Deel via

OxyTiME wedstrijd gelanceerd! Doe jij mee? Win een ‘Pascalleke’.

July 2012
Pascalleke
Onze wedstrijd rond "OxyTiME: Tijd om te genieten" is van start gegaan. De trofee 'Pascalleke' bekroont elk jaar de 50-plus creatievelingen. De award is een uniek beeldje, -zeg maar- de 'Oscar' van SenNet. Dit jaar kan iedereen meedingen. Wat moet je doen? Laat je fantasie de vrije loop rond het thema "OxyTiME: Tijd om te genieten!". Je kan ook meestemmen én mooie prijzen winnen.

Zenith beurs 2011. Dit jaar vindt de Pascallekes uitreiking in november plaats tijdens een feestelijk OxyTiME evenement op de Zenith beurs in Brussel.

De SenNet trofee Pascalleke is een creatie van de Armeense kunstenares Susanna Ghazaryan.

Doe mee aan de OxyTiME wedstrijd: Tijd om te genieten!

Wat moet je doen?

Maak rond het onderwerp 'OxyTiME: Tijd om te genieten' een filmpje, foto, Photoshopwerkje, one-liner of leef je uit in een verhaal of gedicht.

SenNet Trofee: Win zo'n Pascalleke!
Allereerst is het bij de OxyTiME wedstrijd om de eer te doen.

De Pascallekesuitreiking is inmiddels een begrip op SeniorenNet. Het is -zeg maar- de 'Oscaruitreiking' op SenNet.

Het 'Pascalleke' is een exclusief kunstwerk gemaakt door kunstenares Suzannah Ghazaryan. Het beeldje is gegoten in keramische gips en stelt een boom voor waaruit het gestileerde hoofd van Pascal tevoorschijn komt. De takken van de boom verwijzen naar de steeds nieuwe ideeën die worden ingevoerd en naar de diverse groepen van SenNet. Dit keer kan iedereen meedingen om de felbegeerde trofee te winnen.

Alle creatieve 50-plussers kunnen meedoen.

In de editie van 2012 trekken we de wedstrijd open naar alle creatieve 50-plussers.

De voorbije jaren konden alleen de groepen Film en Fotografie meedingen naar deze felbegeerde trofee. In de editie van 2012 trekken we de wedstrijd open naar alle creatieve 50-plussers. Waag je kans en doe mee! Naast het unieke 'Pascalleke' verdelen we €2.500 aan prijzen onder de winnende inzendingen.

Verzin iets rond "OxyTiME: Tijd om te genieten!"

Vanaf nu kan jij je inzending insturen. En meer, je kan ook meestemmen! Wie zijn stem uitbrengt maakt ook meteen kans op een mooie prijs. Klik hier om je in te schrijven.

Wat verwachten we? Tijd om te genieten!

Leg op een creatieve manier vast hoe jij OxyTiME ziet. Heb je dromen uitgesteld? Had je professioneel leven voorrang? Slorpten kinderen je leven op?
Dan is het nu tijd om te gaan genieten! Wat geeft jou zuurstof aan geest en lichaam? Wat onderneem je dan? Wat is voor jou amuseren, beleven, ervaren of ontdekken? Dus neen, lui op de zetel voor de buis hangen kan heerlijk zijn, maar dat bedoelen we níet met OxyTiME.

Het is tijd voor OxyTiME!

Oxy-TiME geniet je wél op restaurant, op hotel of op reis! OxyTiME beleef je eenvoudig op een terrasje, in het theater , tijdens een wandeling, op de fiets... Of je zoekt het minder voor de hand liggend in een luchtdoop, een kajakvaart of snorkelend tussen de tropische vissen. OxyTiME , wat is het voor jou?

Hoe kan jij meedingen?

Deze zomermaanden zijn ideaal voor OxyTiME. Als het weer tenminste wat mee wil doen. We hebben 6 categorieën waarin je kan meedingen naar een 'Pascalleke'. Leg OxyTiME -tijd om te genieten- vast:

  1. op foto
  2. maak een filmpje
  3. schrijf een verhaal
  4. een gedicht
  5. Photoshop/PSP jouw OxyTiME
  6. bedenk een 'one-liner' voor OxyTiME

Bedenk alvast hoe jij jouw inzending wilt aanpakken.

Pascallekes uitreiking 2012.

De Pascallekesuitreiking vindt plaats tijdens de Zenithbeurs in Brussels Expo op zaterdag 24 november 2012.

De Pascallekesuitreiking vindt plaats tijdens de Zenithbeurs in Brussels Expo op 24 november 2012. Onze OxyTiME wedstrijd past helemaal in het thema van de beurs: 'Comfortabel leven & zorgeloos genieten'. De beeldjes en prijzen worden uitgereikt onder leiding van onze webmaster Pascal Vyncke tijdens een feestelijk evenement!

Je hebt dus iets meer tijd om je werk in te sturen, tot 31 oktober 2012. Stemmen kan vanaf nu elke dag.

Meedoen aan OxyTiME wedstrijd of stemmen?

Klik hier om mee te doen of te stemmen. Misschien win jij dan onze SenNet Trofee 'Pascalleke' of win je één van onze mooie prijzen uit het pakket ter waarde van €2.500. Veel succes.

Bekijk meer foto's

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels