Deel via

Even alle zorgen vergeten en feesten!

December 2015
Het Gentse Kuipke was zaterdagavond het decor voor de 5de editie van het Festival van de Ambiance. Net als de voorbije jaren, zorgden de duizenden feestvierders en ambiancemakers voor een gezellige drukte rondom het Citadelpark. De bezoekers, organisatoren en artiesten waren laaiend enthousiast over de fantastische avond. Noteer de volgende editie alvast in je agenda: 6 december 2016!

/108/Ontdek/DSC_7051b.jpg'Met vijf succesvolle edities, kan je zeggen dat het Festival van de Ambiance een vaste waarde is geworden. Voor heel wat artiesten is het vaak ook de enige afspraak die ze hebben in hartje Gent. Pas op, wij hebben allemaal veel optredens in deze regio, maar een festival met een brede mix van artiesten zoals dit, in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad is echt uniek', zegt Yves Segers die zaterdagavond het podium deelde met o.a. Willy Sommers, Sasha & Davy, Christoff, Lindsay en De Romeo’s.

Het unieke karakter van dit festival wordt ook nog eens benadrukt door de organisatoren, die - ondanks het dreigingsniveau van de voorbije weken – opnieuw een groei konden realiseren wat betreft de publieke belangstelling. 'Bij ons staat alles in het teken van ‘ambiance’. Ons publiek weet dat, net als de artiesten, die bij ons alleen maar hun grootste hits zingen. Voor velen is het Festival van de Ambiance dan ook uitgegroeid tot een jaarlijkse afspraak die ze niet meer willen missen. De mix van gevestigde waarden, gecombineerd met Nederlandse topartiesten zoals Rob de Nijs of Jan Smit, maar ook met zoals dit jaar 2 Fabiola én de ultieme 90’s iconen 2 Unlimited, maakt ons festival bijzonder. Met de aanwezigheid van DJ Ward hebben we het festival dit jaar nog een extra boost gegeven, waardoor het feestje nog intenser is geworden.'

/108/Ontdek/DSC_9552b.jpgKon je er zelf niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd naar die ambiance? Hier kan je de foto’s bekijken van Roland Hermans, gemaakt tijdens de 5de editie van het Festival van de Ambiance, op zaterdag 5 december 2015 in ’t Kuipke van Gent. 

Op zaterdag 3 december 2016 zal de 6de editie plaatsvinden van het Festival van de Ambiance. Namen van optredende artiesten zijn nog niet bekendgemaakt, maar tickets kan je wel al kopen via de website www.festivalvandeambiance.be of telefonisch via 070/345.345 (Max €0,30/Min).

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels