Deel via

2016: een jaar vol veranderingen op SeniorenNet!

January 2016
Heb je al je nieuwjaarsbrieven al gekregen? De onze nog niet! 2016 wordt een bijzonder jaar, want in maart blaast SeniorenNet al 15 kaarsjes uit! Er staat dan ook een heleboel te gebeuren: een hele make-over, extra thema's, enkele nieuwigheden. Nieuwsgierig? Lees dan zeker verder! Maar we vertellen je heus nog niet alles, hoor!

Liefste SeniorenNetters,

Door jullie trouwe bezoekjes, oprechte steun en lieve /113/Nieuwjaar/Nieuwjaarsbrief_2.jpgwoorden,
Krijgen wij het helemaal warm vanbinnen!
Daarom stellen wij ons vaak de vraag:
Wat zouden wij toch zonder jullie beginnen?

Ook voor SeniorenNet wordt 2016 heel bijzonder,
We worden 15 jaar: wat een wonder!
We hebben dan ook heel wat nieuws bedacht,
Als jullie nu al eens wisten wat dit jaar bracht …

We hopen dat het nieuwe jaar
Vol mag zitten met plezier, gezondheid en geluk!
We zijn jullie heel erg dankbaar,
En zien jullie graag ook dit jaar terug!

Jullie kapoen,

Het SeniorenNet-team

SeniorenNet.be, 11 januari 2016

Groot nieuws: SeniorenNet krijgt een make-over!


Je hebt het misschien wel al gemerkt: SeniorenNet ziet er een beetje anders uit dan je gewend was. Het lettertype, de titeltjes, de menubalk, alles oogt wat moderner, én toegegeven, al heel wat mooier. Je ziet echter nu nog maar een fractie van de vernieuwingen die er de volgende maanden zitten aan te komen! Geen zorgen, SeniorenNet blijft nog altijd dezelfde website met nieuwsoverzichten, nuttige informatie over allerhande onderwerpen, leuke mailgroepen, fora en chatboxen, grappige en schattige foto’s, enzovoort. Dezelfde website dus, maar dan beter!

/113/Nieuwjaar/oud.jpg /113/Nieuwjaar/pagina.jpg

Na de grote veranderingen op de SenNet Shop, is het nu de beurt aan grote broer SeniorenNet om een heuse make-over te ondergaan. Na 15 jaar is het namelijk wel eens tijd om de rimpeltjes die je favoriete website gekregen heeft, glad te strijken tot een flitsend nieuw geheel.

/113/Nieuwjaar/internet.jpgWe doen dat natuurlijk niet zomaar! De bedoeling is dat de hele website vernieuwd en verbeterd wordt, zodat je in de toekomst nog meer plezier beleeft op SeniorenNet. Er is nu al een hele schat aan informatie te vinden, maar dankzij de nieuwe lay-out zal die informatie veel duidelijker te lezen zijn én ook aantrekkelijker verpakt zijn. Daardoor is surfen op SeniorenNet binnenkort nog fijner, nog interactiever en bovendien ook mobielvriendelijk. Zo kan je zonder problemen de hele website bekijken uit je luie zetel via je tablet of smartphone!

Daarnaast staan er ook enkele extraatjes voor de deur, zoals een evenementenkalender en nieuwe boeiende thema’s.

SenNet Magazine

/113/Nieuwjaar/tablet.jpgOok voor onze nieuwsbrief, SenNet Magazine, hebben we grootste plannen. De e-mail die je wekelijks in je mailbox krijgt blijft voorlopig nog even de oude, maar de archiefpagina op de website zal er snel helemaal anders uitzien. Zo kunnen we je onder andere sneller trakteren op interessante informatie, wordt de leesbaarheid van de artikels verhoogd en zal je uiteraard ook alle artikels perfect op je smartphone of tablet kunnen nalezen.

We gaan in maart alvast van start met een nieuwe rubriek. Eentje waarbij we jullie, onze trouwe lezers en ongetwijfeld verrassend boeiende personen, in de kijker zetten. Daarom gaan wij op zoek naar bijzondere en pakkende verhalen. Heb jij iets unieks meegemaakt? Heb je een ongewone hobby of een merkwaardig talent? Wil je daarnaast graag je verhaal met ons en de andere SeniorenNetters delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@sennetmagazine.be en vertel ons kort wat er zo bijzonder is aan jouw verhaal.

/113/Nieuwjaar/logosennet.jpgLogo

Bij al dat nieuws hoort natuurlijk ook een nieuw logo! Hoe dat eruit zal zien, verklappen we nog niet, maar we zijn er in ieder geval trots op! (Ben je al nieuwsgierig?)

Updates

Hou zeker de startpagina van SeniorenNet in de gaten, want we houden jullie op de hoogte van alle vernieuwingen. Wie weet wordt er al snel een tipje van de sluier opgelicht?

Daarnaast horen wij ook heel graag je mening. Heb je suggesties, vragen, vind je dat iets beter kan? Laat het ons dan gerust weten op het forum.

11 reacties

wolken
Proficiat en het is heel boeiend om altijd te lezen!

11/01/16 18:10 REAGEER
wolken
Proficiat! altijd heel boeiend om alles te lezen van jullie!
11/01/16 18:18 REAGEER
Cees
Ik kijk altijd uit maar seniorennet er staan al tijd leuke tips in en goed
Reacties het is heel leuk en het ver veelt niet en je kan hier al tijd
wel wat tips vinden
C j van der pijl
11/01/16 19:37 REAGEER
marcvercambre8930
Hopelijks zal Seniorennet wat beter communiceren in de volgende periode...
Er werd in 2015 een oproep gedaan voor cruisebegeleiders.. Na diverse mails werd ik uitgenodigd naar een locatie ergens ver weg in een kasteel, voor mij,een rit van 140 km heen en 140 km terug. We mochten nog betalen voor een etentje..
Na de uitleg over de functie werd aan iedereen die aanwezig was stellig beloofd dat iedereen wel aan bod ging komen omdat er meer cruises gingen doorgaan dan dat er kandidaat begeleiders waren.
Na de uiteenzetting kreeg ik nog een mondelinge belofte dat ik ging uitgenodigd worden voor een prive gesprek.
Na enkele maanden heb ik dan een mail gestuurd en kreeg ik een antwoord dat er niets van dit alles ging doorgaan.
Waarom worden mensen op die manier behandeld? Dit is een vraag die me nu bijna een jaar bezig houdt.

Gr
Mar Vercambre
0477 411987
11/01/16 19:44 REAGEER
RedactieSenNetMagazine
Beste M. Vercambre,

Jammer dat te lezen en we begrijpen je ontgoocheling. Onze partner laat weten dat het toen jammer genoeg onmogelijk was om àlle kandidaten aan bod te laten komen. Alle aanwezigen staan echter nog altijd op de lijst en zullen gecontacteerd worden als er begeleiders nodig zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
12/01/16 11:54 REAGEER
jacobschristine
Wel als ik héél eerlijk moet zijn, vind ik de titel ongepast: SeniorenNet mag in mijn ogen niet 'politiek getint' zijn.
Mss ben ik gewoon een beetje 'paranoia' :-)
12/01/16 06:56 REAGEER
Pua
Ben ik politiek blind of wat heb ik hier gemist???
17/01/16 10:36 REAGEER
lydia65
Wij kijken vol spanning uit naar de veranderingen. Het zit voor de rest perfect in elkaar. Aangenaam om te lezen en heel overzichtelijk. Ik zou zeggen doe zo voort.
12/01/16 16:25 REAGEER
Ben benieuwd......kan haast niet wachten. Jullie zijn goed bezig, succes ermee, voor seniorennet, en voor de liefhebbers zoals ik.. MVG Nicky :)
12/01/16 20:59 REAGEER
ahc
Ziet er veelbelovend uit!
13/01/16 16:04 REAGEER
Baeyens
Bedankt voor de vele toffe rubrieken en "weetjes" die ik mocht ontvangen en die me veel bijgebracht hebben . Jullie doen het heel goed en ik wens jullie nog heel veel succes! Ik kijk dus vol spanning uit naar al wat seniorennet nog te bieden heeft. Bedankt. Ik ben grote fan. Joske.
14/01/16 20:37 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels