Deel via

Gelukkig nieuwjaar lieve lezer!!

January 2013
nieuwjaar
SenNet Magazine wenst je namens de hele redactie en alle medewerkers een geweldig 2013 met alle geluk, gezondheid, voorspoed en gewoon elke dag een prachtige dag met vrolijkheid en vrede. En dat je de positieve energie mag hebben om dat er zelf van te maken. Zeker als dingen niet lopen zoals gewenst. Wij maken alvast van het nummer 13 ons geluksgetal. Verder willen Pascal en wij jou bedanken.

Aan ieder van onze 282.000 lezers:

Dank je wel SenNet Magazine lezer. We maken een Nieuwsbrief om gelezen te worden. En jullie doen dat. Meer nog, we krijgen elk nummer feedback van jullie. Van de positieve commentaren genieten we, van de kritieken leren we. Dus nogmaals, dank je wel daarvoor.

Dank je wel Pascal Vyncke

SenNet Magazine is de Nieuwsbrief van SeniorenNet.be. Dat een jongen van 14 jaar niet enkel het idee krijgt om met een website voor 50-plussers te beginnen, maar zijn idee ook echt verwezenlijkt is bewonderenswaardig. Hoedje af.
Pascal is inmiddels 28, heeft zijn studies afgerond en is weer voor 1000 procent met zijn SeniorenNet bezig. SenNet Magazine wilde van hem dan ook graag weten wat hij zijn bezoekers wenst en waarmee hij ons op ons SenNet het komende jaar gaat verblijden.

Pascal Vyncke: (enthousiast) "Eerst wil ik mij aansluiten bij jullie 'dank je wel'. Wat ik het mooie vind aan SeniorenNet en waar ik bovendien heel dankbaar voor ben is dat we samen de website hebben gemaakt. www.Seniorennet.be is gemaakt 'door en voor' de 50-plussers. We spreken altijd van een harde kern van 150 vrijwillige medewerkers. Maar daarrond zijn alle mensen in de mailgroepen, chatgroepen en fora zo actief. En dat maakt natuurlijk de website. Wat ik doe is alleen de mogelijkheid geven om actief te zijn.

Weet je dat de vrijwilligers vaak harder werken voor deze website dan ze misschien ooit in hun professionele leven hebben gedaan?

Weet je dat de vrijwilligers vaak harder werken voor deze website dan ze misschien ooit in hun professionele leven hebben gedaan? En daarmee bedoel ik alleen maar positieve dingen te zeggen over hun professioneel leven. Het zijn mensen met een ongelooflijke energie en motivatie om van ons SeniorenNet een top website te maken. En dat vind ik eigenlijk het mooiste en meest belangrijke van deze site. Dat het er één is voor en door de mensen."

SenNet Magazine: 'En wat zijn je plannen voor 2013, Pascal?"

Pascal Vyncke: "Waar zal ik beginnen?" (lacht). "Neen serieus, hoofdzaak voor ons is -naast SenNet natuurlijk, niet te vergeten- twee keer ons groot nieuw project OxyTiME."

4 keer OxyTiME Magazine.

"Ten eerste is er ons OxyTiME Magazine in samenwerking met Sanoma Uitgeverij.
Voor dit jaar staan er vier uitgaves gepland van OxyTiME Magazine. Het Magazine is een succes. Voor dit jaar staan er vier uitgaves gepland van OxyTiME Magazine: een nummer in de lente, zomer, herfst en winter. Het is een bewaarblad, dus je vindt het lange tijd in de winkel. Wie het eerste nummer nog niet gezien heeft, vindt het nog altijd in de (betere) krantenwinkel. Van de volgende edities houden we je zeker op de hoogte.

Nieuw bij de volgende nummers is dat je ook een jaarabonnement zal kunnen nemen

Nieuw bij de volgende nummers is dat je ook een jaarabonnement zal kunnen nemen op OxyTiME Magazine. Dan krijg je het steeds thuisgestuurd. Maar ook daarvan volgen nog de details.

Paspoort van de levensgenieter.

Ten tweede is er natuurlijk onze OxyTiME kaart, het Paspoort voor de Levensgenieter.

Ten tweede is er natuurlijk onze OxyTiME kaart, het Paspoort voor de Levensgenieter. Tof om te hebben of als origineel cadeautje weg te schenken. Wij zoeken voordelen en inspirerende zaken om meer te genieten, om veel meer te doen met je beschikbare budget. Als wij op aanbiedingen een commissie krijgen geven we die integraal door aan onze OxyTiME leden. Wij zijn steeds druk bezig om het OxyTiME aanbod voortdurend uit te breiden.

Hoe leer je...?

We zoeken leuke kennismakingsmomenten met bv wijn proeven, rozen kweken of lekkere gerechtjes maken. We hebben zoveel ideeën, van een kennismaking met de spelen in een casino tot ontdekken hoe je zelf bier kan brouwen. De bedoeling is dat je na zo'n kennismakingsavond al de grote lijnen over het onderwerp mee hebt. En bij een kookworkshop kan je het voorgerecht, dessert of die hoofdschotel natuurlijk maken. Of je dan een hele workshop wil volgen of het hierbij wilt laten, beslis je zelf.

We gaan ook 'kijkjes achter de schermen van' organiseren

We gaan ook 'kijkjes achter de schermen van' organiseren, unieke belevenissen, speciaal voor de leden van OxyTiME.

Ook steeds meer pure kortingen.

En verder breiden we ook ons aanbod van pure kortingen steeds uit. Want zeg nu zelf, bij ons bijvoorbeeld altijd 5 procent korting krijgen bij om het even welke reis die je uitkiest bij een touroperator, maar bij ons boekt, is natuurlijk fantastisch. Of 15 procent korting krijgen op de volledige rekening in het restaurant, voor 29 euro inclusief ontbijt logeren in een drie of vier sterrenhotel. Enfin, ik ga niet heel het aanbod nog eens opsommen. Je kan het allemaal uitpluizen op onze mooie website www.oxytime.be. Van de nieuwe leuke dingen houden we je steeds ook op de hoogte in SenNet Magazine.

Oproep: Wat wil jij als OxyTiME aanbod?

En verder kan je als lid ons steeds laten weten wat jij graag als OxyTiME aanbod wenst. Want we willen zoveel mogelijk inspelen op wat onze leden willen. Ook wie een mooi aanbod wil aanbieden voor op de OxyTiME website kan ons natuurlijk steeds contacteren. Stuur gewoon een mail naar info@oxytime.be of reageer hieronder op het artikel."

SenNet Magazine: "Verder nog nieuwtjes, Pascal?"

(lacht) "Ik begrijp dat je benieuwd bent. Maar laat ik het zo stellen, elke keer zullen we nieuwigheden melden zodat je dat voor de lezers in de kijker kan zetten."

SenNet Magazine: 'Daar zien we dan naar uit Pascal! Enne, voor jou ook een gelukkig nieuwjaar!'

 

Praktische info OxyTiME

  • Bekijk alle aanbiedingen en mogelijkheden op onze OxyTiME website: www.oxytime.be
  • Bestel hier nu al jouw 'Paspoort voor de levensgenieter'.
  • 'Tijd om te genieten', het magazine van OxyTiME is nu te koop in de betere krantenwinkel: € 4,95.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels