Deel via

Zo pak jij fileleed anders (beter) aan! Bekijk de blog met jouw voorstellen en mening!

July 2012
File reacties
We hebben alle reacties, suggesties, klachten en oplossingen over het fileleed in een blog gezet. Er is massaal gereageerd op de column van Jan Schils over de files. Je kan op de blog over de files de reacties lezen, beoordelen én alsnog je mening kwijt. Ondertussen hebben we met al jouw (mooie) reacties bijna een ‘dossier’ met pijnpunten én oplossingen voor de files. Misschien iets voor onze politici?
 

Oplossingen voor het fileprobleem en onze wegeninfrastructuur stroomden binnen. Vele lezers zijn het eens met jan Schils om meer 'groene golven' te voorzien. Ook meer ronde punten, verbod voor vrachtwagens tijdens de spitsuren, 'tweedeks' autosnelwegen, minder op- en afritten kwamen herhaaldelijk als oplossingen naar voren.

De lezers van SenNet Magazine legden voorts de vinger op de wonde waar het oorzaken betreft van onze fileproblemen. Ons politiek beleid kan een puntje zuigen aan de grondige analyses onze verkeersinfrastructuur en zijn voordeel doen met deze reacties.

Reactielijn Blog

Om alle reacties te bekijken kan je terecht op de Reactielijn Blog. Je kan daar ook jouw reactie toevoegen om te vertellen hoe jij het Fileleed wilt aanpakken. Voorts is er mogelijkheid een beoordeling te geven aan de gepubliceerde reacties.

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels