Deel via

Heb je hooikoorts? Allergie? Check de dagelijkse info op SenNet!

May 2013
hooikoorts
Rode, tranende ogen, snotteren... De ernst van de vervelende klachten bij hooikoorts en allergie is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. De pollenverwachting, het aantal pollen per boom, gras en kruid kan je elke dag checken op SenNet. Ook vind je alle informatie over hooikoorts en allergie en tips om er iets aan te doen. 

Actuele hooikoorts en allergie informatie

Via de zwarte knop bovenaan de Homepage van Sennet vind je elke (werk)dag actuele informatie en een voorspelling over de toestand voor allergie. Hooikoorts is een vervelende aandoening waar veel Belgen het in deze tijd van het jaar weer last van hebben. Hooikoorts is immers de allergie voor stuifmeelkorrels. En in de lente verspreiden die zich. De mate waarin hooikoortspatiënten last hebben, is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden: van de wind en windrichting en de temperatuur bijvoorbeeld. Daarom is het handig elke dag de situatie te kunnen checken. Op werkdagen wordt de informatie elke ochtend bijgewerkt. 

Op de pagina kom je ook precies te weten wat hookoorts is. Als je toch naar buiten moet vind je tips om je zoveel mogelijk te beschermen en de ernst van de hooikoortsklachten in te dijken.

Klik hier om rechtstreeks naar de pagina te gaan.  

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels