Deel via

5 redenen om naar Brussel te gaan!

January 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Brussel haalt? SenNet zet voor jou 5 redenen op een rijtje waarom onze hoofdstad de perfecte locatie is voor een fijne citytrip! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Brussel
  • mét ontbijt en een diner
  • gratis gebruik van wifi
  • in een luxueus hotel.
  • € 79,50 p.p. i.p.v. € 199

/115/PP/0 - cover.jpg

NH Collection Brussels City Centre ****

Dit luxueuze nieuw gerenoveerd viersterrenhotel is centraal gelegen op wandelafstand van de meest historische bezienswaardigheden van de stad en vlakbij het beroemde winkeldistrict van Brussel. Je kunt te voet naar Manneken Pis, de Grote Markt en het Koninklijk Paleis.

/115/PP/4 NH_collection-brussels-centre_068 Room 3.jpg

De ruime kamers hebben hoge plafonds en zijn overwegend klassiek ingericht. Het uitgebreid ontbijtbuffet serveert men op de bovenste verdieping waar je van een prachtig uitzicht op de skyline van de stad kunt genieten. Het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een goed en gezond begin van de dag. Met o.a. ontbijtgranen, yoghurt, fruit, sappen en verse broodjes. Op verzoek kunnen er ook warme gerechten worden bereid. Je kunt ook buiten op het terras eten.

/115/PP/7 NH_collection-brussels-centre_064 Breakfast 2.jpg

Brasserie Atlanta serveert de Belgische, Franse en Italiaanse keuken, met Franse en internationale wijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze wijnexperts.

/115/PP/9.jpg

De grote fitnessruimte is uitgerust met loopbanden, crosstrainers en meer.

/115/PP/10.jpg

Plaats

Brussel is the place to be voor shoppers. De autovrije en populaire Nieuwstraat huisvest alle bekende merken. In de brede Louizalaan kun je terecht voor chique maar ook jongere merken. De grootste modehuizen zoals Gucci, Chanel, Giorgio Armani, Christian Dior, Louis Vuitton, Hermès, Yves Saint-Laurent vind je in de meest fameuze Waterloolaan. Winkel- en kunstliefhebbers halen dan weer hun hart op in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen of in de hippe wijk Sint-Goriks. Daarnaast heeft Brussel nog enorm veel te bieden: Europese hoofdstad, historische metropool én bovendien stad van kunst en cultuur. De ideale stad voor een leuke citytrip!

/115/PP/12 BRUSSEL.jpg

Bewonder het Koninklijk Paleis en strijk vervolgens neer op een van de vele terrasjes op de gezellige Grote Markt. Een bezoek aan het prachtige Jubelpark met haar triomfbogen, schitterende tuinen en vijvers is ook de moeite waard. Struin ook eens over de bijzondere vlooienmarkt in de oude volksbuurt De Marollen en stop onderweg in een van de vele chocolaterieën voor heerlijke Belgische bonbons.

Brussel is de moeite waard!

Vaak denken mensen dat Brussel een grauwe stad is. Wacht tot je de Grote Markt ziet en je je een paar eeuwen terug in de tijd waant!  Andere blikvangers zijn het Beursgebouw, de Kunstberg, het Atomium en de art-nouveaustijl die je vooral veel terugziet in de deelgemeente Elsene. Stap eens een bruin Belgisch café binnen en proef het 'Bourgondische' dat de Belgen bezitten, al zijn ze er zich zelf niet altijd van bewust. Vergeet Manneken Pis ook niet. Hij is waarschijnlijk kleiner dan je dacht, maar een bezoek aan onze hoofdstad is niet compleet zonder het kleine plassende mannetje gezien te hebben! Verder kunnen shopaholics hier hun slag slaan in de talrijke mooie boetieks en chique galerijen. Kortom, Brussel is een stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken!

/115/PP/01a.jpg

1. Grote Markt

De Grote Markt is het toeristische centrum van Brussel. Je vindt hier dan ook de allerbekendste Brusselse trekpleisters. De straatjes rond de Markt stammen nog uit de Middeleeuwen en herbergen prachtige oude panden in gotiek, barok en Vlaamse renaissance. De Grote Markt wordt soms wel eens het mooiste plein van Europa genoemd: je vindt er het door UNESCO beschermde stadhuis, het Museum van de stad Brussel, het Bierbrouwersmuseum en de bloemenmarkt midden op het plein.

/115/PP/02.jpg

2. Winkelen in Brussel

Brussel is een echte winkelstad. De betere ketens vind je terug in de Nieuwstraat. Hou je van mooie boetieks? Dan moet je in de omgeving van de Rue Antoine Dansaert zijn. Je kijkt er je ogen uit. Voor de wat apartere winkels en galeries begeef je je naar St. Géry. Wat winkelen in Brussel zo leuk maakt is de grote diversiteit aan winkels, te danken aan de lange tweedeling van de stad in rijke adel en relatief arme arbeiders. Zo beschikt Brussel over zowel statige winkelgalerijen als rommelige antiekwinkeltjes. Ook het begrip service krijgt voor velen een nieuwe betekenis in Brussel. Overweldigende vriendelijkheid van de mensen in de winkels is iets dat winkelen tot een genot maakt.

/115/PP/04.jpg

3. Lekker eten en drinken

Naast winkelstraten, vind je in Brussel ook een heleboel idyllische pleintjes en leuke steegjes die uitnodigen tot een hapje en een drankje. De romantische bouwstijl werkt daar natuurlijk volledig aan mee. Brussel heeft een ruim aanbod aan restaurants van lokale en Belgische gerechten tot een brede waaier aan menu's uit de hele wereld: Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, noem maar op. De wijk rond het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt is bekend om de restaurants met vis en zeevruchten.

/115/PP/13 brussels_places.jpg

4. De leuke wijken van Brussel

De veelzijdigheid van Brussel komt tot uitdrukking in de verschillende delen en wijken van de stad die ieder een heel eigen karakter hebben. De veelal kleine wijkjes liggen goed verscholen in de stad en hebben ieder hun eigen verhaal. Van de volkse Marollen tot de Koninklijke Museumwijk en van het designerswalhalla Dansaertwijk tot het toeristische gebied rond de Markt, Brussel biedt een bont palet aan stadsgezichten. Een leuke bestemming is ook de wijk Laken, even buiten de stad. Hier staat het Atomium dat samen met Manneken Pis het symbool van Brussel vormt.

/115/PP/05b.jpg

5. De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Ontdek in 6 musea 7 eeuwen Schone Kunsten en 20.000 werken! In het Magrittemuseum vind je de grootste collectie ter wereld van René Magritte, de Belgische kunstenaar die geen introductie meer behoeft. Surrealistische ontspanning gegarandeerd! Het Fin-de-Sièclemuseum dompelt je onder in de luisterrijke sfeer van Brussel in 1900. Je vindt hier werk van meer dan 30 belangrijke kunstenaars, o.m. Horta, Rodin, Gauguin en Mucha, van impressionisme tot de art nouveau, van de Schone kunsten tot de opera. Het Old Masters museum herbergt de op een na grootste collectie ter wereld van Bruegel, naast Rubens, van der Weyden en Jordaens. Het Modern Art museum plaatst de toppers van de 19de eeuw in de schijnwerpers, alsook een selectie meesterwerken uit de 20ste eeuw. Afspraak met Broodthaers, Fabre, David, Panamerenko, Alechinsky. 

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

 

Arrangement aan  € 79,50 p.p. i.p.v. € 199

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer/115/PP/5 NH_collection-brussels-centre_075 Room 1.jpg
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis welkomstdrankje
  • 1 driegangendiner (excl. dranken) op de eerste avond
  • koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • gratis wifi
  • gratis gebruik van ruime fitnessruimte
  • Kinderen t.e.m. 2 jaar verblijven gratis
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting
Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/02/2016, te verblijven tot 31/03/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 159 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/03/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 19 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 34) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 140 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Eenpersoonskamer: € 119 per verblijf. Reservering op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

emmy1941
Hi Pascal.
Sorry, omdat ik zelden jou mail lees, maar wel opsla voor het geval ik er tijd voor heb. Nu zie ik dat het dan te laat is om te reageren, dus ga ik van af nu alles eerst lezen voor ik het opsla.
Alleen, wat ik niet begrijp. Je werkt bij sennet, dan weet je toch, dat de meesten alleen zijn, hoe kan je dan een offer geven voor 2 personen?
Dat is iemand blij maken met een dooie mus.
Groetjes Emmy
26/01/16 11:32 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels