Deel via

Kom van OxyTiME genieten. Gratis naar Actief50 in Genk.

September 2012
In het weekend van 12 t/m 14 oktober krijg je weer de kans om SeniorenNet én elkaar live te ontmoeten. Dan vindt de Actief50 beurs plaats in de Limburghal in Genk. En jouw SenNet staat er nét als vorige jaren met een feestelijke open ruimte, proevertjes en drankjes, demonstraties en workshops. Maar ook totaal anders. Want dit jaar draait alles rond genieten en ons gloednieuw product: OxyTiME. Dus levensgenieters, print je gratis toegangskaart af en kom een kijkje nemen!
 

Het 'Paspoort van de Levensgenieter' garandeert je een feestelijk aanbod van unieke belevenissen en inspireert je om optimaal te genieten.

Als je dit logo ziet is het tijd voor OxyTiME!

In deze gezellige keuken in ons OxyTiME dorp demonstreren topchefs drie dagen lang hoe je topgerechtjes bereidt.

Neem tijdens de beurs deel aan onze OxyTiME wedstrijd. Hoofdprijs is een reis t.w.v. €2.800. Andere prijzen zijn onder meer een elektrische fiets.

Op de beurs kan je een boeiende voordracht volgen van onze Tuindokter Stefaan Bingé. Onder meer over 'De roos, koningin van de tuin.'

Zoveel je wilt logeren in een luxueuze hotelkamer in een belevenishotel voor €29, ontbijt inbegrepen? Dat kan met 'OxyTiME, het paspoort voor de levensgenieter'.

We hebben 12, 13 en 14 oktober heerlijke proevertjes voor je klaarstaan. We verwennen je met tapa's, Italiaanse wijnen en streekbiertjes.

'OxyTiME voor de levensgenieter.

Je bent van harte welkom op SenNet Live tijdens de Actief50 beurs in Genk. Genieten, daar draait het allemaal om dit jaar. We stellen je ons splinternieuwe project OxyTiME voor. Kom je onderdompelen in feestelijke sferen én genieten van een groots 'OxyTiME-gebeuren.

Praatje maken en elkaar ontmoeten.

Traditiegetrouw zal het weer een gezellige drukte worden. Je kan elkaar ontmoeten en ontspannen een praatje maken. De proevertjes en heerlijke wijnen en biertjes die we voor je hebben klaarstaan gaan de stemming alleen maar ten goede komen. We hebben verder heel wat verrassingen voor jou in petto tijdens dit unieke gebeuren.

Het OxyTiME dorp.

Centraal kan je ons OxyTiME dorp vinden. Dat is dit jaar verrassend kleurrijk opgebouwd. Slenter langs de standen en kom te weten hoe je met OxyTiME maximaal kan genieten.

Paspoort voor de levensgenieter.

Ook splinternieuw is ons 'OxyTiME-Paspoort voor de levensgenieter '. We lichten een paar tipjes van de sluier op. Dat pasje geeft je recht om van een zeer uitgebreid aanbod te genieten dat is opgebouwd rond de 3 hoekstenen van OxyTiME: 'Focus op levensstijl', 'Ontdek, Beleef en Ervaar' en 'Haal meer uit je Budget'.

OxyTiME principes.

Tijdens de OxyTiME beurs kan je ook de OxyTiME principes ontdekken en beleven. Kort gezegd komt het op het volgende neer:

  1. Aanbod met net dat tikkeltje meer.
    Dat OxyTiME voor haar levensgenieters op zoek gaat naar een aanbod met net dat tikkeltje méér, dat het begrip Genieten weer haar hoofdletter bezorgt.
  2. Klassevol aanbod, buiten het gewone.
    Middelmaat is niet ons ding en ook niet dat van jou. Wij zoeken een aanbod dat klasse garandeert en buiten het gewone valt. Betrouwbaarheid staat daarbij centraal. Omdat we werken met de elite van organisatoren op verschillende vlakken, kan dat.
  3. Hoogste niveau aan scherpe prijzen.
    Als tussenpersoon krijgen we een commissieloon maar dat bedrag incasseren we niet. We delen het met de OxyTiME leden. Daardoor kunnen we het hoogste niveau aan scherpe prijzen aanbieden. Minstens 5% op een boeking, 5% op een reisverzekering. 5% op de huur van een wagen. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat.
  4. Gemakkelijk, comfortabel, betrouwbaar.
    Als laatste besparen we je tijd. Wij zoeken voor jou steeds naar een aanbod om van te genieten op een buitengewone manier. Bovendien is dat betrouwbaar en zijn de prijzen transparant. Alle aanbiedingen zetten we voor jou op de OxyTiME website. Enthousiaste medewerkers gaan elke dag op zoek naar bijzonder aanbod en inspirerende voorstellen. Met jouw paspoort van de levensgenieter kan je eenvoudig van alle aanbod genieten. Zoveel je maar wilt.

Een greep uit het aanbod.

Wat denk je ervan te kunnen tafelen in een fijn restaurant dat het waard is om te ontdekken én waar je met OxyTiME 15% korting krijgt op de totale rekening? We bieden verrassende, verfrissende, romantische of avontuurlijke reizen aan, altijd met dat speciale tintje méér. We hebben leuke citytrips waar je naar toe kan vliegen met 5% korting.

Ontdek, beleef, ervaar.

Je kan zoveel je wilt overnachten in onze charmante hotels, in een luxueuze kamer al vanaf €29 p.p.p.n. inclusief ontbijt. Je kan kiezen voor bijzondere verwenweekends uit een gamma hotelarrangementen waarbij je partner gratis mee kan. Maar je krijgt ook voordelen bij een tankbeurt, klinkklare centen en procenten, tickets, evenementen en een massa aanbiedingen.

Schrijf in op een leuke voordracht.

Je kan ook inschrijven op toffe OxyTiME voordrachten.
Zo leert De Tuindokter Stefaan Bingé je op een leuke manier alles over 'De roos, koningin van de tuin'.
Of hij legt je haarfijn uit hoe je problemen kan omzeilen met het winterklaar maken van je tuin.
Onze ervaren reisspecialist vertelt over buitengewone reizen die je kan maken.

Kookdemonstraties in gezellige open keuken.

In onze gezellige open keuken van Electrolux staan drie dagen lang chefs achter potten en pannen om jou heerlijke gerechten te leren bereiden. Dat wordt een weekend lang culinair genieten.

Win mooie prijzen.

Neem deel aan de OxyTiME wedstijd en maak kans om een reis te winnen van €2.500. Onder de mooie prijzen bevinden zich een stoomoven van Electrolux, een elektrische fiets van Auto 5, een bon t.w.v. €500 van Pearl en veel inspirerende boeken.

Verrassende bewaardoos.

Voorts krijgen de levensgenieters met OxyTiME nog een mooie bewaardoos vol verrassingen die zeker zullen smaken.

Kijk uit naar de volgende Nieuwsbrief.

Het volledige programma van OxyTiME op Actief50 krijg je in de week voor de beurs in een speciale uitgave van SenNet Magazine. Dus houd je mailbox in de gaten.

Druk hier je gratis inkomticket af.

De Actief50 beurs vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober. Vrijdag van 13 tot 19 uur, zaterdag en zondag telkens van 10 tot 18 uur.
Klik hier om je gratis toegangsticket af te printen.

Tot ziens in de Limburghal!

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels