Deel via

10 verwentips om Valentijn (elke dag) te vieren

January 2012

Romantiek maakt van het leven nét dat tikkeltje meer! En dat kan zonder dure cadeaus. Pak het persoonlijk aan en laat je inspireren door deze 10 tips om je partner met tijd en stond te verrassen. Het hoeft heus niet (alleen) met Valentijn. Wat weet jij daar trouwens al over? Check de 10 wist-je-datjes over Valentijn. Wist je dat geheime huwelijken, de paringstijd en orgieën onder meer aan de oorsprong liggen van Valentijn? En dat het al eeuwenoud is? Klik hier voor 10 wist-je-datjes over Valentijn.



En nu de tips om je geliefde te verrassen, recht uit je hart, wanneer je maar wilt: of het nu met Valentijn is, voor een speciale gelegenheid of 'zomaar'.

10 Valentijntips voor verwennerijen die geen geld kosten.

  1. Kleef liefdesboodschappen in huis
    Verstop ze tussen zijn sokken, in haar handtas of portemonnee, gewoon op de plekken waar je partner dagelijks spullen pakt. Schrijf met lipstick iets liefs op de badkamerspiegel.
  2. Schrijf een liefdesbrief
    Hoe lang is het al geleden dat je dat nog hebt gedaan? Schrijf ze met de hand op mooi papier, rol op en doe er een lint omheen.
  3. Haal romantische herinneringen op.
  4. Declameer een liefdesgedicht
    Zoek op het net een mooi gedicht en leer het van buiten om voor te dragen, bijvoorbeeld als je partner 's morgens ontwaakt. Te moeilijk? Op het internet vind je mooie gedichten. Kader een gedicht in en geef het cadeau!
  5. Verwen je partner met zijn of haar lievelingsmuziek
    Zoek romantische muziek. Brand zelf een cd met haar of zijn lievelingsmuziek. Leuk voor in huis of in de auto. Of maak een mp3 bestandje dat je doorstuurt aan je (anonieme) liefde.
  6. Trakteer je partner op een massage
    Misschien heb je het al 'in de vingers'. Zoek anders op het net hoe je een ontspannende massage kunt geven. Zo'n nekmassage is eenvoudig voor beginners, laat je gevoel spreken. Een persoonlijk en romantisch gebaar.
  7. Maak een Valentijnswandeling
    Kleed je lekker warm aan en ga hand in hand een heerlijke Valentijnswandeling maken in de bossen, langs het strand of gewoon door de stad. Neem een thermos met warme chocolademelk mee of een 'schnaps' en een zoete of zoute lekkernij om onderweg romantisch te nuttigen.
  8. zet een fris gekoeld wit wijntje klaar en neem samen een bad.
  9. Neem samen een bad
    Is je bad groot genoeg? Doe een heerlijk geurend badschuim in een warm bad, zet een fris gekoeld wit wijntje klaar en neem samen een bad. Haal romantische herinneringen op.
  10. Kaarsjes doen het altijd
    Zet de woonkamer en/of de slaapkamer vol met kaarsjes. Dat doet het altijd voor de sfeer. Om het af te maken kan je nog bloemblaadjes uitstrooien op het bed.
  11. Organiseer een cinema-avond
    Huur een paar ontspannende goede films, zorg voor lekkere hapjes en 'fingerfood' en geniet met tweetjes van jullie eigen bioscoopavond. Op de laptop in bed kijken is ook heerlijk intiem!
  12. Ontbijt op bed of diner met kaarslicht
    Verwen je partner met ontbijt op bed; een eitje, versgeperst fruitsap en een mooie bloem. Of kook eens uitgebreid jullie lievelingsmaal. Heren, waarom niet eens de keukenschort aanbinden. De liefde van de vrouw gaat ook door de maag. En zie je dat echt niet zitten? Serveer dan een heerlijke ijscoupe en geniet er samen van met twee lepeltjes of eet samen van één stukje taart.

SeniorenNet Magazine wenst je een romantische dag! Heb jij tips om je geliefde af en toe op een originele manier te verwennen, stuur die dan naar redactie@seniorennet.be

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels