Deel via

6 redenen om naar Etten-Leur te gaan!

July 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Etten-Leur nabij Breda haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel ’t Witte Paard een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, een fles wijn op de kamer, een driegangendiner … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje en laat je meenemen naar onze gastvrije buren!

Etten-Leur nabij Breda is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Etten-Leur en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Hotel ’t Witte Paard in Etten-Leur

Het gezellige familiehotel, gevestigd in een 19e-eeuws gebouw, ligt in het centrum van de stad en biedt een prachtig uitzicht op het park. Geniet van smaakvol en elegant ingerichte kamers, een fijne lounge, een mooi restaurant en een bar. Vanuit Hotel Het Witte Paard kun je het historische stadscentrum van Etten-Leur heel gemakkelijk te voet verkennen. Op zonnige dagen is het terras een heerlijke plek om vertoeven en tot rust te komen met een fris drankje. Op de koudere dagen kun je terecht in de lounge, die een warme, intieme sfeer ademt. Nog een pluspuntje: de chef-kok van het restaurant verwerkt in zijn menu’s heel wat verse ingrediënten uit de regio.

2. Winkelen naar hartenlust

Shop till you drop! In het Winkelcentrum Etten-Leur, het overdekte gedeelte van het centrum van Etten-Leur, kan je heerlijk snuisteren in meer dan 70 winkels: mode, lifestyle, beauty … Er is voor ieder wat wils! Van al dat shoppen word je moe, maar gelukkig kan je even uitblazen in de talloze gezellige cafeetjes en restaurants!

3. Het startpunt van de carrière van Vincent van Gogh

Na pogingen om onderwijzer, predikant en kunsthandelaar te worden, keerde Vincent Van Gogh in 1881 terug naar zijn ouderlijke huis in Etten-Leur. In de oude kosterswoning aan de Markt ging hij zich toeleggen op de teken- en schilderkunst en zo de schildersloopbaan van een van de bekendste schilders ter wereld. Het verhaal van dit belangrijke kantelpunt in zijn leven is boeiend afgebeeld in en rond de Van Gogh Kerk in Etten-Leur. Zeker een bezoekje waard!

4. In de voetsporen van de kunstenaar

Wandel of fiets door het gebied van Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert, waar Vincent van Gogh vele malen heeft gewandeld en getekend. Onderweg ontdek je niet alleen het mooie Brabantse landschap, zoals het Liesbos met z’n mooie vennen en bijzondere vogels, maar ook de bijzondere dorpjes en gebouwen die Vincent graag schilderde. Zo kom je bijvoorbeeld langs het Leursestraatje, waar hij de mooie knotwilgen tekende; hij vergeleek de bomen met mensen die door het leven getekend waren. Kortom, de Van Goghroute Etten-Leur is een fraaie wandelweg die je een inkijkje geeft in het leven van de kunstenaar.

5. Het gezellige en levendige Breda

Breda, slechts 10 km verder dan Etten-Leur, is een gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Ga winkelen in de trendy boetiekjes, bewonder de prachtige monumenten en proef van de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Er valt altijd wat te beleven. Is het niet aan de Grote Markt, dan is het wel in één van de vele musea die de stad telt, of misschien wel in het groene stadspark. Veel van de bezienswaardigheden bevinden zich in en om het centrum, waardoor het allemaal goed te voet te doen is. Bovendien kan je zo optimaal genieten van de vele historische gevels en panden die elke straat een bijzonder uiterlijk geven.

6. Natuur met een hoofdletter, prachtig en uniek!

Een aanrader van formaat: het natuurpark De Biesbosch bestaat uit een uitgebreid krekenstelsel, is prachtig om te varen, je kan er strandjes zoeken en heerlijk van de natuur genieten. Je kunt ook opstappen op een rondvaartboot en je door een schipper door de prachtige natuur laten varen. Vaar je liever zelf? Dan kan je een bootje huren!

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 79 p.p. i.p.v. € 109

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer met parkzicht
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 fles wijn op de kamer of bij diner
  • 1 x driegangendiner op dag van aankomst (excl. dranken)
  • gratis wifi
  • gratis fiets- en wandelroutes
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 08/08/2016, te verblijven tot 30/11/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 158 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15.

Meer informatie over Hotel 't Witte Paard vind je op reizen.seniorennet.be.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kan je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode - SN15AMM - in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en de bijkomende kosten van bijvoorbeeld dranken, toeristenbelasting,… Deze zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/11/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 23 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 38) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 135 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren toegelaten: € 5 p.n..
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • 1 kind tot 3 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders.
  • Kinderen van 3 tot 11 jaar: € 79 per verblijf. Max. 1 extra bed per kamer.
  • Extra bedden enkel mogelijk voor kinderen.
  • Reserveringen van extra bed dient u te sturen naar info@myhotelcard.be.
  • Tarief eenpersoonskamer: 100% = € 158 per verblijf.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Vragen

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (ma-vrij: 8.30u-12.15u: 050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels