Deel via

Zo reageer je op SenNet Magazine! Deel je mening met duizenden.

October 2013
Reageer
Reageer want SenNet Magazine stelt je reactie op prijs! Ons online magazine kent graag je mening én ziet liever tweerichtingsverkeer. Zo kunnen we onze artikels zo dicht mogelijk laten aansluiten bij jouw wensen. Ten tweede willen we ook dat jij je reactie kan delen met de andere lezers. En dat kan nu meteen rechtstreeks onder de artikels. Heb jij dat al gezien?

Geen eenrichtingsverkeer.

SenNet Magazine, het online magazine van www.seniorennet.be,  is geen eenrichtingsverkeer. Als lezer doe je óók mee. Niet alleen kan je steeds reageren bij de redactie via redactie@sennetmagazine.be, maar je kan jouw opmerkingen en mening ook delen met alle andere lezers van het SenNet Magazine. Schrijf je mening, bedenking, gevoel en al wat je kwijt wilt bij ‘reacties’ onderaan de artikels. We gaan er prat op dat onze lezers dat steeds op welgemanierde en hoffelijke wijze doen.

Ook jij kan reageren.

Iedereen kan reageren op een artikel. Je bereikt onmiddellijk honderdduizenden mensen met je mening/voorstel/gevoel. Doen is de boodschap.
Jouw reactie is waardevol!

Reactielijn nu anders.

De manier van reageren op wat je leest of wat je vindt van artikels in SenNet Magazine is een beetje anders dan voorheen;  toen kwamen alle reacties  op de redactie terecht. De redactie las de berichten die binnenkwamen en maakte een selectie om te publiceren in de rubriek ‘Reactielijn’. Nu verloopt alles rechtstreekser en veel sneller, is er geen selectie meer, geen weken wachttijd en  kan je meteen een groot publiek bereiken onder het artikel waarop je reageert.

Plaats voor dialoog.

Ook is er op die manier ruimte en gelegenheid voor constructieve discussies: je kan immers ook reageren op iemand anders zijn/haar reactie of vraag. Dat alles maakt het geheel interessanter om te lezen.

Reageren is eenvoudig.

Reageren is heel eenvoudig: schrijf gewoon je berichtje en plaats het op de website. Alleen de eerste keer dat je reageert dien je te registreren (een minuutje werk), de volgende keren is dat niet meer nodig. Je gegevens worden onthouden.

Waarom registreren?

Op die manier wordt reageren minder anoniem en houden we het hoffelijker en willen we ervoor zorgen dat er waardevolle discussies en reacties op SenNet Magazine komen. Dat vind jij toch ook leuker?

Test het uit!

We nodigen iedereen uit om het ingeven van een reactie een keer te proberen. Onderaan dit artikel kan je dit gerust eens testen!

 

Zo doe je het:

Onderaan het artikel zie je in een tekstvak staan "Zelf een bericht plaatsen?". Daarin geef je je reactie.

Klik op "plaats reactie"

  • Is het de eerste keer?
    • Registreer je!
      Kies eerst een gebruikersnaam - dit is de naam die we zien staan bij je reactie - en geef de andere gegevens die gevraagd worden. Je mag wel een schuilnaam kiezen, maar we vinden het beter dat je je echte naam gebruikt. Zo word je reactie door anderen als meer waardevol en geloofwaardiger ervaren.
    • Als je alle gegevens hebt ingevuld klik je op "Registreer". Je krijgt dan een e-mail in je mailbox. Je wordt gevraagd om op een link te klikken.  Klik daar op en nu staat je reactie online!
  • Vanaf de 2e keer?
    • We hebben automatisch je gegevens onthouden en je reactie staat steeds direct online!
    • Gebruik je een andere computer of werden de gegevens toch niet onthouden? In dit geval kan je onderaan bij "Inloggen" je gegevens ingeven.

12 reacties

Armand
Ik vind dit een goed initiatief.
30/10/13 10:56 REAGEER
Barrez
Dwas
30/10/13 16:44 REAGEER
Barrez
Gewoon schandalig.Te dwaas om veel meer woorden aan vuil te maken. Het is eigenlijk tegen mijn geweten maar ik moet stellen dat de uitvinder van dit systeem eens flink ziek wordt met de erge pijnen die er bij horen!!!!!!!!!
F.B.
30/10/13 16:34 REAGEER
jeanneke
diegene die dat bedenken,wat gaan ze doen als bv. hun ouders 85 jaar worden ??? ze laten kreperen ?? dacht het niet !!!
of één van hun kinderen terminaal zijn ,niks meer geven want het is toch niks gekort
SCHANDE ?SCHANDE
30/10/13 19:44 REAGEER
NESTORKE
Samen met echtgenote 80 jaar gewerkt, begonnen op respectievelijk 15 en 18 jaar.
Tevens nooit werkloos geweest, altijd goed bijgedragen om ons prachtig solidariteitssysteem (sociale zekerheid) te ondersteunen.
En ja ... wanneer wij spijtig genoeg oud zullen zijn en mogelijks geconfronteerd worden met levensbedreigende ziekte worden we gedumpt.
Waar gaan we met de samenleving naar toe ? Ziekelijk wie met dergelijke redenering rondloopt ..
30/10/13 21:03 REAGEER
kittens
onze maatschappij is ziek, decadent, individualistisch, egoïstisch. Oud worden wordt dus blijkbaar door veel Vlamingen gezien als lastig worden, duur worden, overbodig worden enz ... vreselijk is dat ! zelf ben ik net 60 geworden en tot heden kerngezond maar ooit komt misschien een dag dat ik 80+ ben en de gedachte dat er rondom mij mensen zullen leven die mij misprijzend bekijken als ik ernstig ziek word en die mij overbodig op deze wereld beschouwen, laat mij koude rillingen krijgen. Het maakt mij triest. Eng is het toch als je leest hoe alle respect, alle affectie, alle naastenliefde verdwijnt uit onze samenleving. Die hoogbejaarde zieke mensen waren ooit jong. Zij hebben hun leven lang bijgedragen in de kosten en lasten in deze maatschappij, belastingen betaald, ziekteverzekering enz. Zij hebben recht op een waardig oud worden, op ons medeleven en begrip. Mensen wees tolerant, menslievend en minder "ik eerst" gericht. De wereld kan er alleen dan beter van worden.
31/10/13 17:17 REAGEER
bienvenu
De gezondheidszorg is voor iedereen een belangrijk onderwerp; ieder verlangt naar een gezond leven. Die zorg kost enorm veel geld, dat goed en nuttig besteed moet worden.
De verantwoordelijkheid voor besteding van geld ligt bij de zorgverzekeraar, de arts maar ook bij de patient. Daarbij dienen de noodzaak (de zinvolheid) en de effectiviteit van handelen voorop te staan. Andere faktoren zoals leeftijd, leefstijl, mogen daarbij geen rol spelen.
1/11/13 15:29 REAGEER
Aika
Zijn deze mensen misschien nazaten van Hitler??????
1/11/13 15:58 REAGEER
Leo42
Als je de wereld een beetje leefbaar wil houden moet je uw naaste beminnen zoals uzelf, ook zieken en ouderen.
5/11/13 21:26 REAGEER
Rachel
Ik ben 74 goed gezond , maar moest er iets gebeuren, waardoor ik gehandicapt word en veel hulp nodig heb zou ik toch die pil verkiezen en sterven , ik heb 12 jaar voor mijn zieke man gezorgd ,die toch op 65 overleden is ,ik Weet niemand die dat voor mij zal doen, ik zou liever sterven en dat meen ik
6/11/13 09:33 REAGEER
Alfons
Als computerexpert (al sinds begin 1970 - weliswaar met main frames en analoge computers) vind ik het een prachtig initiatief. Ik bewonder de mensen die (vrijwillig) er hun tijd insteken: dat verdient ons respekt
A. Vermeulen
6/11/13 10:29 REAGEER
Alfons
Als computergebruiker sinds 1969, weliswaar toen met main frames en analoge computers, vind ik het sennet een prachtig initiatief. Ik bewonder de mensen die er(vrijwillig) hun tijd insteken: zij verdienen ons respekt.
A. Vermeulen
6/11/13 10:41 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels