Deel via

6 redenen om naar Geldrop te gaan!

June 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Geldrop en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 6 redenen op een rijtje waarom het NH Hotel Geldrop een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een luxe viersterrenhotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner én gratis toegang tot zwembad en sauna! Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

Geldrop is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Geldrop doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

 1. NH Geldrop in de bourgondische provincie Noord-Brabant

De bourgondische provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gezelligheid. Je wordt dan ook heel hartelijk ontvangen aan het onthaal van dit viersterrenhotel, gelegen in een prachtige omgeving midden in het mooie Brabantse landschap. Wandelschoenen, badkledij en losse stadskledij zijn snel uitgepakt en zo ben je helemaal klaar voor een heerlijke driedaagse. Het NH ontbijtbuffet is altijd uitgebreid en lekker vers, de ideale start van je dag. Neem je tijd en geniet van de fruitsalades, de lekkere broodjes, van hartig of zoet beleg en zoveel meer.

 2. Natuurgebied 'De Strabrechtse Heide’

Natuurliefhebbers kunnen ongetwijfeld genieten van het enorme wandel- en fietsgebied rond het hotel, zeker een aanrader. De nabijgelegen Strabrechtse Heide, 1500 ha groot, vormt samen met de Leiropse Heide het grootste aaneengesloten heidegebied van Noord-Brabant. Deze omgeving staat garant voor prachtige wandelingen. 

3. Eindhoven, zeker een bezoek waard

Eindhoven bereik je na een korte autorit en heeft alles wat je verwacht van een Brabantse stad: cultuur, winkels, restaurants en bovenal veel gezelligheid. Een stad die barst van de energie, van denkkracht, werklust en plezier … dat voel je! Winkelen in het centrum doe je in de autovrije winkelstraten met de bekende merknamen en een uitgebreid aanbod aan winkels, warenhuizen, speciaalzaakjes, design- en conceptstores. Van de winkelstraten kan je ook in een mum van tijd naar een heel leuk winkelgebied ‘De Bergen’ wandelen, wat ook wel ‘het quartier vivant van Eindhoven’ wordt genoemd en terecht. Goed om te weten is dat Eindhoven 52 koopzondagen per jaar telt, het is dus dé shopping stad van Brabant!

4. Cultuur en nostalgie

Cultuur snuif je op in het Philips museum. In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon, kom je te weten hoe de gloeilampenfabrikant zich ontwikkelde tot een toonaangevend wereldconcern. Speel Mission Eureka, een leerzame interactieve iPad-tour langs invloedrijke uitvindingen vanaf de start van zijn kleine fabriekje in 1891 tot en met de innovaties van morgen.

5. Geldrop en zijn historie

In het plaatsje Geldrop, op slechts 10 minuutjes wandelen van het hotel, bezoek je de Werkplaats van Jan Klaassen met een particuliere verzameling poppenkastpoppen (openingstijden op te vragen in het hotel) en de Korenmolen ’t Nupke. Het park van Kasteel Geldrop, dat mooi is aangelegd in de stijl van een Engelse landschapstuin, is ook zeker een bezoekje waard. Gelegen nabij het kasteel, tussen het groen en aan de rivier de Kleine Dommel,  is ‘de Theetuin’ een de perfecte halte  voor of na je fietstocht of wandeling.

6. De heerlijke markten

Bezoek ook één van de vele wekelijkse markten in Eindhoven, een plezier voor al je zintuigen. Een aanrader is zeker de FeelGood Market die plaatsvindt op ‘Strijp-S’: een bruisende markt vol design, art, fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kinderspulletjes, (bio-) eetkraampjes en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten. Afspraak elke derde zondag van de maand!

 Knalaanbieding!

Arrangement aan  € 69 p.p. i.p.v. € 138
in hotel NH Geldrop****

  • 3 dagen/2 nachten in een standaard tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis welkomstdrankje
  • 1 x 3-gangendiner (exclusief dranken)
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en fitness
  • Gratis wifi op de kamer
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 04/07/2016, te verblijven tot 31/12/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 138 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Meer informatie over hotel NH Geldrop**** vind je op reizen.seniorennet.be.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

 Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/12/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 16 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 31) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 122 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren niet toegelaten.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.
  • Derde persoon op de kamer: € 69 per verblijf.
  • Reserveringen van extra bed dient u te sturen naar info@myhotelcard.be.
  • Supplement eenpersoonskamer: € 30 = € 99 per verblijf.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels