Deel via

Laatste verjaardagsfeestje voor 30 jaar René Froger

September 2016
Nog één keer viert de 55-jarige René Froger met zijn Vlaamse fans zijn 30-jarige carrière. Het vorige ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ was volledig uitverkocht, en nu komt de door mening vrouwelijk schoon aanbeden topper nog één keer terug naar ons land met zijn liveband. Op zaterdag 8 oktober houdt Froger zijn verjaardagsfeestje in de Antwerpse Stadsschouwburg en het belooft een geweldige party te worden!

Alles kan een mens gelukkig maken!

‘Ik blijf het ontzettend leuk vinden om af te reizen naar Vlaanderen. De successen die ik heb opgebouwd in Nederland zijn ook bij jullie hits geworden. Als ik zie hoe de zaal meezingt als ik “Alles kan een mens gelukkig maken”, “Just say hello” of “Crazy way about you” speel, dan zijn dat voor mij nog steeds de momenten waar ik intens van geniet’, zegt Froger enthousiast.  

Als je aan de talrijke Froger-fans zou vragen wat het geheim is van z’n succes, dan is de kans groot dat ze – naast zijn sympathieke, opvallende verschijning – het vooral zullen hebben over zijn muzikale veelzijdigheid. ‘Froger is echt van alle markten thuis. Zijn krachtig stemgeluid laat hem toe om zowel emotionele liedjes te brengen als powersongs. Hij zingt zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kan zijn optredens het best omschrijven als “een intiem feest van herkenning”, met dank aan zijn speciaal orkest en zijn inmiddels ook al wereldberoemde Frogettes, die hem op zijn 30 jaar Hits-feestje begeleiden. Je moet minstens één keer in je leven René Froger aan het werk gezien hebben, want zijn muzikale uithalen zijn nu al legendarisch’, laat een gereputeerd showbizz-journalist in het vak zich ontvallen.

Zijn hit Alles kan een mens gelukkig maken is inmiddels al een échte klassieker:

Muzikale oogappel 

Wat is er mooier dan wanneer je je muzikale talenten als artiest kan doorgeven aan je kinderen? René is alvast één van de gelukzakken die erover kan meespreken, want half juli bracht zijn zoon Danny zijn eerste solosingle uit; Helemaal. In Nederland werd het liedje meteen gebombardeerd tot paradeplaat. ‘Het is opvallend hoe Danny zowel de looks als het stemgeluid mee heeft gekregen van z’n vader’, zeggen een aantal muziekkenners enthousiast. Voorlopig staan vader en zoon nog niet samen op het podium, maar volgens diezelfde muziekexperten is dat slechts een kwestie van tijd, net zoals het in de sterren geschreven staat dat ze ook nog wel eens samen de studio zullen induiken voor een duetsingle.

Wil je erbij zijn op het laatste verjaardagsfeestje van René Froger?

Tickets voor het laatste René Froger ’30 Jaar Hits in Concert’, op zaterdag 8 oktober om 20.00 uur in de Stadsschouwburg van Antwerpen kan je bestellen via www.sherpa.be.

1 reactie

Had veel succes naar het schijnt, enfin volgens mijn collega's in de jaren 90......zij gingen naar zijn optredens : ) Zelf weet ik niet eens wat voor genre hij heeft : ))))))
7/09/16 04:33 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels