Deel via

Plan je (droom)vakantie(s)! Vind alle adviseurs op één plaats.

January 2013
Vakantiesalon
Houd jij van een korte vakantie in de Kempen, een exclusief verblijf in de Stille Zuidzee, van een avonturenvakantie of een vrijwillige werkvakantie? Zie je meer in een Bed & Breakfast of in een verblijf in een Turks resort? Vind alle vakantieformules bij elkaar en geniet van advies op maat van honderden experts. Dat gemak en tijd besparen zijn maar een paar van de redenen om tussen 24 tot 28 januari een bezoek te brengen aan het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen. Jij krijgt van ons twee gratis toegangskaarten.
 

Vakantie in Tsjechië (Outline Travel).

Charmehotel in de Oostkantons.

Informatie over comfortabele treinreizen op stand NMBS.

Actieve vakanties (standen Oostenrijk).

Citytrip Berlijn.

Riviercruises op de Moezel.

Sfeerbeeld Languedoc (Franrkijk).

Kenia: verre reizen (verschillende Afrika-specialisten met standen).

Sidi Bou Said Tunesië (bron: ONT).

Ardennen charmehotel.

Fietsen in Le Nord, Noord-Frankrijk.

Logeren bij Belgen in Frankrijk: Les Chez (stand bestchambresdhotes).

Logeren bij Belgen in Frankrijk: Maison Aguerria (stand bestchambresdhotes).

Logeren bij Belgen in Italië: Gagnoni (stand bestchambresdhotes).

Twee gratis toegangstickets.
SenNet Magazine schenkt je twee gratis inkomkaarten voor het Internationaal Vakantiesalon. Die kan je aan het einde van dit artikel downloaden.

In ons vorige nummer van SenNet Magazine gingen we in het artikel over het Vakantiesalon al in op heel wat nieuwe bestemmingen en reisformules die worden voorgesteld op het Vakantiesalon. Nu geven we 10 goede redenen om naar het Vakantiesalon te komen.

1.Koopjes doen.

De exposanten van het Vakantiesalon Vlaanderen bieden bezoekers bijzondere salonkortingen aan. Op de stand van Joker vind je niet alleen informatie over avontuurlijke reizen maar ook vliegtuigtickets die nu extra voordelig zijn.

Bij Corendon staan heel wat all-in-vakanties naar Turkije in de aanbieding. Kijk uit naar de speciale aanbiedingen voor reizen naar Indonesië bij Indonesië Travel Plan. De Hampshire Hotels bieden bezoekers van de beurs speciale Valentijnsprijzen.

Ook bij B&B's zijn koopjes te vinden.

Ook bij B&B's zijn koopjes te vinden: Glampelo in Portugal en Domaine du Mayne in de Dordogne bieden speciale prijzen aan voor beursbezoekers.

De NMBS-stand informeert over hoe je voor 39 euro naar Berlijn of voor 29 euro naar Parijs spoort. Voordelig en comfortabel naar Manchester vliegen, doe je voortaan vanaf de Antwerpse luchthaven.

2. Experten informeren jou.

Verre reizen zijn populair maar ze vragen heel wat gedetailleerde voorbereiding. Wat is de beste periode om naar Costa Rica of Thailand te reizen? Hoe organiseer ik een treinreis door India? Wat valt er in Azerbeidzjan of in Namibië te beleven? Hoe plan ik een reis met een camper door Australië? Doe ik beter een safari in Tanzania of in Kenia?

Nog nooit waren zoveel specialisten voor verre reizen aanwezig op het Antwerpse Vakantiesalon.

Nog nooit waren zoveel specialisten voor verre reizen aanwezig op het Antwerpse Vakantiesalon. Experten van nationale diensten voor toerisme en tientallen gespecialiseerde reisorganisatie geven de juiste antwoorden op al je vragen over een luxueuze strandvakantie, een georganiseerde culturele reis of een avontuurlijke vakantie.

3. B&B Expo.

Een kort of lang verblijf in een B&B is populair en liefhebbers van die formule vinden een ruim aanbod van Bed & Breakfasts in Hal 1. Kies uit een charmeadres in eigen land of in Frankrijk, Griekenland, Italië, Marokko, Kroatië, Portugal, Spanje,...

Ook wie zelf een B&B wil opstarten, moet absoluut naar de beurs.

Ook wie zelf een B&B wil opstarten, moet absoluut naar de beurs. De stands van Syntra en Gîtes de Wallonie informeren over de mogelijkheden in eigen land. Logeren in Vlaanderen en bestchambresdhotes.com bieden tijdens de beurs gratis workshops aan. Nieuw dit jaar zijn de panelgesprekken met Belgen die in Spanje, Italië, Marokko, Portugal en Griekenland met een B&B gestart zijn en hun ervaringen met het publiek delen.

4. Dichtbij er helemaal tussenuit.

Een weekendje naar de kust zonder files en drukte? Ga tijdens het Vakantiesalon naar de stands van VVV Zeeland om te weten hoe je het prachtige Zeeuwse land kan ontdekken. Of onderzoek wat de mogelijkheden zijn in het Noord-Franse departement Le Nord.

Op de stand van Landal kies je uit comfortabele vakantieverblijven met heel wat activiteiten voor kinderen in Nederland, Duitsland of de Ardennen.

De grote stand van Nederland in Hal 4 groepeert ontelbaar veel keuzes aan activiteiten en vakantiemogelijkheden: ga fietsen in de Achterhoek, ontdek de typische landgoederen van Twente, ga op zoek naar Henri Van de Velde in de Veluwe, beleef de hanzestad Zwolle en de bloemenpracht van de Keukenhof. In Duitsland zijn de Moezel en de Eifel populaire uitstaptips maar onze oosterburen hebben nog meer voor de bezoekers van het Vakantiesalon Vlaanderen: ken je de mogelijkheden van het Paderborner Land, de wandelroutes in het Sauerland en de Pfalz?

5. SOS- Is een werkvakantie iets voor jou?

Volunteering is een nieuwe vakantieformule die steeds meer succes kent. Op het Vakantiesalon Vlaanderen presenteren gespecialiseerde organisaties van die formule voor de eerste keer hun groot aanbod over natuur- of ontwikkelingsprojecten.
Zoek uit welke formule bij je past door je precies te informeren. Zoek uit welke formule bij je past door je precies te informeren op de stands op het SOS Wereldhulpplein. WEP, Projects Abroad, Jobstop en de Natuurvrienden zijn slechts enkele van de aanwezige specialisten.

6. Zon en strand blijven het doen.

Over een paar weken baden de stranden van de Middellandse Zee al in de zon. Kies op het Vakantiesalon Vlaanderen voor een strandvakantie in Cyprus, Kroatië, Tunesië, Italië, Turkije of de Languedoc. Wie een charmeadresje bij de kust zoekt, vindt dat bij Hotel Bela Moura in de Algarve, Villa Verde aan de Azurenkust of dichter bij huis in Hotel de la Rançonnière in Normandië.

Le Manoir Fleuri biedt fraaie vakantiewoningen aan langs de Opaalkust in Noord-Frankrijk en is ideaal voor gezinnen.
Liever naar de Stille Zuidzee? Exclusieve vakanties op exotische stranden zijn onder meer te vinden op de stand van Footprints. Liever naar de Stille Zuidzee? Breng dan een bezoek aan de stand van Aussie Tours.

7. Alles voor de actieve vakantieganger.

Het wordt moeilijk kiezen voor de actieve vakantieganger want dit jaar staan er uitzonderlijk veel exposanten op de beurs met een breed aanbod: Joker en Anders Reizen bieden avontuurlijke reizen aan. Fietsers vinden gespecialiseerde reizen bij de stands van Djoser, Vos Travel of Fly & Bike.

Hobo Reizen stelt reizen voor fotografen voor en verschillende organisaties bieden taalcursussen aan.

Hobo Reizen stelt reizen voor fotografen voor en verschillende organisaties bieden taalcursussen aan. Skiërs moeten absoluut naar de stand van de Tiroler Zugspitzarena. Wie liever duikt, vindt zijn gading bij de verschillende Indonesië-aanbieders of bij Dive Adventures, dat reizen in de beste duikgebieden ter wereld voorstelt. Reis Met Mij is een Belgische organisatie die zich specialiseert in unieke trektochten door Nepal en Noord-India.

8. Zo ontdek je het andere Wallonië.

Wallonië is heel wat meer dan de Ardennen: de vijf Waalse provincies zijn tijdens het Vakantiesalon Vlaanderen massaal aanwezig op een gezamenlijke stand met informatie over de Ravelroutes, city trips naar Namen, Luik of Doornik en natuurlijk de vele mogelijkheden in de bossen van de Ardennen.

In Hal 1 presenteren de Oostkantons zich aan het publiek: carnaval in Eupen, een vakantiedorp in Büllingen, het natuurpark van de Hoge Venen, de nieuwe fietsroute op het traject van de vroegere Vennbahn of de mogelijkheden voor skiërs.
Carnaval in Eupen, een vakantiedorp in Büllingen, het natuurpark van de Hoge Venen, de nieuwe fietsroute op het traject van de vroegere Vennbahn. Wandelfanaten moeten naar de stand van de provincie Antwerpen die het grootste wandelnetwerk van het land ontwikkelt heeft: kies uit themaroutes door de Kempen en langs de Schelde. Informeer je over de bijzondere Rik Wouterstentoonstelling, het nieuwe memoriaal in de Dossinkazerne en de unieke Hanswijkommegang deze zomer in Mechelen.

9. Camping of glamoureus 'Glamping'?

Kampeerliefhebbers moeten op het Vakantiesalon Vlaanderen naar de verschillende stands van verhuurbedrijven van campers en caravans en uitbaters van campings in België en Europa. Een greep uit de aanwezigen: CTM Motorhomes, Urbano Motorhomes, Europa Caravan,...

Op de stand van ACSI vind je gedetailleerde informatie over meer dan 8.600 geïnspecteerde campings in Europa.
Informatie over meer dan 8.600 geïnspecteerde campings in Europa. Kan je niet kiezen tussen een vakantie op een camping of in een B&B? Ga dan in Hal 1 naar de stand van Glampelo en bezoek er een volledig opgebouwde glampingtent zoals je die ook in Portugal vindt. In de reusachtige tent vind je niet alleen een luxueuze slaapkamer met comfortabele bedden, maar ook een volledige badkamer en een groot terras.

10. Laat je rijden.

Vakanties met de autocar zijn lang niet afgeschreven, integendeel. Tour operators Pam Vermeulen, Verhoeven of De Globetrotter stellen op het Vakantiesalon Vlaanderen hun nieuwe zomerprogramma's voor.

Moderne en comfortabele autocars brengen de reizigers niet alleen naar de klassieke vakantiebestemmingen maar worden ook ingezet voor stedenreizen, rondreizen, gecombineerde vlieg-en busreizen, fiets- en wandelreizen of dagreizen.

SenNet Magazine schenkt je twee gratis toegangskaarten.

Klik hier om je ticket te downloaden, aangeboden door OxyTiME


Bekijk meer foto's

 

Praktisch:

Vakantiesalon Vlaanderen en B&B EXPO vinden van 24 januari tot 28 januari 2013 plaats in Antwerp Expo, Antwerpen. Meer informatie, het programma van de workshops vind je op www.vakantiesalon-vlaanderen.be en www.bbexpo.be

 

Kom op de beurs ook naar de OxyTiME stand (naast de Irish Pub).
Met je OxyTiME kaart krijg je
het hele jaar door:

5% korting op reizen bij nagenoeg alle touroperators,
speciale reisaanbiedingen
hotelovernachtingen aan €29, €39 en €49
weekendarrangementen, 2 voor de prijs van 1.

SenNet Magazine schenkt je twee gratis toegangskaarten voor het Vakantiesalon.
Print hier je tickets af!

Klik hier om je ticket te downloaden.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels