Deel via

Herbeleef de middeleeuwen: 50% korting voor Quondam op 14 & 15 mei!

April 2016
Op 5 jaar tijd is Quondam uitgegroeid tot het grootste competitieve riddertornooi van de Lage Landen. De historische toernooigronden rondom ‘t Hooghuys zullen, net zoals in de 15de eeuw, het strijdtoneel vormen van honderden middeleeuwers die je op een interactieve manier laten kennismaken met het leven van onze voorouders. Verrassend interessant én aan 50% korting!

500 tickets aan 50% korting!

Om het 5-jarig bestaan van Quondam extra te vieren, bieden SeniorenNet en Quondam 500 tickets aan met een exclusieve korting van maar liefst 50% op de normale voorverkoopprijs! Er zijn slechts 500 tickets beschikbaar voor € 6 per stuk i.p.v. € 12, wees er dus snel bij! Deze actie is geldig t.e.m 8 mei 2016.

Bestel hieronder je ticket

Quondam blaast 5 kaarsjes uit!

/128/Quondam/ridderklein.jpgEen feesteditie vraagt om meer en beter. Dit jaar belooft dan ook een speciale editie te worden met alles erop en eraan! Aanschouw vol spanning de spectaculaire veldslagen en steekspelen te paard. Moedig jouw favoriete zwaardvechter of boogschutter aan tijdens het toernooi. Snuister gezellig rond op de middeleeuwse markt en rust vervolgens even uit in één van de drie herbergen waar we de hongerigen spijzen en de dorstigen laven. Onze vele narren, tovenaars, troubadours, verhalenvertellers … zorgen voor het nodige vermaak en verbazing.

/128/Quondam/harp.jpgDe middeleeuwen herbeleven is ook actief deelnemen aan tal van activiteiten en workshops. Zowel jong als oud kunnen zich inleven in meer dan 25 authentieke middeleeuwse activiteiten die verspreid zijn over het 5 hectare grote domein. Heb je altijd al eens willen leren lucetten, maliën, juwelen of kaarsen maken? Probeer het zelf uit! Word daarnaast een echte ridder door je te wagen aan een echte ridderopleiding. Leer onder andere boogschieten, zwaardvechten en katapultschieten. Neem deel aan de Veldslag voor de kleine man en verdien je eigen ridderdiploma. Pure sensatie en amusement voor het hele gezin!

Het belooft alweer een historische editie te worden!

Bekijk dit leuke filmpje van Quondam 2014 en kom al helemaal in de sfeer!

Quondam: Herbeleef de middeleeuwen!

Wanneer: 14 en 15 mei 2016, van 11 tot 18u
Waar: op en rond het kasteeldomein ’t Hooghuys in Berlaar
GPS-adres: Burgemeester Hensstraat 44, 2500 Koningshooikt
Tickets via SeniorenNet: 6 euro i.p.v. 12 euro (actie geldig t.e.m. 8 mei 2016)
Meer informatie: www.quondam.be

 Bestel hieronder je ticket aan 50% korting!

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels