Deel via

Duik met ons nieuwste OxyTiME Magazine in het zomer- en zeegevoel!

May 2013
magazine
Ben jij deze zomer klaar voor... een tweede relatie? Een jonger uiterlijk? Een reis naar de Seychellen? Zomerse citytrips? De lekkerste haltes aan zee? Duik dan met het nieuwste OxyTiME Magazine alvast de zomer in. Het is tijd om te genieten. OxyTiME Magazine geeft je inspiratie. Het tijdschrift is een uitgave van jouw SeniorenNet.

Mis het zomernummer van OxyTiME niet.

De stralende zomereditie van ons OxyTiME Magazine ligt in de winkel. Dit nummer staat barstensvol inspiratie om te genieten. Dat is heerlijk om weg te dromen nu het mooie weer het buiten laat afweten.

Puur zomer- en zeegevoel

Dit hele nummer ademt een zomer- en zeegevoel uit. Zowel in de toerismeproducties, de culinaire pagina's én de woon- en tuinreportages. Het zomernummer van OxyTiME staat bol van zonnige uitstappen in binnen- en buitenland.

Zo wijzen we je de weg bij drie zalige citytrips. En verklappen we in een sfeerreportage alle ins en outs van de Seychellen.

Nieuwigheden en 'hot items'.

Op de shoppingpagina's vind je alle nieuwigheden en hot items die deze maanden van pas komen bij onder andere het wandelen, fietsen en kokkerellen. Verder staat het nummer vol culinaire adresjes, zowel aan de kust als in het hele land.

Binnengluren in een villa aan zee.

In een vrolijke woonreportage tonen we je binnen in een villa aan zee en kom je tot rust in een filosofische zomertuin.

Besparen op gezondheidskosten en...

Behalve sfeer is er in dit OxyTiME Magazine ook veel aandacht voor praktische en vooral actuele onderwerpen. Je leest hoe je je beter wapent tegen internetcriminaliteit bijvoorbeeld. En je komt te weten hoe je op gezondheidskosten kan besparen.

Zo zie je er jonger uit.

Beauty komt natuurlijk ook aan bod. We laten zien hoe je er jonger uit kan zien dankzij een facelift voor je tanden.

Tenslotte is in dit nummer weer ruim plek gegeven aan mooie getuigenissen van lezers: twee koppels vertellen over hun tweede relatie terwijl de relatietherapeut verklapt hoe je net zo gelukkig of nog gelukkiger wordt met die tweede grote liefde...

Dit OxyTiME Magazine mag je niet missen. Het ligt sinds 15 mei in de betere krantenwinkel voor €4,95.

We sturen OxyTiME gratis naar je op.

Wil je het gemakkelijker? Dan bestel je OxytiME gewoon en krijg je het gratis toegestuurd. Klik hier om OxyTiME te bestellen.

 

Waar te verkrijgen en wat is het prijsje?

Oxytime Magazine = te koop in de betere krantenwinkel en de tijdschriftkanalen. €4.95

Oxytime Magazine kan je ook online bestellen.
http://www.abon.be/oxytime
Prijs € 4,95 - verzendingskosten inbegrepen.

Bookzine 'Digitaal Fotograferen' te koop in betere krantenwinkel en geselecteerde perskanalen.
€ 8,95

Bookzine 'Digitaal Fotograferen' kan je ook online bestellen.
Online te koop via de Sanoma shop: http://www.abon.be/oxytimebookzine.
Prijs € 8,95 - inclusief verzendingskosten! (dus verzendingskosten gratis)

Pakket Oxytime Magazine + Bookzine 'Digitaal Fotograferen' is enkel te koop in de betere krantenwinkel en de tijdschriftkanalen. € 11,95

Abonnement
Wil je zeker de 2 volgende nummers van Oxytime Magazine niet missen, bestel ze dan hier alvast met een voordelig aanbod:

  • Online: 2 nummers voor € 8 i.pv. € 9,90. Link: www.abon.be/oxytimekorting
  • Ben je OxyTiME lid?
    Enkel Oxytime leden krijgen de twee nummers aan de helft van de prijs ofwel gewoon één nummer gratis: 1 nummer + 1 nummer gratis of € 4,95 i.p.v. € 9,90. Je kan de volgende twee Oxytime Magazines (herfst- en wintereditie) bestellen via volgende link: www.abon.be/oxytimeleden

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels