Deel via

Zo eenvoudig is het om een digitale muziekbibliotheek te maken

December 2011

Het artikel over het verdwijnen van de cd lokte heel wat reacties en vragen uit. Heel wat muziekliefhebbers zien het idee wel zitten om hun platen, cassettes en cd's te digitaliseren. Maar hoe moeten ze dat voor elkaar krijgen? Garf ging aan de slag om je dit uitgebreid uit de doeken te doen. En zo kan jij het ook!

IMAGE

Langzaam maar zeker evolueren we naar een tijdperk waarin onze muziek digitaal wordt aangeboden. Daar sta je dan met je collectie langspeelplaten, muziekcassettes en compact discs. Alles opnieuw aankopen of downloaden via het net is een beetje een absurd idee. En misschien heb je in je collectie wel platen en cd's die helemaal niet meer verkrijgbaar zijn. Je lievelingsnummers dan zelf digitaliseren is de oplossing. Dat kan in principe vrij eenvoudig en met weinig of geen extra kosten.

Met deze handleiding van Garf wordt het digitaliseren van je lievelingsnummers relatief eenvoudig. Surf snel naar http://mailgroepfilmen.seniorennet.be/INDEX 20PAGINA/Digitale_miziekbibliotheek.html
Met deze beschrijving kan een kind de was doen. Succes!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels