Deel via

8 redenen om naar Vlodrop te gaan!

April 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Vlodrop en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 8 redenen op een rijtje waarom het Hampshire Boshotel Vlodrop dichtbij het gezellige stadscentrum een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een heerlijk boshotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner,… Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten in Nederlands Limburg
  • mét ontbijt en gratis rug-nek-schoudermassage
  • een heerlijk driegangendiner en meer
  • middenin de bossen.
  • € 99,50 p.p. i.p.v. € 155

/128/Partners/hotel/1.jpg

Hampshire Boshotel Vlodrop ****

Het luxe viersterrenhotel Hampshire Boshotel - Vlodrop staat bekend om de fantastische service en de betrokkenheid van het personeel. Hier staat een gastvrij en zeer flexibel team voor jou klaar om je een fantastisch en relaxed verblijf te bezorgen.

/128/Partners/hotel/5.jpg

Het hotel beschikt over ruime kamers voor een goede nachtrust. In de kamer bevinden zich een flatscreen-tv, bad en douche, föhn, toilet, minibar en een kluisje. Sommige kamers beschikken over een privéterras.

/128/Partners/hotel/3.jpg

Gezellig wat drinken of lekker eten, dat doe je in de Brasserie of op het mooie terras. In het fraaie restaurant “De Meinweg” kun je heerlijk genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu. Op de wijnkaart staan veertig prachtige wijnen. Bij Boshotel Vlodrop is het aanbod compleet.

/128/Partners/hotel/8.jpg

Er is een ruim aanbod binnenshuis: een binnenzwembad, een saunalandschap, een beauty-afdeling, een fitnessruimte en een speelruimte voor de kinderen.

/128/Partners/hotel/beayutybehandeling_boshotel_groot1.jpg

Naast het compleet wellnesscentrum beschikt het hotel over squashbanen en een professionele fitnessruimte. Je kunt ook een golfballetje slaan op de bosbaan van BurgGolf Herkenbosch, niet ver van het hotel vandaan.

/128/Partners/hotel/12.jpg

Plaats

Hampshire Boshotel Vlodrop ligt in een bijzondere omgeving. Het Roerdal, het Nationaal Park “De Meinweg”, de bossen, je kunt er eigenlijk niet omheen. Boshotel Vlodrop is dan ook niet voor niets “Het Trefpunt in het Groen”. Maar ook op andere terreinen is er veel te beleven.

/128/Partners/hotel/Sfeer 3.jpg

Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In dit hotel komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen. De ruime opzet van het hotel versterkt de natuurlijke ambiance. In de directe omgeving kun je uitstekend ontspannen en recreëren: wandelen, fietsen, golfen … Ook een bezoekje aan Landgoed Kasteel Daelenbroeck is de moeite waard. Op de fundamenten van een 14e-eeuws kasteel, kun je tijdens een interessante rondleiding de geschiedenis ontdekken, van burcht tot middeleeuwse gewelven.

/128/Partners/hotel/sfeer 3l.jpg

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 04/09/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 19 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 34) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 180 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 11 uur.
  • Kinderen tot 2 jaar: € 10 per verblijf. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar: € 15 p.n. op basis van bed + ontbijt. Kinderen ouder dan 12 jaar of een derde volwassene: € 99,50 per arrangement. Max. 1 extra bed per kamer. Reserveringen op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Supplement eenpersoonskamer: 100% = € 199 per verblijf.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

 

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

Vlodrop is de moeite waard!

Deze prachtige streek is absoluut het verkennen waard. Optimaal genieten tijdens je verblijf in één van de rustigste natuurgebieden van Nederland, doe je zo.

1. De prachtige ligging in het bosrijke Limburg

Vlodrop maakt je gelukkig. Het rustige plaatsje werd namelijk door de inwoners van de gemeente Roerdalen verkozen tot één van de vijfentwintig ultieme geluksplekken in hun gemeente! Wil je je geluk ook nog ergens anders zoeken, dan kan je dankzij deze aanbieding genieten van twee landen voor de prijs van één. Vlodrop ligt immers in midden-Limburg, vlakbij de Duitse grens, op een boogscheut van Aken en Keulen.

/128/Partners/1 ligging _1.jpg

2. Nationaal park 'De Meinweg'

Bij nationaal park, denken we meteen aan de Verenigde Staten of Canada, maar dit keer hoef je het niet zo ver te zoeken. Nationaal park 'De Meinweg' is 1600 hectare groot en bestaat uit bossen, heide, vennen en beken. Er leven o.a. wilde zwijnen, zandhagedissen en zelfs adders. Het hoogteverschil van aan de Roer tot bovenaan het plateau is vijftig meter, en dat is heel wat voor het platte Nederland. Bij een klim met de fiets of te voet voel je het meteen in de benen, maar het prachtige uitzicht maakt alles goed!

/128/Partners/2 Meinweg_1.jpg

3. Maasplassen Roermond

Zeggen we Nederland, dan denken we aan water. Aan de Maasplassen kan je heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen, varen, vissen, kortom, genieten van alles op, in en rond het water. De lucht is er hardblauw, de wind is er strak. Lekker genieten en kijken naar de wolken die elkaar achterna lijken te hollen. Een dagje aan het water laat je ten volle genieten van het leven!

/128/Partners/3 maasplassen 2_1.jpg

4. Het bospark van Sint Ludwig

Het bospark hoorde oorspronkelijk bij het voormalige college Sint Ludwig, tot in 1990 de Indiase goeroe Maharishi Mahesh Yogi er zijn intrek nam. Hij is vooral bekend van zijn contacten met The Beatles en The Beach Boys die bij hem de techniek van de transcendente meditatie hebben geleerd. Hij had miljoenen aanhangers. Achter 164 wapperende vlaggen zie je het goudkleurige, houten paleis. Het bospark is vrij toegankelijk en zeker een bezoekje waard. Als je er rondloopt, waan je je zowaar in een andere wereld.

/128/Partners/4 Maharishi_Mahesh_Yogi_1.jpg

5. Design outlet center Roermond

Als je naar hartenlust wil winkelen, dan is dit outlet center de uitgelezen plaats. Je kan er terecht in 120 winkels met meer dan 200 topmerken. Producten van topdesigners zoals Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, van Diesel tot Nike, Seiko en Michael Kors, hier vind je ze allemaal, met kortingen van 30 tot 70%. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit outlet center 363 dagen per jaar geopend, alleen op 25 december en op 1 januari zijn de deuren gesloten. Shoppingplezier gegarandeerd.

/128/Partners/5 Roermond_1.jpg

6. Museum Abteiberg Mönchengladbach

Voor deze parel gaan we even de grens over. In het museum Abteiberg kan je beeldende kunst van de twintigste en eenentwintigste eeuw bewonderen. Het gebouw op zich, ontworpen door Hans Hollein, is al adembenemend, en dan hebben we het nog niet eens over de topwerken uit de meest uiteenlopende stromingen zoals expressionisme, constructivisme, dadaïsme, popart, zero, nouveau réalisme en minimal art.

/128/Partners/6 Museum_1.jpg

7. Aken 

Aken was de stad van Karel de Grote. Overal zijn er nog herinneringen aan hem terug te vinden. Maar Aken is zo veel meer, denk bijvoorbeeld aan de Dom, waardig en goud. Maar er is ook een fijn krantenmuseum, er zijn zwavelhoudende warmwaterbronnen, de statige stadsmuren, gezellige terrasjes en restaurants, schitterende boekenwinkels en nog zo veel meer. Genoeg om vaak terug te komen.

/128/Partners/7 Aachener_Dom_1.jpg

8. Keulen

Groots en indrukwekkend, dat zijn woorden die zo mooi bij Keulen passen, maar toch kan je sommige plaatsen ook perfect klein en intiem noemen. Je vindt er gewoonweg alles. Heerlijke marktjes, prachtige winkels, grote boulevards, en in de Altstadt kan je rustig kuieren tussen de kronkelende straatjes. Hét boegbeeld van de stad is de Dom, maar er zijn nog zo veel andere dingen te ontdekken, zoals de kabelbaan over de Rijn, en natuurlijk, de Heimat van misschien wel het bekendste parfum, Eau de Cologne, 4711. In het Farina Haus, waar het parfum in 1709 ontwikkeld werd, vind je nu, uiteraard, een parfumerie en een museum. High-end luxewinkels, grote warenhuizen, en een enorm aantal musea maken van de stad een echte must see. Denk maar aan het klassieke Wallraf Richartz Museum, het Romeinse museum, het museum Ludwig voor moderne kunst en er is zelf een Schokoladenmuseum. Een stad die je meer dan eens zult willen bezoeken!

/128/Partners/8 Keulen_View_1.jpg

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode -SN15AMM - in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Arrangement aan € 99,50 p.p. i.p.v. € 155

  • /128/Partners/hotel/14.jpg3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner op de tweede avond (excl. dranken)
  • Gratis rug-nek-schoudermassage van 20 minuten (gelieve contact op te nemen met het hotel om dit te reserveren)
  • Gratis gebruik van zwembad, zwembadsauna, jacuzzi en fitness
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 09/05/2016, te verblijven van 11/06/2016 tot 04/09/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 199 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels