Deel via

Op vakantie? Of een dagje weg? Check overal je e-mail via SenNet!

July 2011

Beginnen je vingers na een paar uren of dagen zonder e-mailverkeer al te jeuken? Geen nood, met de webmail-dienst van SenNet kan je altijd en overal je mails checken: op hotel, in een cybercafé, in je vakantiewoning of op een zonnig terras met internetverbinding. Het maakt niet uit bij welke provider je bent aangesloten. Raadpleeg je inbox via http://webmail.seniorennet.be of klik op "Webmail" in het grijze menu bovenaan op de homepage van SeniorenNet.be.

Wat heb je nodig?

Inloggen op webmail doe je eenvoudig en snel. Naast (uiteraard) een internetaansluiting zijn er 3 dingen die je nodig hebt. Snor die gegevens dus even op:

  • Gebruikersnaam van je e-mail adres
  • Paswoord van je e-mailadres
  • E-mail server (optioneel)

Waar vind ik deze gegevens?

Als je het internetadres van je provider gebruikt, heb je bij je aansluiting een apart formulier ontvangen waarop deze gegevens staan. Een mailadres van een provider eindigt op @telenet.be, @skynet.be, @scarlet.be,...

Gebruik je niet het e-mail adres van je provider, maar bijvoorbeeld dat van je werk, dan heb je op het werk de gegevens gekregen (paswoord, gebruikersnaam en e-mail server).

Niets houdt je dus nog tegen om:

  • Al een voorproefje van je vakantiekiekjes door te sturen.
  • Contact te houden met de thuishaven.
  • Je e-mailverslaving danig te onderhouden.

Surf naar http://webmail.seniorennet.be en check het uit!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels