Deel via

8 redenen om naar Amsterdam te gaan!

December 2015
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Amsterdam haalt? SenNet zet voor jou 8 redenen op een rijtje waarom Amsterdam een absolute aanrader is tijdens de wintermaanden! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Amsterdam
  • mét ontbijt en een diner
  • gratis gebruik van wifi
  • in een hotel vlakbij het centrum.
  • € 89,50 p.p. i.p.v. € 149

NH Amsterdam Noord

/110/PP/0 - Cover.jpg

NH Amsterdam Noord is een fantastisch viersterrenhotel in het levendige Amsterdam. In de nieuwe hotelkamers zorgen heldere kleuren voor een fris gevoel. Geniet van een heerlijk ontbijt of gezellige lunch in Restaurant Tavelers. In Bar King William III kun je dan weer volop ontspannen en genieten van lekkere drinks en bites. Met de ligging in het noorden van de stad is het hotel optimaal bereikbaar en een perfect startpunt voor een dagje winkelen of een toeristisch uitstapje. Even de stad in? Met de gratis shuttle bus van het hotel bent u gemakkelijk en snel in het centrum, overdag en 's avonds.

Adres: Distelkade 21 
          1031 XP Amsterdam 

/110/PP/4 - RST_NH_galaxy_026.jpg

OF:

NH Amsterdam Zuid

/110/PP/3 Ams Zuid.jpg

Logeer in het ultramoderne hotel NH Amsterdam Zuid gelegen in een trendy buurt met winkels, restaurants en cafés. De designkamers hebben witte, grijze en limoengroene tinten, houten vloeren en veel daglicht. ‘s Morgens serveren ze het kenmerkende NH ontbijtbuffet in het stijlvolle restaurant. U kunt volop ontspannen in de sauna, solarium en fitnesscenter. Het hotel ligt vlak bij het zakendistrict de Zuidas, een trendy wijk vol met winkels, restaurants en cafés. Met de tram of metro kunt u eenvoudig naar het stadscentrum reizen. Vanaf vrijdagavond 19.00u t.e.m. zondag kan er gratis geparkeerd worden in de straat van het hotel. Of je kunt gebruik maken van de hotelparking à € 15 p.n..

Adres: van Leijenberghlaan 221               1082 GG Amsterdam

/110/PP/1 - AMS Zuid.jpg

Plaats

Hoe kouder het weer, hoe warmer de sfeer! Tijdens de winter maken de Amsterdammers hun stad sfeervoller dan ooit. De fonkelende kerstlichtjes versieren hun straten, de bruine kroegen en restaurantjes zijn gevuld met vrienden en de schaatspleintjes maken het plaatje af. En waar is shoppen en op koopjes jagen leuker dan in Amsterdam? Nog een tip voor je verblijf in Amsterdam. Bezoek op de fiets de oude binnenstad met de schitterende grachtengordel want de stad is voorzien van brede fietspaden die van je uitstap een echte belevenis maken! Ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven met het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en het Leidseplein.

/110/PP/0 - Cover.jpg

/110/PP/11 - RC_NH_galaxy_013.jpg

Amsterdam is de moeite waard!

Met gezellige pubs, sprookjesachtige architectuur en tal van evenementen en activiteiten, gloeit Amsterdam van het feestelijke gejuich tijdens de wintermaanden. Kleed je dus lekker warm aan en geniet van de winter in Amsterdam! De avonden zijn gezellig, het eten is hartig, en de straten schitteren in kerstverlichting. Hieronder vind je 8 redenen waarom Amsterdam dé perfecte winterbestemming is.

/110/PP/01.jpg

1) De stad wordt een spektakel van licht
Tijdens de donkerste wintermaanden verandert Amsterdam in één grote openluchtkunstgalerij. Het jaarlijkse Amsterdam Light Festival met zijn magische lichtinstallaties siert de grachten, straten en bezienswaardigheden van november tot januari. De beste manier om het hele spektakel te zien, is via een speciale boottocht of wandelroute.

/110/PP/02.jpg

2) Gezelligheid troef!
Donkere nachten, fonkelende lichtjes, gezellige caféetjes ... alle winterse dingen in Amsterdam zijn echt gezellig. Iedereen die Amsterdam bezoekt in de winter zal hiervan kunnen getuigen. Het is een stad die je vanbinnen lekker verwarmt en je met een heerlijke gloed terug naar huis stuurt.

/110/PP/03.jpg

3) De wintermarkten van Amsterdam zijn geweldig
Amsterdam staat bekend om zijn feestelijke openluchtmarkten die vaak veel indrukwekkender zijn dan in andere Europese steden: ronduit uniek! Tijdens de wintermaanden duiken overal in en rond de stad marktjes op, variërend van traditioneel tot trendy en op unieke locaties.

/110/PP/05.jpg

4) Naar hartenlust eten
De Nederlandse keuken is gemaakt voor koude dagen en nachten. Van stamppot tot traditionele erwtensoep en alles daar tussenin. Het heerlijk hartige eten warmt je op vanbinnen én vanbuiten!

/110/PP/06.jpg

5) Oliebollen
Als er één reden is om Amsterdam te bezoeken in de winter, dan is het wel de overvloed aan oliebollen. Deze heerlijk dampende zoetigheden komen slechts één keer per jaar langs, dus smul er maar zoveel mogelijk van nu je de kans hebt!

/110/PP/07.jpg

6) De straten zijn van jou
’s Winters is het minder druk in de Nederlandse hoofdstad, en dat betekent kortere wachtrijen bij de belangrijkste musea en meer kans op een tafeltje in je favoriete bar of restaurant. Vlucht weg van de gure wind en neem de tijd om een paar musea te verkennen: het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum bijvoorbeeld, daarna kan je nog lekker gezellig een kroegje bezoeken.

/110/PP/08.jpg

7) Amsterdam ziet eruit als een sprookje als er sneeuw valt!
Eén ding staat vast: Amsterdam is prachtig in het wit. De besneeuwde binnenstad ziet eruit als een kerstkaartje. Een romantischer decor vind je nergens! De sneeuwtapijten in het Vondelpark en Westerpark smeken gewoon om sneeuwballen- en sneeuwmannenpret.

/110/PP/09.jpg

8) Schaatsen op de bevroren grachten
Als je geluk hebt en de omstandigheden gunstig zijn, dan worden de kanalen afgesloten om voldoende ijs te laten vormen. Dat zorgt dan voor 's werelds mooiste schaatsparcours! Jammer genoeg is dat niet elk jaar mogelijk … Maar zelfs als de kanalen niet bevriezen, zijn er tal van andere schaatsmogelijkheden in Amsterdam: o.a. het grote ICE Amsterdam vlakbij het Rijksmuseum en de levendige ijsbaan op het Leidseplein.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Reserveren’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender van het hotel van jouw keuze en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM-  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Arrangement aan  € 89,50 p.p. i.p.v. € 149

  • 3 dagen/2 nachten in NH Amsterdam Noord OF Zuid
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 drankje p.p. (1x glas bier, huiswijn, soft drink, koffie of thee)
  • 1 x 3-gangendiner op de 1e avond (exclusief dranken)
  • Gratis WiFi
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting
 

Reserveren vóór 5/01/2016, te verblijven tot 29/02/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 179 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 05/01/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 21,50 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 36,50) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 157,50 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Maximum 2 volwassenen.
  • Eenpersoonskamer: € 39,50 supplement = € 129 voor het arrangement. Reservering van een eenpersoonskamer is op te vragen via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

3 reacties

vicescape
Er is geen sneeuw, er zijn geen bevroren grachten, het eten is afschuwelijk en als Belg moet je er heel goed opletten of je wordt opgelicht.
Mij is het overkomen. Ik kreeg jaren geleden een wielklem en het kostte me 3500 Bef. om ze te verwijderen. Politie was er in de buurt niet te bespeuren. Sindsdien kom ik nooit meer in Amsterdam.
Het is trouwens ook een vuile stad!
21/12/15 20:03 REAGEER
Octavia
Disneyland of de Efteling zijn de uitgesproken plaatsen om te bezoeken als je ongeveer 15 jaar na de invoering van de Euro nog in BEF denkt of schrijft........
22/12/15 09:45 REAGEER
Ben
Is het nu incl. of excl. toeristen belasting. Beetje dom zou Maxima zeggen
22/12/15 08:56 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels