Deel via

Vind jij Valentijnsdag romantisch of commercieel?

January 2012

Valentijnsdag is een dag om even stil te staan bij de liefde die je voor elkaar voelt. Een dag om elkaar, partners, vrienden, vriendinnen een speciaal en liefdevol gevoel te geven. De één vindt het leuk, de ander te commercieel. Wat is jouw mening? Vier jij deze dag? En hoe doe je dat? Heb je tips om van 14 februari een speciale dag te maken voor je geliefde?

Laat het ons weten.

Wij publiceren in volgend SenNet Magazine een speciale Valentijn special met weetjes over de geschiedenis van Valentijn, de gebruiken, maar ook met jouw tips om je geliefde op een originele wijze te laten weten wat je voor hem of haar voelt.

In opgang sinds de jaren '90

Vroeger was het in België zeer ongebruikelijk om Valentijnsdag te vieren. Of was dat bij jou anders? Heb jij als jongere op Valentijnsdag misschien al eens een (anoniem) kaartje gestuurd naar iemand waarop je (heimelijk) verliefd was? Heb jij als jongere op Valentijnsdag misschien al eens een (anoniem) kaartje gestuurd naar iemand waarop je (heimelijk) verliefd was?

Hoe beleven wij de liefde?

De jongeren van nu denken wel eens te weten dat we op onze leeftijd niet meer verliefd kunnen zijn. Hebben ze ongelijk? Hoe ervaar jij de liefde? En verdient ze speciale aandacht op een dag als 14 februari?

Stuur je reactie

Wij zitten klaar om jouw reactie te lezen en te verwerken in onze Valentijn Special! Stuur je mening, suggesties en tips dus als de bliksem naar redactie@seniorennetmagazine.be

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels