Deel via

Met 10.000den feestvierders per keer

March 2016
Volgende week opent de Ethias Arena opnieuw haar deuren voor het Grootste Meezingfeest van Vlaanderen. De elfde editie van het Schlagerfestival belooft een nog groter succes te worden dan alle vorige edities! Lindsay, Laura Lynn en Bart Kaëll kijken er alvast hard naar uit; bekijk hier het exclusieve filmpje. Wil je er nog graag bij zijn? Dat kan!

Lindsay, Laura Lynn & Bart Kaëll zijn klaar voor Het Schlagerfestival

/123/Schlager/Belle Perez.jpgKippenvel. Dat is wat het publiek én de artiesten krijgen op Het Schlagerfestival en vrijdag is het weer zo ver. Dan opent de Hasseltse Ethias Arena haar deuren om vijf keer 10.000 feestvierders te verwelkomen op Het Grootste Meezingfeest van Vlaanderen. Wie dacht dat het festival na de jubileumeditie van vorig jaar wel z’n plafond bereikt had, zal versteld staan van de 11de én meest succesvolle editie sinds het ontstaan van het festival. Volgens kenners ligt de muzikale verbreding van het festival mee aan de basis van dit groeiende succesverhaal, iets wat de organisatoren bevestigen. ‘Ons publiek verjongt en verruimt. Belle Perez, Rob de Nijs én Lissa Lewis debuteren op ons festival én zorgen ervoor – in combinatie met de gevestigde waarden – dat een nieuw publiek de weg vindt naar Hasselt.’

Ook al is Het Schlagerfestival muzikaal geëvolueerd, Laura Lynn blijft als Schlagerkoningin mee aan de basis liggen van het succes. Het is deels dankzij haar meezinger Je hebt me 1000 maal belogen dat het festival is ontstaan, en ook op de 11de editie is de West-Vlaamse nachtegaal opnieuw van de partij: ‘Ik kijk er super hard naar uit, want dit zijn toch wel de speciaalste optredens van het jaar!’ Collega Bart Kaëll, die dit jaar ook opnieuw van de partij is op het festival, bevestigt Laura’s uitspraak: ‘Het Schlagerfestival is iets dat je minstens één keer in je leven moet hebben meegemaakt. Als je die ervaring hebt opgedaan, dan ga je elk jaar gegarandeerd in groep terugkomen. Het is gewoon feestvieren, plezier maken, genieten van de optredens en van de artiesten die op het podium staan.’

/123/Schlager/Lindsey_6_0171.jpgKriebels

Omdat Het Schlagerfestival van Hasselt het grootste is in z’n soort, staat iedereen te drummen om erbij te zijn. ‘Je kan het vergelijken met de Tour de France. Als je als populaire artiest iets betekent in het vak, dan moet je minstens één keer in je leven daar op het podium hebben gestaan’, laat een manager zich ontvallen.

Lindsay benadrukt nog eens het unieke Schlagerfestivalkarakter en de gezonde nervositeit die het gebeuren met zich meebrengt. ‘Het kriebelt nog steeds. Als je ziet hoe de mensen meezingen met je liedjes, meedoen, meeklappen, dan geeft dat een geweldig gevoel. Het zijn echt mooie momenten die wij beleven, zowel op als achter het podium. Dit is genieten!’

Voor snelle beslissers zijn er nog tickets beschikbaar op www.hetschlagerfestival.be

HET SCHLAGERFESTIVAL 2016/123/Schlager/poster.jpg


Met Christoff, Jan Smit, Roxeanne & André Hazes Jr., Lindsay, De Romeo’s, Belle Perez, Bart Kaëll, Lissa Lewis, Laura Lynn, headliner Rob de Nijs, bij elke show een andere verrassingsgast en presentator Kürt Rogiers.

In Ethias Arena Hasselt op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart en op vrijdag 1 en zaterdag 2 april om 20.30 uur, op paasmaandag 28 maart om 15.00 uur.

Show met staanplaatsen op het middenplein op 2 april. Kaarten: € 28, € 38 en € 43 (vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7 korting per kaart) via www.hetschlagerfestival.bewww.ethias-arena.be, www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1, Hasselt (ma t/m za, 09.30-19.00 uur). Groepskortingen via groepen@sportpaleisgroep.be. VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroep.be.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels