' is het minste wat je kan zeggen van ons "dreamteam" van SeniorenNetters En 'dynamisch' is het minste wat je kan zeggen van ons "dreamteam" van SeniorenNetters. Met heel veel enthousiasme én plezier stonden ze van 15 tot 20 november 5 dagen lang op hun benen om OxyPass te verkopen.

Op het einde van de beurs hadden veel medewerkers de blaren op de voeten, maar daar maalden ze niet om. Ze bleven gedreven uitleggen waar het in hun Club om draait.

Weet jij hoe het werkt "Samen Sterk"?

Met je persoonlijke Vip-kaart kaart word je een heel jaar lid van OxyPass Club. Jouw Club verenigt de 50+ consumenten Jouw Club verenigt de 50+ consumenten onder het motto Samen Sterk. In ruil voor je lidmaatschap onderhandelt OxyPass groepsvoordelen voor elk individu.

Hoe meer leden de Club telt, hoe beter de voordelen die de Club kan onderhandelen.

Drukte in het OxyPass Salon

Wie lid werd tijdens de Zenith beurs had zijn OxyPass al dubbel en dik terugverdiend. Het vrijwilligersteam was druk doende alle nieuwe leden meteen te overladen met cadeautjes.

Een OxyPass Clublid betaalt 29€ voor een heel jaar en kreeg op de beurs meteen voor 48€ aan cadeautjes terug Een OxyPass Clublid betaalt 29€ voor een heel jaar en kreeg op de beurs meteen voor 48€ aan cadeautjes terug: een fles wijn, saunabezoek, chocolaatjes, een boek, koffiecaps etc. Dat is trouwens waar het om draait bij OxyPass, dat je je lidmaatschapsgeld er telkens opnieuw uithaalt, elke keer dat je jouw OxyPass gebruikt.

Hoe dat kan? Eenvoudig, de Club neemt geen commissie. Ze onderhandelt voor jou maximale deals en geeft de volledige winst aan haar leden, altijd.

Schorre stemmen

De medewerkers praatten hun stemmen schor om dit principe aan geïnteresseerden uit te leggen. dat je met je OxyPass altijd zeker bent van de correcte prijs En je te vertellen dat je met je OxyPass altijd zeker bent van de correcte prijs of vaak zelfs de laagste. Dat OxyPass jou het zoekwerk uit handen neemt en dus gemakkelijk en tijdbesparend is.

Slimmeriken nemen een OxyPass

Er waren veel bezoekers die nog niet van OxyPass hadden gehoord, maar evengoed bezoekers die een OxyPass kwamen kopen om er daarna meteen hun voordeel mee te doen. Slimmeriken die met hun OxyPass bijvoorbeeld meteen naar één van onze partners trokken om 100€ korting te krijgen op Multifocale glazen voor hun bril.

En wat wens jij?

Onze medewerkers hebben niet alleen OxyPass met verve en succes verkocht, ze deden ook marktonderzoek. Als lid mag je ons immers vertellen waarmee wij jou als OxyPass Clublid plezier kunnen doen. Als lid mag je ons immers vertellen waarmee wij jou als OxyPass Clublid plezier kunnen doen. Er was vroeger vraag naar korting op elektrische fietsen. En zie, die hebben we nu. Er is vraag naar een mooi aanbod om te kamperen, voordelen bij computermateriaal .. Onze SenNetters hebben alle tips en wensen verzameld. De Club heeft nu heel wat werk voor de boeg om het aanbod voor jou uit te werken.

Enthousiasme werkt aanstekelijk

"En, wanneer is de volgende beurs?" In ieder geval kan SeniorenNet haar "droomteam" niet genoeg bedanken voor haar inzet. Jullie waren fantastisch! Na Zenith was iedereen zéér moe en klonk toch de vraag: "En, wanneer is de volgende beurs?"

Kan ik volgende keer ook meewerken in de OxyPass Club?" Het enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat een bezoeker na aankoop van haar OxyPass bij ons kwam aankloppen met de opmerking: "Dit vind ik zo fantastisch! Kan ik volgende keer ook meewerken in de OxyPass Club?"
En dat hoort OxyPass Club natuurlijk graag. Helpende handen zijn meer dan welkom.

Steun SeniorenNet met OxyPass

Als jij OxyPass koopt, steun je jouw SenNet. In ruil is OxyPass Club voor jou aan het werk, zodat jij met OxyPass kan genieten van top deals, een heel jaar lang!

Wil je je ook aansluiten bij OxyPass Club? Surf naar www.oxypass.be. Voor vragen kan je terecht bij redactie@oxypass.be

Wat zijn je voordelen met OxyPass?

Op de website www.oxypass.be lees je van welke deals, voordelen en dikke procenten je allemaal kunt genieten. Zo kan je met OxyPass logeren in uitstekende hotels voor slechts 29€ per nacht, ontbijt inbegrepen, terwijl anderen daarvoor het dubbele tot driedubbele betalen. OxyPass geeft je elke dinsdag 10 procent korting bij de nr 1 doe-het-zelf zaak Gamma, zelfs op de laagste aanbiedingen. Met OxyPass kan je goedkoper tanken,… en nog zoveel meer!

OxyPass is een alles-in-één kaart. Je wordt verwend met extraatjes op restaurant, bij leuke uitjes, evenementen en proeverijen. Je doet voordeel bij leuke hebbedingetjes, abonnementen, trendy producten of persoonlijk advies, enzovoort. Kijk maar snel op www.oxypass.be

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels