Deel via

Wil jij (nieuwe) producten testen?

May 2013
Test panel
Jouw mening telt! Voor een nieuw concept op SenNet, Getest op,  zijn we op zoek naar kandidaten die producten willen testen. Het concept is eenvoudig: Een adverteerder bezorgt jou een product en jij test dat voor hem uit. Je bevindingen deel je mee via het invullen van een enquête.

Jouw feedback over producten is belangrijk. Adverteerders willen graag de mening van 50-plussers weten. Wat vindt die groep consumenten van een product? Voldoet het aan hun verwachtingen? Is de kwaliteit goed genoeg?

Adverteerders willen graag de mening van 50-plussers weten.

Als 50-plusser mag je al bogen op enige levenservaring en heb je al heel wat producten de revue zien passeren. Bovendien zijn we een grote en belangrijke doelgroep voor de adverteerders, dus jouw mening telt.

Ervaringen delen met elkaar.

Ten tweede kunnen we onze ervaringen ook delen met elkaar, de lezers en bezoekers van SenNet. Het testpanel geeft feedback over een product. De enquêtes worden verwerkt. Als de adverteerder er prijs op stelt komen de resultaten soms ook online te staan op SeniorenNet.

Stel je kandidaat.

Als je interesse hebt om deel uit te maken van ons testpanel kan je je kandidaat stellen. Je krijgt dan van ons een vragenlijst om in te vullen, zodat we een goede database kunnen aanleggen.

Je kan steeds zelf kiezen of je meedoet.

Als we een product willen laten testen sturen we een mail naar alle kandidaten. Je krijgt informatie over welk product het gaat, hoeveel mensen we nodig hebben, hoelang getest moet worden en of je het product mag houden of niet...

Je stuurt ons dan een antwoordje als je deel wilt uitmaken van het testpanel voor dit product.

Je stuurt ons dan een antwoordje als je deel wilt uitmaken van het testpanel voor dit product. En wij selecteren dan bijvoorbeeld de eerste 200 mensen die antwoorden... 


Je hebt dus elke keer de keuze of je mee wilt doen. Als je het product test engageer je je wel voor het invullen van de enquête natuurlijk om je ervaringen te vertellen.

Meedoen?

Als je mee wilt doen en deel uit wilt maken van ons Testpanel vul dan als de bliksem het vragenformulier in zodat we je gegevens kunnen opnemen in onze database.  

Welkom als kersvers testpanellid!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels