Deel via

‘Digitaal fotograferen, zo begin je eraan’ voor een klein prijsje.

May 2013
fotografie
Ben je geboeid door fotografie? Sta je op het punt een digitaal fototoestel te kopen of zit je met vragen over digitale fotografie? Wil je meer uit je foto's halen? Dan is dit aantrekkelijke boekje 'Digitaal fotograferen zo begin je er aan', je ideale gids om de wereld van de digitale fotografie te verkennen. Het is gebaseerd op de bestseller 'Digitaal fotograferen na 50' van Pascal Vyncke. Je vindt het in de betere krantenwinkel bij het nieuwe OxyTiME Magazine. Of bestel het online.

 

Handig voor digitale fotografie.

fotografieFotograferen boeit je en je zou het graag vaker en beter doen? Dan zal deze praktische én aantrekkelijke handleiding je helpen om meteen aan de slag te gaan. SeniorenNet en Sanoma Media maakten het speciaal voor jou. Je kan het nu krijgen bij de zomereditie van OxiTiME Magazine.

Gebaseerd op het boek  van Pascal Vyncke.

Dit boek is gebaseerd op de bestseller Digitaal fotograferen na 50 van Pascal Vyncke, de bedenker van SeniorenNet.be, én zelf een gepassioneerd fotograaf.

Welke camera past bij jou?

Allereerst adviseert het je bij de keuze en de aankoop van een digitale camera. Want er eentje aanschaffen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het aanbod is immer divers en waar moet je beginnen?

Wat is het beste?

fotografieHet boekje neemt de verschillende types camera's onder de loep, de criteria om er één te kiezen die past bij wat jij nodig hebt en de aspecten waarop je best kan letten voor je je geld spendeert.

Werken met je fototoestel.

Dan leer je de onderdelen van je fototoestel kennen zoals de lens, de beeldchip of de sluiter en leer je ermee werken: focussen en scherpstellen, resolutie & formaat instellen, de juiste lens gebruiken...

Mooie foto's maken.

Je hebt dan je toestel gekozen en weet hoe het in elkaar zit, maar dan is het tijd om aan de slag te gaan. Dan krijg je een massa 'tips & tricks' om mooie foto's te maken. Binnen, buiten, bij goed of slecht weer, overdag, 's nachts, vanuit een vliegtuig, micro-of macrofotografie.

Selecteren en organiseren.

Tenslotte zijn er tips voor het bewaren van foto's en oplossingen voor typische problemen.

Buitenkansje.

Dank zij dit compacte handboek maak je al snel foto's om mee uit te pakken. Veel plezier ermee!

 

Waar te verkrijgen en wat is het prijsje?

Bookzine 'Digitaal Fotograferen' te koop in betere krantenwinkel en geselecteerde perskanalen.
€ 8,95

Bookzine 'Digitaal Fotograferen' kan je ook online bestellen.
Online te koop via de Sanoma shop: http://www.abon.be/oxytimebookzine.
Prijs € 8,95 - inclusief verzendingskosten! (dus verzendingskosten gratis)

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels