Deel via

Charmezanger Semino Rossi: Ik hou van het Belgische publiek!

March 2016
Niets dan lof over de nieuwe Europese tournee van de Oostenrijks-Argentijnse charmezanger Semino Rossi. Meer dan ooit wil hij zijn Zuid-Amerikaanse roots in de verf zetten, en dat zal het publiek geweten hebben! Met een nieuwe band en warmbloedige dansers weet de charismatische zanger alle fans te overtuigen van de nieuwe muzikale weg die hij gekozen heeft!

/124/Ontdek/seem.jpg'Dit is zijn beste concerttournee', klinkt het unaniem bij de media en het publiek wanneer het gaat over de nieuwe Europese tournee van Semino Rossi. Meer dan ooit straalt de 53-jarige charismatische Oostenrijker met Argentijns bloed en dat komt omdat zijn carrière opnieuw in een stroomversnelling is terechtgekomen. 'Nu kan ik weer lachen, maar een paar maanden geleden was dat niet het geval. Ik lag mij suf te piekeren over welke muzikale richting ik zou uitgaan én vooral ook met wie. Ondanks het succes en het applaus, voelde ik dat het tijd was voor vernieuwing. Dat laatste vond ik bij Humberto Gatica, de man die in het verleden als producer al samenwerkte met Andrea Bocelli, Céline Dion en Michael Bublé. Jarenlang stond hij als eerste op mijn lijstje. Ik had nooit gedacht dat ik hem ook effectief kon strikken, maar blijkbaar was hij al jaren gecharmeerd door mijn stemgeluid, waardoor hij onmiddellijk instemde.'

Met 43 concerten in 6 verschillende landen, is de nieuwe Europese tour van Semino Rossi opnieuw een voltreffer. Drie uur lang zuigt de Duitstalige Julio Iglesias zijn publiek mee in een adembenemende muzikale roes doorheen zijn rijkgevulde carrière. 'We hebben tabula rasa gedaan en afscheid genomen van de muzikanten en een nieuwe 9-koppige band samengesteld. Zij staan op het podium en ze worden aangevuld met een blazerstrio en Cubaanse dansers en danseressen. De chemie die er op het podium ontstaat, zorgt ervoor dat Semino vleugels krijgt, waardoor hij nog meer dan ooit het beste van zichzelf kan geven', klinkt het bij z’n management. 

Op vrijdag 22 april staat Semino Rossi met Amor, Das Konzert in de Hasseltse Ethias Arena. 'De 4de keer België en ik kijk nu al uit naar de gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee ik bij jullie word ontvangen. Voor mij is dat keer op keer een hartverwarmende ervaring.'

Tickets voor Semino Rossi, Amor, Das Konzert, op vrijdag 22 april in de Ethias Arena in Hasselt, kan je reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max €0,30/Min). 

Volgende week kan je op MENT TV kijken naar de 2-delige exclusieve reportage Mein Weg van Semino Rossi. 

Beluister hier een leuk interview met Semino!

Dankzij Stories TV krijg je nu al een exclusief voorsmaakje van het Semino Rossi concert van komende maand in Hasselt. 

2 reacties

rikver
SEMINO ROSSI HEEFT OOK EEN FANCLUB IN BELGIE. WE ZIJN DAN OOK BLIJ MET DE BELANGSTELLING DIE GETOOND WORDT DOOR SENIORENNET.
WIE MEER INFORMATIE WIL KAN CONTACT OPNEMEN MET DE FANCLUB VIA
semino@telenet.be
LANGS DEZE WEG WENSEN WE SEMINO VEEL SUCCES MET HET OPTREDEN IN HASSELT WAAR WIJ MET DE BIJNA VOLLEDIGE FANCLUB ZULLEN AANWEZIG ZIJN.
R. VERKRUYSSE
31/03/16 12:55 REAGEER
ptimmer
Hallo allemaal, met het bericht van R.Verkruysse kan ik het helemaal eens zijn. Sinds ruim een jaar ban ik lid van de Benelux Fanclub van Semino Rossi. Ook bij het koncert in hasselt zal ik er zijn om weer volop te genieten van SEMINO en zijn muziek. De leden van de fanclub worden door de "leider"heel goed op de hoogte gehouden over wat betreft SEMINO, dus als U dat ook wilt ??? meld U aan bij de Fanclub.
Lieve groetjes van Jeanne Timmer uit Poppel.
31/03/16 16:16 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels