Deel via

#delangstewave, op naar een Belgisch wereldrecord

June 2016
Nummer 1 in voetbal en in supporteren? Daar gaan we tijdens het EK helemaal voor. Om onze voetbaljongens naar de overwinning te juichen, maken we #delangstewave. Niet in het stadion, wel virtueel op www.delangstewave.be. Elke enthousiaste supporter stuurt zijn filmpje in, het team achter #delangstewave doet de rest. Flink veel steun voor onze nationale ploeg en een nieuw (virtueel) wave record op naam van het land, dubbele winst!

Als één man achter de nationale ploeg

Het EK Voetbal gaat dit keer niet onopgemerkt voorbij. De voetbalkoorts stijgt. Of je nu van het spelletje houdt of niet, iedereen wordt in de voetbalgekte meegezogen. We zijn weer collectief trots om Belg te zijn en laten dit ook graag zien. Dat bracht Goedkoop.be op het idee van #delangstewave. Op www.delangstewave.be proberen we online een zo lang mogelijke wave te bouwen. We roepen alle supporters op om hun wave via social media te delen met #delangstewave.


Het doel is om heel België als één man achter de nationale ploeg te krijgen. We laten zien dat ons land niet alleen goed is in voetballen, maar ook in supporteren. Het huidige record van langste wave staat op naam van Nederland, met zevenenhalve minuut. Dat record moet eraan. Onze virtuele wave moet helemaal tot in Frankrijk. Maar daarvoor hebben we jullie enthousiasme, en filmpje, nodig. Het team achter #delangstewave plakt de filmpjes aan elkaar tot één lange wave.

Jong en oud, man of vrouw, in groep of alleen, iedereen doet mee aan #delangstewave. Hoe uitbundiger het filmpje, hoe beter. Sterker nog, voor de mooiste, gekste, origineelste creaties staan er geweldige prijzen klaar. Zo geven we onder andere een flinke reischeque van Neckermann weg en zijn er bonnen voor onder meer Pizza Hut, HelloFresh of ICI PARIS XL. Om het feestje helemaal compleet te maken, sturen we tijdens de wedstrijden van België teams op pad om waves op film vast te leggen.

We zetten ons beste beentje voor om heel België aan het waven te krijgen en dat record van de noorderburen te verbreken. Hoe meer supporters we bereiken, hoe groter de kans dat we dat ‘nieuwe record’ pakken. Alle steun is dan ook van harte welkom! Verspreid de boodschap en laat zien wie de beste zijn!

Meer weten?  Op www.delangstewave.be kun je terecht voor meer informatie.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels