Deel via

We zien jou toch ook op 18, 19 of 20 oktober? Print je gratis ticket(s) voor Actief50 beurs in Genk.

October 2013
Actief-50
We hopen van harte je te mogen ontmoeten in Genk op 18, 19 of 20 oktober. Want dan vindt daar opnieuw de Actief50 plaats. Het is de grootste beurs van Vlaanderen voor de nieuwe 50-plusser, die altijd jong van hart blijft. SenNet hoopt je te mogen begroeten in haar feestelijke open ruimte. Met leuke stands voor levenskunstenaars, ons kooktheater, muziek, gezellig café, Inspiratie Academie, een wedstrijd met prachtige hoofdprijs, cadeautjes, workshops... Je krijgt gratis ticket(s).

Ontdek de levenskunstenaar in jou bij SeniorenNet.

SenNet staat nét als vorige jaren op Actief50 met een feestelijke open ruimte waar dit jaar alles draait rond LEVENSKUNST. We leven maar één keer en het is de kunst om je leven glans te geven en er iets moois van te maken, elke dag opnieuw. SenNet zet de geneugten in het leven dus in de kijker.

Musica, Maestro!

Als je op zaterdag of zondag komt kan je ook genieten van live-muziek. Voor de sfeer zorgt de Argentijnse muzikant en gitaarvirtuoos Carlos Diaz met zijn optredens.

Ken je het Paspoort van de Levensgenieter?

Na de beurs zal je deze vraag alleen nog maar met 'ja' kunnen beantwoorden. En een beetje levensgenieter zal de trotse eigenaar zijn van OxyTiME. Met OxyTiME verdien je deze kaart immers ten eerste terug, vrijwel keer op keer als je hem gebruikt (lees: van het leven geniet). Dat geldt voor iedereen. Op Actief50 krijg je OxyTiME aan een geweldig beursprijsje. En ... je krijgt bij je aankoop nog eens cadeautjes ter waarde van de kostprijs van de OxyTiME. Dus je hebt je kaart er meteen al uit.

Het is tijd voor OxyTiME.

OxyTiME geeft je toegang tot een spectaculair aanbod van reizen, vakanties, dagjes, weekjes, weekendjes weg,... Het OxyTiME Paspoort van de levensgenieter biedt je prachtige kansen voor slim genieten. Wij selecteerden leuke plaatsen waar je nieuwe ontdekkingen kan doen en mooie zaken kan ervaren en beleven. OxyTiME geeft je toegang tot een spectaculair aanbod van reizen, vakanties, dagjes, weekjes, weekendjes weg, hotelovernachtingen en -arrangementen, resto's , concerten, films, theater, evenementen, workshops, cursussen... Dat laten we je zien en ontdekken op Actief50. De levenskunstenaar is diegene die de kansen benut.

Op Actief 50 kan je kennis maken met OxyTiME als:

  1. Je Hotelkaart
  2. Je Vakantiekaart
  3. Je Restaurantkaart
  4. Je Beleef & UITkaart
  5. Je Budgetkaart

Bijpraten en genieten in het SenNet Café.

Ontmoet elkaar in ons gezellige en kleurrijke café. Het is een fijn afspreekpunt en net als vorig jaar gelegen in de feestzaal naast onze feestelijke agora.

Actief50

Op Actief50 zijn er nog een aantal thema's:

1. Actief op vakantie
Alles over cruises, riviercruises, vakantieverblijven in Nederland, reizen met autocar, individuele reizen of reizen in kleine groepen, exclusieve bestemmingen, vakantie in eigen land, georganiseerde groepsactiviteiten, wandelen en fietsen.

2. Actief met boeken
Boekenmarkt de Markies uit Antwerpen organiseert dit jaar een echte boekenmarkt op Actief50. De nadruk ligt op mooie boeken voor een eerlijke prijs. Je vindt een mooie selectie, speciaal samengesteld voor Actief50. Naast de top 50-titels, vind je o.a. ook prachtige kunst-, fotografie- en geschiedenisboeken, boeken over hobby, tuinaanleg- en onderhoud, mooie kinderboeken, titels over psychologie, zelfontplooiing, gezondheid en spiritualiteit, … Kom zeker eens een kijkje nemen, je vindt er vast iets interessants tussen de 20.000 boeken!

Actief50

3. Actief je successie plannen
Op de Beurs van het Testament vind je alles over een testament opmaken, duolegaten, Limburgse goede doelen (Een Hart voor Limburg, MS Liga, Salvatoriaanse Hulpactie, Universiteitsfonds UHasselt). Dagelijks infosessies rond 'erfrecht en successieplanning'. In samenwerking met Testament.be.

4. Actief en gezond
Alles over ontspannen slapen, soepele gewrichten, rugzorg, een vitaal lichaam, voetmassage, beauty en wellness, massagetoestellen, afslankkuren, hoortesten, tandverzorging, cholesteroltesten, voedingssupplementen, hospitalisatieverzekering, valpreventie, luchtzuivering en toestellen en diensten voor je persoonlijk comfort.

Actief50

5. Actief in en rond je woning
Alles over het verhogen van de waarde van je woning en het gebruiksgemak, binnen en buiten.

Wat is de Inspiratie Academie.

De Inspiratie Academie krijgt een nieuw jasje aan op OxyTiME en we zijn bezig met de laatste afwerkingen. Die zullen eind oktober klaar zijn. Je krijgt dan toegang tot een inspirerend aanbod van meer dan 500 cursussen en workshops. Ze zijn allemaal gemakkelijk te zoeken op trefwoorden en worden nu overzichtelijk bij elkaar gezet op www.oxytime.be. Een mens is nooit te oud om zijn passie te ontdekken, als mens te groeien en bij te leren. De workshops gaan van Yoga, mindfullness, koken, fotografie, kleding- en stijladvies tot leren schrijven, een boek schrijven, improviseren, decoratie, Feng Shui, Time Management... de keuze is gigantisch en we blijven telkens nieuwe zaken aanbieden.

Handvol standen Inspiratie Academie in SenNet Café.

Na een verpozing bij een lekker drankje en hapje en even heerlijk bijpraten moet je zeker even rondkijken bij een paar van de standjes van de 'Inspiratie Academie' die rondom zijn opgesteld. De organisaties staan je heel graag te woord om meer te vertellen. Je kan er onder meer terecht om beter te communiceren met anderen via NLP, kennismaken met het Instituut voor Aandacht en Mindfulness, de School voor Zelfvertrouwen of De Levensschool. En denk je dat je een leuk leven zonder alcohol niet of wel mogelijk is? Check het bij 'De Beste Beslissing'!

Volg een voordracht van de Inspiratie Academie.

Je kan ook geïnspireerde voordrachten/workshops volgen van een handvol organisaties van onze Inspiratie Academie.

Dit is het programma.


Vrijdag 18 oktober 2013

18 okt 2013 15u00- 16u00Een leuk leven zonder alcohol. Iets voor jou?
18 okt 2013 16u00- 17u00Assertief en vol zelfvertrouwen door het leven


Zaterdag 19 oktober 2013

19 okt 2013 12u00- 13u00Naar het hart van communicatie
19 okt 2013 15u00- 16u00Mindfulness: Leef in het nu. Morgen bestaat niet?
19 okt 2013 16u00- 17u00Assertief en vol zelfvertrouwen door het leven


Zondag 20 oktober 2013

20 okt 2013 12u00- 13u00Naar het hart van communicatie
20 okt 2013 15u00- 16u00Assertief en vol zelfvertrouwen door het leven


Als je meer wilt weten over bovenvermelde organisatoren kijk dan op www.actief50.be naar het programma en schrijf je in. Je kan natuurlijk ook een tiental minuten op voorhand je opwachting maken aan het Auditorium in hal A van de Limburghal (t.o. stand van KBC). Maar wees zeker op tijd, want er is maximum plaats voor zo'n 70 deelnemers.

IDFou helpt je woondromen te verwezenlijken.

Meer nog, bij IDFou kunnen de plannen volledig op maat en tot in de puntjes voor je worden uitgewerkt. Ben je al lang aan het dromen van een nieuwe keuken of badkamer? Zoek je inspiratie om je woning aan te passen aan je leven nu de kids uit huis zijn? Wil je een mooi meubel in de living, je woning aanpassen voor later...? Wat je ook wilt, In de stand van IDFou (Hal B) vind je inspiratie en de mooiste ideeën om al je wensen te vervullen. Meer nog, bij IDFou kunnen de plannen volledig op maat en tot in de puntjes voor je worden uitgewerkt. Je las er al meer over in dit SenNet Magazine. En met OxyTiME krijg je een mooi voordeel bij IDFou. Ook aan de standen van Amplifon, CroisiEurope in Hal B en bij Bose.

Kom naar ons Kooktheater.

Je krijgt niet alleen proevertjes maar op het einde van elke sessie ook het recept. In het kooktheater van AEG kan je gedurende drie dagen van Actief50 sessies showcooking volgen: Van topchef Simon Goyens mag je letterlijk afkijken hoe je heerlijke gerechten bereidt. Wie er snel bij is mag telkens als één van de twaalf gelukkigen met zijn OxyTiME aanschuiven rond het kookeiland en krijgt de heerlijke gerechten op zijn bord. Kan je niet meer mee-eten, dan kom je meeproeven. Rond de open keuken is er genoeg plaats voor omstaanders. Je krijgt niet alleen proevertjes maar op het einde van elke sessie ook het recept.

Ben jij al OxyTiME?

Met je OxyTiME kaart kan je natuurlijk meteen genieten van alle aanbiedingen: bij Cruisieurope, de standen van IDFou, de workshops en nog veel meer. Je kan natuurlijk ook meteen al eens op www.oxytime.be gaan snuffelen.

Doe mee en win!

Ga zeker langs onze wedstrijdstand en doe mee aan de wedstrijd. Ding mee naar de hoofdprijs, een stoomoven van Electrolux t.w.v. € 2.500.

Bestel je gratis toegangsticket.

Dankzij SeniorenNet krijg je een gratis toegangsticket t.w.v. € 8 voor de Actief50 beurs op 18, 19 en 20 oktober. De beurs is open vrijdag van 13 tot 18 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. Bestel hier je gratis ticket(s).

Tot ziens in de Limburghal!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels