Deel via

Opnieuw verkrijgbaar: “Computeren na 50 voor Windows 7”.

June 2012

Computeren na 50 Het boek “Computeren na 50” is opnieuw te bestellen. De volledig herschreven versie voor Windows 7 is zo waanzinnig populair dat uitgeverij Lannoo met een “stockbreuk” zat: alle voorraden waren uitgeput. Sinds vorige week is de derde druk binnen en kan je een exemplaar bemachtigen. Onze Pascal Vyncke heeft daarmee al weer dubbel en dik een bestseller op zijn naam.

Pascal VynckeBestsellerauteur Pascal Vyncke (27) heeft in totaal al meer dan 100.000 boeken verkocht.

Computeren na 50Ook wie "Internet na 50" al in zijn bezit heeft kan zich verrijken met alle informatie in "Computeren na 50 voor Windows 7".

Computeren na 50Alles wat je wilt en moet weten over fotografie vind je in dit boek!

Voor de leek èn de gevorderde.

“Computeren na 50 voor Windows 7” is zowel voor de absolute beginner die geen broodrooster van een computer weet te onderscheiden als voor de gevorderde. Ook als je het boek “Internet na 50” al in je bezit hebt is dit boek een verrijking.

Leer zèlf de kneepjes van computeren.

Het biedt ook oplossingen voor computerproblemen die zich kunnen stellen

Met dit boek hoef je voortaan geen beroep meer te doen op anderen. In heldere taal legt Pascal Vyncke uit hoe je alle programma’s ontdekt en nog beter kan gebruiken:  Hoe werk je met bestanden? Hoe teken je met je computer? Hoe maak je een goede brief? Hoe maak je een muziek-cd? Hoe maak je een foto-cd? Hoe druk je foto's af? Hoe neem je geluid af? Welke computer kopen? Draagbare of gewone pc? Hoe speel je muziek af? Hoe maak je je computer sneller? Het zijn maar enkele van de vragen die dit boek beantwoordt. Het biedt ook oplossingen voor computerproblemen die zich kunnen stellen en bevat een computerwoordenboek.

Waanzinnig populair;

“Computeren na 50-Windows 7” is zo populair dat de boeken sneller verkocht werden dan ingeschat door de uitgeverij en de drukkerij niet kon volgen. Lannoo kwam half april zonder boeken te zitten. Dit terwijl bezoekers nog massaal boeken bestelden.

Papier hier!

Door een tekort aan het speciale papier waarop het boek is gedrukt is er dan nog vertraging geweest bij de levering. Voor ons kwam er daardoor ook gigantisch veel werk bij. We hebben namelijk iedere besteller via een e-mail persoonlijk op de hoogte gebracht van de vertraging met onze excuses (dank je wel aan onze vrijwillige medewerker die deze klus voor ons heeft geklaard).

Twee auto’s volgeladen met boeken.

Vorige week woensdag werden 1500 exemplaren geleverd

Wie zijn bestelling plaatste kan het boek nu in zijn brievenbus verwachten. Vorige week woensdag werden 1500 exemplaren geleverd en nog dezelfde dag zijn honderden boeken klaargemaakt voor verzending. Die zijn met twee auto’s naar de post gebracht voor bezorging in ons land èn Nederland.

Wil jij ook een exemplaar?

Het boek “Computeren na 50” kan je nu bestellen, klik hier.

Pascal Vyncke: Bestsellerschrijver.

Wist je dat alle boeken samen van Pascal Vyncke al meer dan 100.000 keer  zijn verkocht? Als je weet dat een boek al vanaf 5.000 verkochte exemplaren een bestseller in Vlaanderen, is Pascal een super bestsellerschrijver. Zijn boeken zijn dan ook niet alleen handig om in huis te hebben maar ook origineel  om cadeau te doen.

Internet- en Fotografieboek.

Het boek “Internet na 50” is inmiddels aan de 17de druk toe.  “Fotograferen na 50” aan de 3de druk. Dit boek is nu de zomer voor de deur staat weer volop actueel . Veel  mensen maken immers foto’s op reis of nemen hun fotografiehobby weer op met het mooie weer.

Boek bestellen?

Alle boeken kan je via SenNet bestellen.

Voor het boek Fotograferen na 50, klik hier.
Voor het boek Internet na 50, klik hier.
En voor het boek Computeren na 50, klik hier.

Je kan de boeken natuurlijk ook verkrijgen bij de betere boekhandel.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels