Deel via

Ilse DeLange met The Common Linnets op 20 mei in Antwerpen

May 2016
Op vrijdag 20 mei 2016 staat de Nederlandse superster/frontvrouw Ilse DeLange met haar band The Common Linnets (oa 'Calm After The Storm') op het podium van de Stadsschouwburg in Antwerpen. Een absolute must voor de liefhebbers van de betere folk, Americana, country en bluegrass, want The Common Linnets kunnen bogen op een ijzersterke livereputatie!

Met 18 platina awards en tal van andere onderscheidingen, behoort Ilse DeLange al jarenlang tot de absolute top van de Nederlandse muziekwereld. Naast haar uiterst succesvolle solocarrière, is de populaire Hollandse schone ook frontvrouw van de Nederlands-Amerikaanse band The Common Linnets. Met hun debuutsingle, het bloedmooie Calm After The Storm, werden The Common Linnets meteen tweede op het Eurovisie Songfestival 2014. Het nummer groeide na afloop uit tot een dikke hit in gans Europa en ook in Vlaanderen sloeg het in als een bom! Zo prijkte Calm After The Storm in mei 2014 op de nummer 1 positie van de Ultratop 50 in Vlaanderen.

The Common Linnets bogen op een ijzersterke livereputatie en veroverden tijdens de voorbije livetournee de harten van vele muziekliefhebbers in Europa. Dat blijkt ook uit de talrijke gouden en platina platen, en de vele awards - zoals de Edison, de Popprijs en de Duitse Echo Award - die de band reeds mocht ontvangen.

Voor hun repertoire laten The Common Linnets zich inspireren door Americana, country, folk en bluegrass. Van kleine intieme liedjes tot een wat stevigere sound … The Common Linnets zorgen altijd voor een avond met muziek recht uit het hart.

The Common Linnets op vrijdag 20 mei 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen. Mis dit unieke en exclusieve liveconcert niet! Tickets & info: www.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min) 

Foto: (c) Paul Bellaart

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels