Deel via

6 redenen om naar Zeist te gaan!

February 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zeist en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 6 redenen op een rijtje waarom het Figi Theater Hotel dichtbij de prachtige stad Utrecht een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een uitzonderlijk hotel met ontbijt, gratis filmbezoek, een welkomstdrankje … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Zeist
  • mét ontbijt en welkomstdrankje
  • gratis filmbezoek naar keuze
  • in een uniek theater-stadshotel.
  • € 69 p.p. i.p.v. € 112,50

/119/Reizen/1.jpg

Hotel Theater Figi ****

Het Figi viersterrenhotel heeft een gedegen traditie in Zeist en is al ruim 150 jaar een begrip in gastvrijheid. Het hotel beschikt over 97 kamers. Een prima, centraal gelegen, uitvalsbasis voor recreatie.

/119/Reizen/7.jpg

De tweepersoonskamers zijn voorzien van twee enkele bedden of een dubbel bed. Alle kamers hebben een tv, telefoon, safe, badkamer met toilet, bad/douche, haardroger, broekpers, gratis wifi, parkeren en toegang tot de fitness.

/119/Reizen/27.jpg

Voor een overheerlijk en gezond ontbijt of een diner à la carte ben je welkom in het Restaurant. De Espressobar én het terras bieden je de gehele dag de gelegenheid om te genieten van een heerlijke kop Max Havelaar-koffie met de alom gevierde Figi-patisserie.

/119/Reizen/15.jpg

Maar Figi is niet enkel een hotel. Onder hetzelfde dak tref je ook een theater en bioscoop! Geniet dus tijdens jouw verblijf ook van de nieuwste films. En in het Theatercafé kun je voor de voorstelling ontspannen genieten van heerlijke bistrogerechten of na de voorstelling van een lekker drankje.

/119/Reizen/26.jpg

Plaats

Figi is omgeven door parken en ligt dichtbij de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Dit is ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Zeist heeft een gezellig centrum en mooie historische gebouwen. De Slotlaan is de bekendste winkelstraat van Zeist en aan het begin daarvan ligt Slot Zeist. Dit alles op loopafstand van Figi.

/119/Reizen/23.jpg

Een vijf minuten durende wandeling van Slot Zeist naar Figi voert je door vijf eeuwen geschiedenis. Een extra rondwandeling langs de historische gebouwen en het 17e-eeuwse Slot Zeist is beslist de moeite waard. De corridor van Hotel Theater Figi bevat ook een permanente presentatie over de historie van het 150-jarige Figi en brengt je terug in de tijd. Kort samengevat ‘Verrassend Veelzijdig’.

/119/Reizen/28.jpg

Shoppen in Utrecht op slechts 15 km is een must! De heel gezellige binnenstad heeft een fijne mix van trendy modewinkeltjes, urban hotspots en eigenzinnige winkelconcepten. En het fijne? De winkels in Utrecht zijn zeven dagen per week geopend.

/119/Reizen/24 - Patisserie.jpg

Zeist is de moeite waard!

Deze prachtige streek is absoluut het verkennen waard. Optimaal genieten tijdens je verblijf in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, doe je zo.

1. Een uitzonderlijk hotel

Hotel Theater Figi ligt in het centrum van Zeist, één van de mooiste plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug. Het luxueuze hotel is onderdeel van een groot complex waar veel faciliteiten zijn ondergebracht. Zo vind je er het theatercafé het Weeshuis, het Frans getinte restaurant Walkart Park en een congrescentrum. Als je in de espressobar een gebakje uit eigen keuken proeft, dan waan je je zo in de banketbakkerij van George Figi die deze heerlijke gebakjes daar maakte in 1902! Daarnaast kan je in één van de vier bioscoopzalen die het hotel rijk is dagelijks gaan kijken zowel recente films als cultfilms. 

/119/Reizen/1 Uitzonderlijk hotel.jpg

2. De Utrechtse Heuvelrug

Door Scandinavische gletsjers die de bodem de hoogte ingestuwd hebben, is de Utrechtse Heuvelrug een hoogtepunt in het hartje van Nederland. Een deel van de Utrechtse Heuvelrug is uitgeroepen tot nationaal park, en is daarmee een van de 20 parels van de Ecologische Hoofdstructuur. Behoud en ontwikkeling van bijzondere natuur staan voorop, maar natuurliefhebbers kunnen hier via uitgekiende wandelroutes volop genieten!

/119/Reizen/2 utrechtse-heuvelrug.jpg

3.De lage Vuursche en kasteel Drakensteyn

Even de benen strekken of er flink de pas inzetten, de verscheidenheid aan wandelingen is hier enorm. Op zondag kan je wandelen op het militaire oefenterrein, alle andere dagen kan je kiezen tussen heerlijke bestemmingen zoals de pyramide van Austerlitz, het klooster Sint-Elisabeth, het kasteel met de sprookjesachtige naam Drakensteyn of het beschermde dorpszicht van de Lage Vuursche. Wil je dit allemaal bewonderen, dan neem je toch beter de fiets.

/119/Reizen/3  de lage Vuursche.jpg

4. Paleis Soestdijk

Koningen en koninginnen, prinsen en prinsessen, je hoort -bijna- het klepperen van de paardenhoeven en het ruisen van de zijden baljurken bij een bezoek aan het paleis Soestdijk. Je krijgt toegang tot het officiële gedeelte van het paleis en zelfs tot een aantal privévertrekken. Van zoveel pracht en praal ga je als vanzelf een tikkeltje rechter lopen. Ook het park is zeker de moeite waard!

/119/Reizen/4 Kasteel Soestdijk.jpg

5. Utrecht, een prachtstad

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je geen seconde uit het oog kunt verliezen. Daardoor kan je onmogelijk verdwalen  in de sfeervolle, autovrije binnenstad! Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrasjes aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.

/119/Reizen/5 Utrecht.jpg

6. De botanische tuin

Heb je oog voor alles wat groeit en bloeit rondom ons? In de Botanische Tuin van de universiteit van Utrecht kan je absoluut je hartje ophalen. Je kan er wandelen tussen bomen, struiken, bloemen en vlinders in een ongekende kleurenpracht. Is het weer iets minder mooi, breng dan een bezoekje aan de verwarmde kassen, je kijkt er je ogen uit!

/119/Reizen/6 Botanische tuin.jpg

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Arrangement aan  € 69 p.p. i.p.v. € 112,50/119/Reizen/0 - Cover.jpg

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis welkomstdrankje
  • 1 x filmbezoek naar keuze
  • Gratis gebruik van wifi
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting
Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/03/2016, te verblijven tot 31/08/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 138 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 15/03/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 13,80 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 28,80) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 124,20 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Kinderen tussen 0 en 3: € 10 p.p.p.n., inclusief ontbijt. Kinderen tussen 4 en 11: € 25 p.p.p.n., inclusief ontbijt. Oudere kinderen of volwassene: € 69 per arrangement. Max. 1 extra bed per kamer. Reserveringen op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Eenpersoonskamer: € 99 per verblijf. Reservering op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels