Deel via

Ik ben verslaafd aan zingen!

November 2015
Een paar jaar geleden werd Frans Bauer – Fransje voor de Vlaamse vrienden - nog uitgeroepen tot positiefste Nederlander en die titel heeft hij het voorbije jaar opnieuw glans gegeven. Makkelijk was het niet want op privévlak moest Frans afscheid nemen van z’n geliefde vader Chris. Gelukkig maken de muziek én zijn fans veel goeds. Binnenkort kan je hem live aan het werk zien in Antwerpen of Hasselt!

Frans Bauer Live in Concert X

/107/Frans/NDgmIldsyc1DSLaDYRDvPOxQnW9ONC_vskSbc4TvKoE.pngOp zondag 13 december (Stadsschouwburg Antwerpen) en op zaterdag 20 februari (Ethias Theater Hasselt) trakteert Frans op Frans Bauer Live in Concert X. Wie zijn 10de theatertour niet wil missen kan best snel kaartjes reserveren via www.sherpa.be of telefonisch op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Journalist Marc Boon en cameraman Geert Van de Velde zochten Frans Bauer op voor een boeiend gesprek. ‘Zoals altijd was Frans in bloedvorm en gunde hij ons de nodige tijd voor een fijn interview. In het gesprek dat we hadden was hij warm, charmant en bijzonder openhartig’, zegt Marc Boon enthousiast. ‘Wat mij is bijgebleven van dat uurtje is dat hij vooral goed weet waarmee hij bezig is. Hij is een echte ondernemer die al van kindsbeen af met zijn muziek is gaan leuren. Frans weet wat het is om mensen aan je te binden, om fans te hebben. Het is dankzij hen dat hij het verlies van z’n vader enigszins heeft kunnen plaatsen. Bauer’s fans zijn alles voor hem, dat zegt hij ook letterlijk. Ook al was het een klotejaar, z’n glimlach heeft hij niet verloren en dat maakt de man, die verslaafd is aan muziek, net zo bijzonder en uniek.’

/107/Frans/affiche.jpgWil jij er graag bij zijn?

Frans Bauer Live in Concert X

13 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen

20 februari in het Ethias Theater in Hasselt

Reserveer je tickets via www.sherpa.be of telefonisch op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Hier kan je kijken naar enkele boeiende passages uit het interview. Op MENT TV, anne, AVS, Stories TV kan je het volledige interview de komende weken zien voorbijkomen.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels