Deel via

Zo denk jij over chocolade!

December 2011

Uit de stroom aan reacties op het artikel blijkt duidelijk dat er heel veel mensen plezier beleven aan een stukje chocolade. Veel mensen zijn er zelfs aan verslaafd. Anderen moeten deze lekkernij tot hun grote spijt laten staan. We selecteerden een aantal reacties!

"Ik ben ook verslaafd aan pure chocolade en het zit in de genen want onze dochter en kleindochter eten het ook veel. Zelfs als ik 's nachts wakker word, eet ik chocolade. We hebben het dan ook altijd in huis. Dat zou beter niet zo zijn, want dan kan ik er niet van eten. Vaak smelt ik chocolade en dan doe ik er stukjes dadels of cranberry's door. Van jongs af aan ben ik al gek op chocolade. Ik ben nog steeds vitaal, sport 4x per week en gebruik geen medicijnen (ben 70). Misschien heeft chocolade een gunstige invloed. Dus uw verhaal klopt zeker wel.
Met vriendelijke groeten van Ben, een chocoladeliefhebber."

"Ja, ook ik ben verslaafd aan chocolade. Pure chocolade vind ik niet lekker. Geef mij maar melk of witte."
Jos

"Ik eet heel graag chocolade en hoe puurder hoe liever. Ik wist al dat het goed is voor het hart."
Swakke

"Chocolade werkt voor mij altijd positief. Pure chocolade geeft mij altijd een goed gevoel. Het liefst met een tasje lekkere koffie als lekkere afsluiter van mijn broodmaaltijd."
Etienne

"Ik ben een regelrechte 'chocoholic' en een absolute chocoladeliefhebber. Voor pure chocolade zwicht ik steevast. Amerikaanse vrienden leerde ik van deze Belgische lekkernij mateloos genieten. Een bezoek aan het Chocolademuseum in Brugge is een must: je wordt er gewoon vrolijk en happy van. Om van de zoete verleiding zelf nog maar te zwijgen."
Gerda

"Elke dag eet ik na het middagmaal een brok pure chocolade en ik voel mij er zeer goed door. Ik kan dat al jaren niet meer laten."
Rosette

"Als ik een "dipje" heb, kan chocolade mij er bovenop helpen. Natuurlijk met mate en lekker is het zeker."
Therese

"Chocolade: lekker met een glaasje Cointreau, voedzaam, kloek voor de botten, smelt in de mond en is goed voor cholesterol." José

Heel mooi artikel dat chocolade tenminste eens aanprijst als wellust en geneesmiddel. Enig! Ik ben er gek op, vooral op onze Belgische Chocolade. Sinterklaas roept ook die heerlijke herinnering op aan 'kind zijn' en 's morgens sinterklaaschocolade ontdekken. Dit heeft bij mij zeker de behoefte aan chocolade ontwikkeld. Ik hou er zoveel van en maak er goed gebruik van. Proficiat met het artikel."
Liliane

"Ja, ik eet al heel mijn leven chocolade. Een hele poos ben ik er echt verslaafd aan geweest. Daar heb ik aan moeten werken. Dat is me gelukt en nu eet ik elke dag een mignonetteke met een lekkere tas koffie."
VJ

"Ik kan niet van chocolade afblijven. Ik vind het te lekker om zo maar te laten liggen. Na mijn maaltijd, moet ik een stuk chocolade hebben. Dan pas zijn mijn maaltijden een succes."
Julien

DEZE MENSEN MOGEN DAN WEER -EN JAMMER GENOEG- GEEN CHOCOLADE ETEN:


"Ik ben dol op chocolade. Jarenlang heb ik dagelijks pure chocolade binnengespeeld. Heerlijk was dat! Maar wegens diabetes moet ik dat laten. Chocolade eten is zo goed als verboden. Af en toe een klein stukje kan nog wel. De goesting blijft nog steeds!!"
Louisa

"Het kan zijn dat chocolade mag en dat het heel lekker is, maar er zijn ook mensen zoals ik die bij het eten van chocolade de volgende dag een pracht van een migraine hebben. Dus ik neem maar genoegen met de geur van chocolade, dat moet voor mij voldoende zijn."
Maria

"Ik ben het zeker eens met wat men schrijft. Ik heb diabetes, net zoals vele anderen, En dat is voor ons een struikelblok. Nu komt er een nieuw vervangingsmiddel voor suiker op de markt en kunnen wij ook genieten van chocolade. Dit zal ons toch ook wat vrolijker maken."
Ide

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels