Deel via

Kom naar de Jaarbeurs in Gent: 250 handelaars tot je dienst en veel meer! Print je gratis ticket!

August 2013
jaarbeurs
Zoek je een specifiek product of dienst in Lifestyle? Wil je vergelijken, iets nieuws ontdekken of de beste voorwaarden bedingen? Op de Jaarbeurs Gent kan het allemaal! Van za 14 t/m zo 22 september vind je er duizenden producten met als thema's wonen, reizen, eten & drinken , mode, multimedia , hobby & vrije tijd, mobiliteit, gezondheid... Je vindt er ook de langste toog, oldtimers, een stripbeurs of wil je een compleet nieuwe look?

JAARBEURS GENT, MEER DAN 250 HANDELAARS EN WINKELS TOT JE DIENST, EN VÉÉL MEER!

Jaarbeurs

Waar krijg je nog echt persoonlijk advies?

Jaarbeurs Gent, de enige echte Jaarbeurs van Vlaanderen, opent op 14 september weer haar deuren. 9 dagen lang kan je in Flanders Expo langskomen om kennis te maken met de producten van ruim 250 handelaars en winkels. Zij zullen je met raad en daad bijstaan voor je grote en kleine aankopen.

Maar er is meer.

De Gentse Jaarbeurs zet ook elk jaar een land in de kijker en dat is dit jaar Nepal.

Je leert er de fascinerende cultuur en het ongeëvenaarde natuurschoon van dit prachtige land kennen. Nepal ligt in de Himalaya tussen India en China (Tibet). Je kent het onder meer omwille van de hoogste berg ter wereld Mount Everest. Authentieke muziek en dans, leuke souvenirs, toerisme...: Jaarbeurs Gent laat je kennismaken met alle facetten van Nepal.

Verwennerij voor de smaakpapillen.

Al dit Nepalees schoons heeft je ongetwijfeld zin doen krijgen in iets lekkers. Of je houdt van zoet of hartig: op het kookterras verleidt huiskok Peter Balcaen je smaakpapillen met heerlijke gerechten. Tijdens zijn demonstraties ruik, proef en ontdek je talrijke nieuwe recepten waarmee je thuis lekker aan de slag kunt. Smakelijk!

Jaarbeurs

15 september: Oldtimers Expo.

Autoliefhebbers kunnen op 15 september terecht op de Oldtimers Expo op het gezellige buitenplein.

Al dat lekkers moet doorgespoeld worden.

Om je dorst te lessen of even op adem te komen met een drankje kan je terecht aan de Langste Toog van België. Je kan er 40 meter speciale Belgische bieren (her)ontdekken. Welkom bij een smaakvol en leerrijk bierfestijn!

BV's spotten op de rode loper!

Bij een lifestylebeurs van het formaat van de Gentse Jaarbeurs, horen toeters en bellen. In het BV-dorp zenden Radio ClubFM , Ment TV en Vlaamse Sterren, elke dag live uit. Er zullen heel wat Bekende Vlamingen langslopen om handtekeningen uit te delen aan hun fans en om interviews en optredens te geven.
Hou dus zeker de Facebookpagina of www.jaarbeursgent.be in het oog om te weten welke BV wanneer langs komt. Zorg dat je op post bent!

Jaarbeurs

Voor het hele gezin.

Een bezoekje aan de Gentse Jaarbeurs is een uitstap voor het hele gezin. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke dingen te beleven. En ze mogen gratis binnen tot 14 jaar.

Mama's en oma's kunnen de kinderen in hal 1 laten ravotten in het Speeleiland, papa en opa achterlaten aan de Langste Toog met 40 meter speciale bieren in hal 7, en ondertussen rustig de duizenden producten en diensten bekijken op de rest van de beurs!

Zaterdag 21 september is het de Dag van de Jonge Gezinnen met gratis kinderopvang, grime en tal van andere activiteiten.

Jaarbeurs

Wil je een nieuwe look?

Dames, opgelet! Het gloednieuwe project "Making of a Star" haalt de diva in jou naar boven. Professionals zorgen voor nieuwe make-up en gelaatsverzorging, gellak nagels, bleaching van de tanden, afslanking en styling advies. Prijs voor het hele pakket is slechts 49 euro!! Door deel te nemen aan dit project steun je eveneens een goed doel. Een deel van het bedrag gaat naar Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor de bestrijding van borstkanker.
Hoe kan je deelnemen? Reserveer nu al een plaatsje via e-mail naar isabelle@jaarbeursgent.be

Stripbeurs op 14 en 15 september

Strips zijn een stukje van ons erfgoed. Tijdens het eerste weekend van de jaarbeurs wordt daarom een heuse stripbeurs georganiseerd. Met nieuwe en tweedehands strips is dit een trekpleister voor liefhebbers en verzamelaars en verschillende striptekenaars komen op bezoek voor signeersessies.

 

Jaarbeurs Gent praktisch:

Wanneer:
van zaterdag 14 t/m zondag 22 september
Plaats:
Flanders Expo, Gent (vlot bereikbaar met Tram 1 vanuit het station Gent-Sint Pieters)
Openingsuren:
elke dag van 11u tot 18u, vrijdag tot 22u

Print je gratis ticket:
Jij kan je gratis inkomticket ter waarde van € 5
online afprinten via www.jaarbeursgent.be. Ga in het menu 'toegangskaarten' naar de 'online ticketshop'. Daar verschijnt automatisch de optie om een gratis ticket aan te vragen. Vul daar jouw unieke promotiecode in: SN716

Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang.
We zien je straks dus graag op Jaarbeurs Gent!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels