Deel via

Kom dit weekend genieten bij SeniorenNet in Genk! Druk je gratis ticket af.

October 2012
SeniorenNet hoopt ook jou dit weekend te verwelkomen. Want we staan met een kleurrijk SeniorenNet dorp op de Actief50 beurs in de Limburghal in Genk. Dit keer hebben we een feestelijk programma voor je uitgewerkt waarbij alles draait rond Genieten met een hoofdletter. Er zijn proevertjes, lekkere hapjes, drankjes, voordrachten en natuurlijk een gezellig SenNet café waar je kan afspreken. Bekijk het programma en druk snel je gratis toegangskaart af!
 

Het 'Paspoort van de Levensgenieter' garandeert je een feestelijk aanbod van unieke belevenissen en inspireert je om optimaal te genieten.

Als je dit logo ziet is het tijd voor OxyTiME!

Stefaan Bingé: de Tuindokter.

Hilde Demurie:
voedingsgeneeskundige.

May Schellekens: Stijl adviseuse.

Bier exclusief

Spreek af en ontmoet elkaar in ons gezellig SeniorenNet Café.

Ten eerste is er ons SeniorenNet café. Het is een grote super feestelijke ruimte waar je kan afspreken om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Spreek op één van de drie dagen af met de mensen die je via SenNet kent. Spreek op één van de drie dagen af met de mensen die je via SenNet kent. Of loop ze onverwachts tegen het lijf. In de ruimte van zo'n 650 m2 kan je gezellig aanschuiven aan kleine of grotere tafels (als je met een groepje bent)!
Traditiegetrouw gaat het weer een gezellige drukte worden in het SeniorenNet Café. Kom ontspannen een praatje maken en... verwen je smaakpapillen.

Degusteer de wijnen en hapjes uit Piemonte!

In het SeniorenNet Café hebben we immers bijzondere proevertjes voor je klaarstaan die de stemming alleen maar ten goede zullen komen. Ontdek de wijnen uit Piemonte. Wist je dat de beste Italiaanse wijnen in Toscane én Piemonte gemaakt worden. Piemonte is lang het minst bekende toeristisch gebied geweest. Maar het familiebedrijf Gusta-wines uit Zeebrugge heeft zich al tientallen jaren toegelegd op de topwijnen uit deze streek.
Piemonte ligt in Noord-Italië, haar hoofdstad is Turijn. Hoewel minder dan 3 procent van de wijnen uit Piemonte gemaakt worden van de nebbiolo, is dit toch veruit de beroemdste druif van de regio. De meest verspreide druif is de barbera, goed voor ruim de helft van de totale aanplanting. Verder is er nog de dolcetto, vooral in trek bij leveranciers van degelijke dagelijkse wijnen, en de moscato als belangrijkste witte wijn. De mensen van Gusto-wines laten je op de beurs lekkere wijntjes proeven en zullen je met veel plezier ook vertellen over Piemonte. De mensen van Gusto-wines laten je op de beurs lekkere wijntjes proeven en zullen je met veel plezier ook vertellen over Piemonte. Dat staat voorts bekend om haar keuken - de beste van heel Italië- en is nog eens heel schappelijk van prijs op de koop toe.

Bij de wijnen gaat Gusto jou dan ook proevertjes serveren zoals Grissini (de bekende Italiaanse broodstokjes) met bijvoorbeeld truffel- of ansjovisboter of een risotto.

Ontdek de ambachtelijke biertjes. Ook voor dames!

'Bier exclusief' is een splinternieuw bedrijfje dat je ambachtelijke biertjes wil laten ontdekken die gewoonlijk alleen bekend zijn rond de kerktoren in de gemeente. België is een bierland met 350 kleine brouwerijen. Die hebben niet de marketing budgets om zich bij het grote publiek te promoten zoals de grote biermerken, maar zijn het wél waard om geproefd te worden. Aan de stand van 'Bier exclusief' kan je genieten van biertjes als 'Kwibus'. Dit blond en donker bier van hoge gisting wordt gebrouwen door Danny uit Mere, puur als hobby. Hij doet alles zelf, maakt zelfs de bierbakjes. Of proef een glaasje 'Ferme Framboos', een aperitiefbier dat ook dames kan bekoren en uitstekend geschikt is als aperitief.

Ontdek, beleef en ervaar...

Je kan ook inschrijven op toffe voordrachten. Al onze SeniorenNet specialisten zijn enthousiaste sprekers die je in het auditorium op een interactieve manier willen inspireren en begeesteren met fijne weetjes over hun vak domein. En vragen staat vrij. Het volledige programma met de uren vind je hieronder. Er is telkens plaats voor 250 geïnteresseerden.

  • De Tuindokter Stefaan Bingé: 'De roos, koningin van de Tuin'.
    SenNet Tuinspecialist Stefaan vertelt je niet alleen alles over de roos, maar toont ook van alles en laat je proeven en ruiken. Wees er maar van overtuigd dat je via deze spraakwaterval over de roos zaken te weten gaat komen waar je van versteld zal staan. Natuurlijk krijg je ook praktische tips voor de verzorging van de roos en kom je te weten hoe je ziektes moet aanpakken en de roos het mooiste kan laten groeien en bloeien.
  • SenNet reisspecialist Guido Vermeulen: 'Voet aan land. Uitzonderlijke reisverhalen'.
    Reisgids Guido wordt op handen gedragen door de groepen die hij begeleidt. Hij gidst al tientallen jaren reisgezelschappen en is gespecialiseerd in buitengewone reizen. Hij maakt je wegwijs in de genres van touroperators en heeft adviezen voor het maken van keuzes voor de reis van je leven. Maar heeft het ook over reisgedrag, de voorbereiding en aantrekkelijke bestemmingen voor deze tijd van het jaar.
  • Voedingsgeneeskundige Hilde Demurie: 'Eet je vrolijk gezond'.
    Heb je ook het gevoel dat we veel verkeerde informatie krijgen i.v.m. gezonde voeding? Zelfs door Europese gezondheidsinstanties, artsen of voedingsindustrie? Wil je eens een nuchtere kijk op gezond eten, zonder commerciële of financiële belangen? Heb je zin om stralend en vitaal voor de dag te komen? Niet meer gebukt gaan onder allerlei kwalen en ongemakken? Maar geen diëten en toch lekker eten? In deze voordracht legt Hilde Demurie uit hoe je meer energie krijgt en kwaaltjes verdwijnen door de juiste voedselkeuze en combinatie. Verder leert ze jou om signalen van je lichaam te herkennen en jezelf preventief bij te sturen. Ook emotionele (eet)verslavingen komen aan bod. Na deze voordracht bezit je een degelijke kennis om de eerste stapjes te zetten om 'vrolijk gezond!' te zijn.
  • SenNet interieurarchitecte Ann Deweerdt: 'Verkoop je huis sneller via 'Vastgoedstyling'.
    Er is vastgesteld dat de waarde van je onroerend goed tot 15% kan stijgen via 'Home staging' of 'vastgoedstyling'. Dat fenomeen ken je misschien via tv-programma's als 'De Huizendokter'. Bij ons is het een nieuwe trend. Maar in bijvoorbeeld Amerika krijgt 95% van de huizen een 'make-over' voor verkoop of verhuur. Je huis krijgt niet alleen een meerwaarde, maar oogt aantrekkelijker en wordt sneller verkocht. SenNet interieurarchitecte Ann De Weerdt vertelt je alles over de troeven van 'vastgoedstyling'. Ze heeft voorbeelden mee en laat ook een makelaar aan het woord.
  • Fleet and Driver Care: Veiliger met de auto de baan op met 'Mobileye'.
    Bij de voordracht van de firma 'Fleet and Driver Care' komt alles over de troeven van Mobileye. Dat is een camera die op de voorruit van je auto wordt geplaatst met een innovatief en intelligent systeem dat jou als bestuurder helpt bij het veilig rijden op de openbare weg. Je kan de camera beschouwen als een 'assistent, een extra paar ogen die 'alles' zien en melden wat gevaar kan opleveren in het verkeer, zodat je schade en ongelukken kan voorkomen. Het mooie is dat Mobileye nooit afgeleid is en alert reageert. Zo voorkom je ongelukken, beperk je schade en dat komt niet alleen je veiligheid ten goede maar kan je ook heel wat geld en ongemak besparen. Het systeem, dat ook geschikt is voor vrachtwagens, grote auto's en bussen, detecteert bijvoorbeeld automatisch voorliggers op de weg en rijbaanmarkeringen. Mobileye waarschuwt je met een signaal als je niet genoeg afstand houdt, als je onbedoeld van de rijbaan afwijkt, als er risico is op een 'kop-staart-botsing',… 'Fleet and Driver Care' is exclusief invoerder van Mobileye voor België.

Het programma:
Elke voordracht duurt 45 minuten. Er is steeds plaats voor 250 geïnteresseerden!

Vrijdag 12/10

  • 14.00-14.45 uur: SenNet reisspecialist Guido Vermeulen: 'Voet aan land. Uitzonderlijke reisverhalen'.
  • 15.00-15.45 uur: SenNet styliste May Schellens: 'Mooier en stralender door de juiste kleur'.
  • 16.00-16.45 uur: SenNet Tuindokter Stefaan Bingé: 'De roos, koningin van de Tuin'.

Zaterdag 13/10:

  • 11.00-11.45 uur: Fleet and Driver Care: Veiliger met de auto de baan op met 'Mobileye'.
  • 13.00-13.45 uur: SenNet reisspecialist Guido Vermeulen: 'Voet aan land. Uitzonderlijke reisverhalen'.
  • 14.30-15.15 uur: SenNet interieurarchitecte Ann Deweerdt: 'Verkoop je huis sneller via 'Vastgoedstyling'.
  • 16.00-16.45 uur: De Tuindokter Stefaan Bingé: 'De roos, koningin van de Tuin'.

Zondag 14/10:

  • 13.00-13.45 uur: SenNet reisspecialist Guido Vermeulen: 'Voet aan land. Uitzonderlijke reisverhalen'.
  • 14.30-15.15 uur: Voedingsgeneeskundige Hilde Demurie: 'Eet je vrolijk gezond'.
  • 16.00-16.45 uur: De Tuindokter Stefaan Bingé: 'De roos, koningin van de Tuin'.

Je kan het programma hier downloaden en afdrukken.

Kookdemonstraties

In onze gezellige open keuken van Electrolux zijn drie dagen lang kookdemonstraties: chefs staan achter potten en pannen om jou heerlijke gerechten te leren bereiden. Telkens mogen 12 mensen aan het aanrecht aanschuiven om ook te proeven van al dat lekkers.
Houd deze pagina in het oog voor een overzicht van de chefs, de gerechten en de uren dat er wordt gekookt.

Win een cruise op de Nijl ter waarde van €2.500.

Natuurlijk moet je meedoen aan de SeniorenNet wedstrijd, want er zijn prachtige prijzen te winnen. Met als klap op de vuurpijl de hoofdprijs: een 8-daagse cruise op de Nijl Met als klap op de vuurpijl de hoofdprijs: een 8-daagse cruise op de Nijl, geschonken door Imagine Travel ter waarde van maar liefst €2.500. Je vluchten heen en terug zijn inbegrepen, je geniet van vol pension en krijgt op de excursies begeleiding van een Nederlandse gids-egyptoloog. In Luxor scheep je in op de M/M Imagine. Je verblijft 7 nachten aan boord en ontdekt tijdens een rustige trip de geheimen van de Nijl. Onderweg geniet je van een inspirerend cultureel programma met onder meer een excursie naar de Vallei der Apen, een bezoek aan de Vallei der Nobelen en aan Deir el-Medina.
Wil je nu al beginnen dromen? Klik hier

Je maakt ook kans op deze prijzen.

Je maakt ook kans op een stoomoven van Electrolux. Er zijn drie elektrische fietsen te winnen van Auto 5, een bon t.w.v. €500 van Pearl,...

Het is tijd voor OxyTiME.

Op de SeniorenNet beurs hebben we nog een grote verrassing voor je. Want dit jaar stellen we ons gloednieuwe product voor: OxyTiME! Het is een bijzonder aanbod voor levensgenieters. Kom naar het OxyTiME dorp om te ontdekken wat OxyTiME allemaal te bieden heeft. Het OxyTiME dorp is verrassend kleurrijk opgebouwd. Slenter langs de standen en kom te weten hoe je met OxyTiME maximaal kan genieten.

Wil je nu al een greep uit het OxyTiME aanbod?

We zullen al een tipje van de sluier oplichten van wat OxyTiME te bieden heeft aan de levensgenieter. Wat denk je ervan te tafelen in een fijn restaurant dat het waard is om te ontdekken én waar je met OxyTiME 15% korting krijgt op de totale rekening? We bieden verrassende, verfrissende, romantische of avontuurlijke reizen, altijd met dat speciale tintje méér. We hebben originele citytrips en jij vliegt met 5% korting. Je kan zoveel je wilt overnachten in onze charmante hotels, in een omfortkamer verblijf je al vanaf €29 p.p.p.n. inclusief ontbijt.

Je kan uit een gamma hotelarrangementen kiezen voor bijzondere verwenweekends waarbij je partner gratis mee kan.

Maar je krijgt ook voordelen bij een tankbeurt, klinkklare centen en procenten, tickets, evenementen en een massa aanbiedingen... Kom het bekijken op de beurs. Of surf vanaf vrijdag naar www.oxytime.be.

Waar is de SeniorenNet beurs?

Je vindt de SeniorenNet beurs op de Actief50 beurs in de Limburghal in Genk.

Wanneer?

Je kan ons bezoeken op vrijdag 12 oktober van 13 tot 19 uur en op zaterdag 13 en zondag 14 oktober van 10 tot 18 uur. Dan moet je eerst natuurlijk je stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Print hier gratis toegangsticket.

Voor jou is de toegang gratis op vertoon van je toegangsticket. Klik hier om je gratis toegangskaart af te drukken.

Paspoort voor de levensgenieter.

Hoe kan je van OxyTiME genieten? Dat is eenvoudig. Wie lid wordt van OxyTiME krijgt het splinternieuwe 'OxyTiME-Paspoort voor de levensgenieter'. Dat pasje geeft je recht om van alle aanbiedingen te genieten. Eenvoudig en gemakkelijk. Het aanbod is zeer uitgebreid en staat vanaf 12 oktober overzichtelijk op de website www.oxytime.be. Je gaat zien dat alle aanbiedingen die wij voor jou hebben verzameld terug te vinden zijn onder 3 groepen van OxyTiME: 'Focus op levensstijl', 'Ontdek, Beleef en Ervaar' en 'Haal meer uit je Budget'. Het aanbod heeft altijd net dat tikkeltje meer, is klassevol, valt buiten het gewone, is van niveau, aan scherpe prijzen en gemakkelijk georganiseerd, comfortabel en betrouwbaar.

Verdien je OxyTiME paspoort direct terug dankzij onze partners.

Het is de moeite om naar het kleurrijke OxyTiME dorp te komen. Onze partners hebben voor de eigenaars van een OxyTiME paspoort steeds mooie aanbiedingen. Met je OxyTiME kan je daar meteen van genieten. Kom alles te weten over de bijzondere geluidsinstallaties van Bose, de buitengewone reizen van Imagine Travel, de Piemonte wijnen en Italiaanse lekkernijen van Gusto-wines, de ambachtelijke bieren van Bier Exclusief, de heerlijke chocolade en pralines van Valentino en veiliger rijden dankzij de Mobileye.

Ben jij de bezitter van een OxyPass?

Op de beurs kan je jouw OxyPass gratis omruilen voor een OxyTiME paspoort! Ook de stijlvolle OxyTiME pas is natuurlijk gepersonaliseerd op jouw naam.

Originele OxyTiME bewaardoos.

Als jij op de beurs lid wordt van OxyTiME verwennen we je meteen al met een bijzonder cadeau. Je krijgt ten eerste jouw OxyTiME paspoort van de levensgenieter aan de helft van de prijs. Naast de 50 procent korting verwennen we je met een stijlvolle OxyTiME bewaardoos vol verrassingen waarvan je gaat opkijken en genieten én waarvan een aantal zeker zullen smaken.

Maar het mooiste cadeau blijft natuurlijk het 'OxyTiME paspoort van de levensgenieter' zèlf. Geef het aan jezelf en verwen meteen het hele gezin. Of koop er eentje om weg te geven als origineel geschenk!

Jij komt toch ook?
Tot ziens in de Limburghal!

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels