Deel via

Verstuur de nieuwe online kerst- en nieuwjaarskaarten. Geen postzegel nodig.

December 2012
China
Verras familie, vrienden en kennissen met een e-card van jouw SenNet met je Kerst- en Nieuwjaarswensen. Zo'n e-card verstuur je gratis en je kan ze helemaal personaliseren. Online versturen bespaart je de kosten van het kaartje én van de postzegel. Zoals je zult zien hebben de Photoshoppers hun best gedaan, de kaartjes zijn prachtig en er is voor ieders smaak wat wils.

De nieuwe wenskaartjes zijn er.

Je hebt de keuze uit een paar honderd kerst- en nieuwjaarskaartjes op SenNet. En die zijn allemaal nieuw. Dus wat je smaak ook is, je vindt er zeker en vast wel iets naar je gading tussen. Je gaat zien dat de Photoshoppers die de kaartjes maakten zich op creatief vlak hebben uitgeleefd.

En jij kan personaliseren.

Zet het kaartje helemaal naar je hand, want je maakt zelf een tekstje in jouw favoriete lettertype, je kiest de kleur van de achtergrond en kan zelfs een muziekje aan je kaartje toevoegen.

Begin nu al met kiezen en schrijven.

Je kan nu al beginnen met kaartjes versturen, want je voert de datum in waarop je wilt dat je kaartje bij de bestemmeling aankomt. Dat gaat dan automatisch dus je hoeft je er niet meer om te bekommeren. Bijkomend voordeel is dat je zo het werkje wat kan spreiden.

Leuke attentie.

Wie graag anderen verwent met een kleine attentie kan zich uitleven met de online wenskaartjes. Wist je trouwens dat er ook voor bijna alle gelegenheden gratis e-cards zijn van geboorte tot verhuizing, pensionering en verjaardagen, Wat je natuurlijk nodig hebt is het juiste e-mailadres van je familielid, vriend of kennis.

Klik hier om de leuke eindejaars e-cards te bekijken. Of klik op de Startpagina van SenNet in de grijze balk op 'e-cards' en dan op 'Kerstmis' en 'Nieuwjaar'.

Oproep: Wat wens jij wie toe in 2013?

Wat is jouw nieuwjaarswens voor volgend jaar? Aan een beminde, een bekende, aan de politiek of de wereld…?
Laat het ons weten en stuur vliegensvlug een mailtje naar redactie@SenNetMagazine.be.

Misschien publiceren we jouw reactie dan in ons eerste nummer van volgend jaar!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels