Deel via

Feest mee met De Romeo’s, Ridge Forrester, Paul Severs en Natalia!

October 2015
Zet je schrap voor het grootste ambiancefeest van het jaar! De Romeo's nodigen je aanstaande zaterdag 24 oktober uit op Het Zingpaleis in de Hasseltse Ethias Arena. Voor deze zesde editie wisten ze drie topartiesten te strikken, namelijk Paul Severs, Natalia en niemand minder dan Ronn Moss, beter bekend als Ridge Forrester uit The Bold And The Beautiful! Snelle beslissers kunnen nog tickets bemachtigen!

De Romeo’s spelen gastheer op hun eigen feestje!

/101/Ontdek/zing.jpg

Het Zingpaleis, zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena, Hasselt. Reserveer je tickets
via www.hetzingpaleis.be of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). 

Gunther Levi, Davy Gilles en Chris Van Tongelen ken je ongetwijfeld als het charmante trio De Romeo’s. Overal waar zij langskomen, zorgen ze voor een spetterend feest, en dat zal zeker ook het geval zijn op Het Zingpaleis aanstaande zaterdag! Als enthousiaste gastheren trekken ze alle registers open om je een fantastische avond te bezorgen. Meezingen met hun grootste hits en genieten van de fantastische gastoptredens is de boodschap!

Natalia

Wie Natalia dit najaar aan het werk wil zien, kan dat enkel nog op zaterdag 24 oktober, wanneer ze te gast is op Het Zingpaleis. De Vlaamse ‘Lady of Soul’ heeft het momenteel erg druk, maar heeft in haar agenda nog één gaatje kunnen vinden voor een gastoptreden, bij De Romeo’s.

Het was al jaren een stille droom van ons allemaal om Natalia te kunnen strikken voor Het Zingpaleis. Haar hitrepertoire past perfect op ons meezingfeest. We zijn blij dat ze, ondanks haar razend drukke programma, toch één uitzondering wou maken en ons komt verblijden met een gastoptreden, waarbij ze haar grootste hits gaat brengen met onze liveband. Dat gaat hoe dan ook vonken geven”, zegt Davy Gilles.

/101/Ontdek/natalia.jpgMet 3 platina, 1 dubbel-platina en 2 gouden albums, uitverkochte Lotto Arena’s en Sportpaleizen, is Natalia de voorbije 12 jaar uitgegroeid tot één van Vlaanderens populairste artiesten. Haar krachtige stem, uitgesproken persoonlijkheid en imposante podiumprésence, zijn zonder meer haar sterkste wapens. Geen wonder dat The Pointer Sisters, En Vogue, Shaggy, De Ladies of Soul en hartsvriendin Anastacia, de voorbije jaren maar wat graag met haar het podium deelden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat De Romeo’s erg blij zijn dat ze Natalia mogen verwelkomen op hun Zingpaleis.

Ronn Moss

/101/Ontdek/ronn.jpgSamen met het exclusieve optreden van Natalia, hebben De Romeo’s met de komst van de Amerikaanse soapacteur Ronn Moss nog een primeur te pakken. Moss, beter bekend als Ridge Forrester uit The Bold and the Beautiful, komt voor het eerst naar ons land om samen met De Romeo’s het podium muzikaal te delen. Met het nummer ‘Baby Come Back’ scoorde Moss in de jaren ’70 een nummer 1-hit in de Amerikaanse hitlijsten.

Paul Severs

/101/Ontdek/paul.jpgPaul Severs is een icoon van de Vlaamse showbizz en je kent hem zeker en vast van een hele resem Vlaamse hits. Hij zorgt ongetwijfeld voor fijne meezingmomenten die je niet wilt missen!

 

Wie de unieke gastoptredens van Natalia, Ronn Moss en Paul Severs, samen met De Romeo’s en hun band zelf wil meemaken op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt, kan tickets reserveren via www.hetzingpaleis.be. Als extraatje worden opnieuw de Story Awards 2015 uitgereikt vlak voordat het grootste ambiancefeest van het jaar uitbarst!

Dinsdag zijn De Romeo’s met Ronn Moss te gast in Van Gils & Gasten (op Eén). In het onderstaande filmpje vertellen ze je meer over de nieuwe editie van Het Zingpaleis, aanstaande zaterdag.  

1 reactie

Walterke
en de prijs van de tickets ???
19/10/15 17:10 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels