Deel via

SenNet en Radio 2 nodigen uit: Benefietavond ten voordele van HOPE

September 2016
Was jij ook zo'n grote fan van The Beatles? Dankzij Radio 2 kan je een onvergetelijke avond beleven met The Bootleg Beatles, de wereldberoemde Beatles Tribute Band én daarna lekker je benen losgooien op de beste platen van de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90! Een deel van de opbrengst van deze magische avond gaat naar de benefietorganisatie HOPE, die het kankeronderzoek steunt aan het UZA. Allen daarheen!

The Bootleg Beatles en De Topcollectie Live!

2 Dansant, de succesvolle dansavonden met muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 en verbonden met het gelijknamige Radio 2-programma, wordt op zaterdag 1 oktober in een nieuw jasje gestopt. Voortaan krijgen deze topavonden de nieuwe naam ‘De Topcollectie Live’; vernieuwd, verbeterd en nóg leuker!

Om in stijl te starten nodigen Radio 2 en SeniorenNet jullie uit voor een onvergetelijke avond met The Bootleg Beatles, de meest befaamde Beatles Tribute Band, gevolgd door een geweldig feestje met Radio 2-dj’s Peter Verhulst en Benjamien Schollaert en een verrassend liveoptreden.

Wat het allemaal nóg beter maakt, is dat je dankzij je aanwezigheid het goede doel steunt. Een deel van de opbrengst van deze avond gaat namelijk naar HOPE, de benefietorganisatie van wijlen Rupert Suply, voormalig topsporter en dj, die zelf jarenlang gestreden heeft tegen kanker. Met zijn organisatie wou hij geld inzamelen voor het kankeronderzoek van het Centrum voor Celtherapie en Regeneratieve Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Zijn droom was mensen met een ziekte te inspireren en opnieuw een doel geven in hun leven. ‘Hope’ geven waar ‘Hope’ nodig is. Helaas heeft Rupert afgelopen juni de strijd verloren, maar zijn organisatie wordt nu verdergezet door zijn naaste vrienden en zijn echtgenote Bonny.

Een fantastisch initiatief dat SeniorenNet uiteraard ook wil steunen. De opbrengst van deze benefietavond gaat gedeeltelijk naar kankeronderzoek, en meer bepaald de droom van Rupert om kinderen via multimediale middelen op een pedagogisch verantwoorde wijze met het gegeven ’kanker’ vertrouwd te maken.    

Wat staat er op het programma?

The Bootleg Beatles

Om 20u15 gaat het dak eraf in zaal Elckerlyck in Antwerpen. De meest befaamde Beatles Tribute Band, The Bootleg Beatles, lijken als twee druppels water op de echte Fab Four en ze klinken minstens even geweldig!

The Bootleg Beatles is ontstaan uit de musical ‘Beatlemania’ eind jaren ’70 in het Londense West End.  Toen die musical in 1980 stopte, hebben de muzikanten-entertainers zich verzameld in The Bootleg Beatles, en sindsdien brengt de groep, nu met een jongere bezetting, overal ter wereld een haast perfecte ode aan de meest legendarische band uit de muziekgeschiedenis. Het lijkt alsof de originele Beatles voor je neus op het podium staan!

The Bootleg Beatles hebben als muzikant en entertainer een ijzersterke reputatie opgebouwd, met meer dan 4.000 optredens in meer dan 40 landen. Wijlen Georges Harrison, gitarist van The Beatles, zei hen zelfs ooit: ‘You probably know the chords better than I do.’  (Jullie kennen de akkoorden waarschijnlijk beter dan ik.)

Al een voorsmaakje:

 
De Topcollectie Live

Na het concert kunnen dan in een aanpalende zaal van Elckerlyck de benen los gegooid worden tijdens ‘De Topcollectie Live’. Schitterende muziek, geweldige ambiance met Radio 2-dj’s en een verrassend liveoptreden. Kom genieten van een stukje Beatles’ muziekgeschiedenis, de beste plaatjes van de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 en steun de benefietorganisatie van Rupert Suply!

Help, ik woon te ver!

Geen nood, het viersterrenhotel Crowne Plaza in Antwerpen heeft een speciale aanbieding voor deze avond voorzien:  

Hotelarrangement Crowne Plaza Antwerpen****

2 persoonskamer aan € 95

Inclusief :

- Ontbijtbuffet (warme en koude items)
- Water, koffie en theefaciliteiten op de kamer
- Onbeperkte wifi
- InnSpire tv (digitale tv, mogelijkheid om eigen media af te spelen)
- Toegang tot Pool & Wellness Centre 'Octopus' (zwembad, sauna, stoombad en gym)

Praktisch

Radio 2 presents, met steun van SeniorenNet:

The Bootleg Beatles & De Topcollectie Live

Zaterdag 1 oktober 2016

Om 20u optreden The Bootleg Beatles, om 22u30 afterparty met De Topcollectie Live!

Theater Elckerlyc

Frankrijklei 85-87
2000 Antwerpen

Ticket(s) aan € 25, €30 of € 35.

Bestel hier je ticket!

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels