Deel via

Travis Pastrana is een held!

January 2016
Afgetraind, met de juiste outfit en met veel branie, zal Nikolas Van der Veken op donderdag 18 februari opnieuw de kolkende massa in het Antwerpse Sportpaleis ophitsen tijdens de doortocht van Nitro Circus Live. Na de aankondiging van onze grootste Belgische FMX rijder William ‘Willis’ Van den Putte, nodigen Travis Pastrana en co een 2de landgenoot uit die voor extra entertainment mag zorgen tijdens de show. Beluister hier het interview!

Rollend spektakel

/114/Ontdek/nitro.jpgMet een gloednieuwe show die volledig in het teken staat van een 18de eeuws circus, begint Nitro Circus Live deze maand aan een nieuwe Europese tournee. Op het programma staan er 17 wereldsteden. Voor één keer zal het middenplein van het Antwerpse Sportpaleis niet worden ingenomen door het publiek, maar is het de speeltuin voor de allergrootste kampioenen van de Freestyle Motorcross (FMX) BMX, inline-skates en alle andere rollende sportdisciplines. Het wordt uitkijken naar de aanwezigheid van meervoudig X-Game kampioen en medaillewinnaar Travis Pastrana. Samen met X Fighters Josh Sheehan, Cam Sinclair, Adam Jones, Jolene Van Vught én de beroemdste rolstoelatleet ter wereld Adam“Wheelz” Fotheringham, heeft Pastrana een dominante rol in een show waar er meer dan 30 live action sporters aan meewerken. Nitro Circus Live geeft de show op 18 februari een stevige Belgische tint. Onze beste FMX rijder Willliam ‘Willis’ Van den Putte vond een paar weken geleden een uitnodiging in z’n mailbox. 'Ik ben nu al gezond nerveus, want straks is het de allereerste keer dat ik mijn rij- en springkunsten mag tonen voor eigen publiek. Ik kan bijna niet geloven dat het nota bene in het Antwerps Sportpaleis is en tijdens Nitro Circus Live. Voor mij is dat een kinderdroom die in vervulling gaat', zegt de Olenaar geëmotioneerd.

/114/Ontdek/DSC_3307b.jpgOok Nikolas Van der Veken, frontman van de Belgische punkrockband Janez Detd. is er straks opnieuw bij. 'Voor de derde keer al mag ik de Master of Ceremony (MC) spelen. Ja, het is een rol die mij wel ligt. Naast mijn fitnessactiviteiten én de muziek, ben ik al jaren fan en volger van Nitro Circus Live. Op tv is het straf, maar in het echt zijn de stunts nog 1000 keer straffer. Mijn mond valt keer op keer open van verbazing en ik stel mij nu al de vraag welke spectaculaire nieuwe dingen grootmeester Travis Pastrana deze keer alweer bedacht heeft. Voor mij is hij een genie en één van de grootste sportmannen die er rondrijden op deze blauwe planeet. Nitro Circus Live, dat is topsport én top-entertainment voor het ganse gezin. Beter kan ik het niet omschrijven.'

Beluister hier het interview met Nikolas Van der Veken.

Wil je er ook graag bij zijn? Tickets voor Nitro Circus Live op donderdag 18 februari in het Antwerps Sportpaleis, kan je bestellen via via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels