Deel via

Geslaagd! Help ze door de examens met gratis e-card.

June 2013
E-cards
Ken jij onze e-cards om je studerende (klein)kids een steuntje in de rug te geven? Het is immers volop examentijd. Je hoort de hersenen van onze jeugd dezer dagen massaal kraken onder al de leerstof die ze moeten kennen. Zo'n leuk elektronisch kaartje is een teken dat je écht met ze meeleeft in deze zware tijden. Natuurlijk zijn er ook e-cards om studenten te feliciteren als ze er door zijn.

Gratis e-cards voor 'onze toekomst'!

De jeugd is onze toekomst, zo luidt het. En die jeugd is dezer dagen massaal aan het blokken. Misschien weet je zelf nog hoe zwaar de examentijd je viel. En hoe leuk zou jij het gevonden hebben om van mama, papa, opa, tante, meter of peter via een leuk kaartje een steuntje in de rug te krijgen? Zou dat niet even nieuwe energie geven om door te zetten?

Voor elke student wat wils.

ecards De 'Shopperkes' van de mailgroep Photoshop hebben al hun creativiteit en fantasie weer uitgeleefd in deze nieuwe reeks e-cards. Ze hebben twee reeksen voor de examentijd opgefrist.

Succes met je examen!

Ten eerste kan je de studenten succes wensen tijdens de examens. Of ze nu op de lagere school zitten, in het middelbaar of verder studeren, jouw kaartje gaat even een glimlach op zo'n studentengezichtje toveren.

Proficiat!!!

En zijn de examens met vrucht beëindigd? Dan zijn er een reeks kaartjes met 'Geslaagd!' en 'Proficiat'. En wie weet zijn er ook wel kaartjes die kunnen dienen als troost bij een buis of herexamen.

Het systeem is je inmiddels welbekend: Je kiest de kaart naar je wens, vult het e-mail adres van de bestemmeling in en kan desgewenst een persoonlijke boodschap kwijt. En dan... eventueel nog personaliseren met eigen kleurtjes, lay-out en/of een muziekje en dan... versturen maar.

Het is een leuk gebaar en het kost jou ... helemaal niets! Alleen een kleine moeite. Maar juist die zal bijzonder geapprecieerd worden.

Surf op de homepage van SeniorenNet naar e-cards of klik hier en kijk dan onder 'examens'.

Er zijn trouwens gratis e-cards om wensen over te maken voor zowat élke gelegenheid.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels