Deel via

Pasen? Verstuur een gratis e-card met jouw wensen.

March 2013
Pasen
Jij kan meteen gaan snuisteren tussen de nieuwe oogst gratis e-cards om voor Moederdag of Pasen een kaartje te sturen. Dat verdient wel een 'dikke dank je wel' aan de 'Shopperkes' van de Photoshop mailgroep, want zij werken heel hard om alle gratis e-cards te' vernieuwen. De christenen vieren met Pasen de verrijzenis van Jezus, zijn opstanding uit de dood. Maar wat wensen we elkaar eigenlijk met Pasen?

Vrolijk Pasen!

Allereerst wenst de hele SenNet redactie je alvast een 'Vrolijk Pasen'. Misschien voel jij meer voor een 'Zalig Pasen', 'Fijne' of 'Prettige Paasdagen', maar wat maakt het uit? Het is de wens die telt.

Pasen op 31 maart en 1 april.

Neen, het is geen grap. Eerste Paasdag valt op 31 maart en tweede Paasdag op 1 april. Jij kan nu al zo'n gratis elektronisch kaartje uitkiezen om vrienden, familie of kennissen blij te maken met Pasen. Het leuke is dat een e-card versturen je alleen maar een kleine moeite kost, geen geld.

Jij kan nu al zo'n gratis elektronisch kaartje uitkiezen om vrienden, familie of kennissen blij te maken met Pasen.

Uitgebreide keuze aan kunstwerkjes!

Kies uit kaartjes met chocolade eieren, kuikentjes, paasbloemen... en nog veel meer. De 'Shopperkes' hebben van de e-cards weer ware kunstwerkjes gemaakt. Ze zijn allemaal enig in hun soort.

Nu al helemaal verzendklaar maken.

Wat je nu al af hebt kan je niet meer vergeten. Dus maak je kaartje nu al helemaal verzendklaar. Bedenk een persoonlijke tekst, schrijf die in je lievelings lettertype, kies je favoriete (lente) kleuren voor de letters en de achtergrond en laat je kaartje eventueel nog begeleiden met een muziekje. Al dan niet een postzegel afbeelding op je kaartje plakken en dan hoef je alleen nog de door jou gewenste verzenddatum in te voeren en je kan je gratis e-card de iCloud insturen.
Kies je favoriete (lente) kleuren voor de letters en de achtergrond en laat je kaartje eventueel nog begeleiden met een muziekje. Het komt dan bij de bestemmeling aan wanneer jij dat wenst. Ja, de e-post werkt ook op zon- en feestdagen!

Waar vind je de e-cards?

Wil je de mooie Paaskaartjes bewonderen of uitkiezen? Klik hier. Als je op de homepage van SeniorenNet 'e-cards' aanklikt zie je dat je e-cards kan versturen voor zowat élke gelegenheid.

Wil je zelf e-cards leren maken?

De kaartjes zijn gemaakt door de mailgroep Photoshop. Als je het leuk lijkt om zelf van die wenskaartjes te leren maken kan je altijd gratis leren Photoshoppen. Volg eerst de 40 initiatielesjes (2 reeksen van 20 lessen) bij de Mailgroep Photoshop Initiatie.

Photoshop Elements en/of PhotoShop.

Let op! Om de lesjes te kunnen volgen dien je wel in het bezit te zijn van het programma Photoshop of Photoshop Elements van Adobe. De versie heeft geen belang.

Geniet van gezellige dagen!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels