Deel via

Avondje uit? Pik een balletvoorstelling, theaterstuk of opera mee bij jou in de buurt?

April 2012

theater.jpg Wil je ballet ontdekken tegen een ‘democratische’ prijs? Genieten van de operavoorstelling ‘La Traviata’ alsof je er zelf bij was? Zin in een last minute theaterstuk? Voortaan hoef je geen maanden meer op voorhand te reserveren of een fortuin neer te tellen. Want voor al dit moois kan je sinds kort ook terecht bij de Kinepolis bij jou in de buurt.


Een toegankelijke formule

Trouwe klanten van de klassieke programma’s weten dat Kinepolis garant staat voor een intense beeld- en geluidservaring die je meesleurt in een wereld vol cultuur. Toch blijven deze evenementen steeds comfortabel, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.
De verwelkoming met een glaasje bubbels of fruitsap geeft bovendien een extra dimensie aan je avondje-uit.


Kwaliteit

Voor de live transmissie van evenementen is elke Kinepolis bioscoop uitgerust met een satellietinstallatie met 'high definition'- ontvangers. Het beschikbare arsenaal aan digitale faciliteiten biedt bovendien een ideaal platform voor vertoningen op maat in de allerbeste omstandigheden.


Voordeel met OxyPass

Bovendien genieten OxyPassers van € 2 korting op opera-, ballet- en theatervoorstellingen in Kinepolis. Klik hier voor meer informatie


Heb jij nog geen OxyPass?

Duizenden gingen je al voor. Surf snel naar http://www.seniorennet.be/oxypass/nl/info/concept/ om te kijken wat OxyPass is en hoe ook jij ervan kan genieten!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels