Deel via

Trend: Stuur een gratis e-card met Valentijn!!

February 2014
Valentijn
Op 14 februari vieren we de liefde. Denk je niet dat iedereen van zijn geliefde zo'n lieve attentie als een wenskaart kan waarderen? Zeker als je er een mooie romantische boodschap op schrijft. Of je nu voor of tegen Valentijn bent, het gebaar om zo'n romantisch kaartje te sturen doet het hart van je liefste smelten. De Photoshoppers maakten 100 e-cards om uit te kiezen. Je verstuurt ze gratis.

Valentijn e-card is dé anti- commerciële oplossing!

Veel van onze bezoekers vinden Valentijnsdag maar een commerciële bedoening. Dat blijkt uit een poll die we op SenNet uitvoerden. We zijn niet opgegroeid met de uit de VS overgewaaide traditie om de liefde te eren met Valentijn.

Maar ondertussen is het rond 14 februari wel een-en-al Valentijn wat de klok slaat. Je kan er bijna niet meer om heen. Heb je het ook dat je ondertussen een beetje verveeld zit met deze dag? Je wil het misschien niet vieren, maar alles is zo vervuld van Valentijn dat je je geliefde ook niet wilt teleurstellen door niets te doen. Je houdt van hem/haar en hij/zij is wel degelijk jouw Valentijntje.

Een kaartje sturen is dé oplossing. Via SeniorenNet kan je gratis een Valentijn kaart versturen naar je geliefde via e-mail. Laat met dit kleine gebaar weten dat je hem of haar graag ziet!
Zeg het eenvoudig of laat de dichter in jou naar boven komen en bezing je geliefde in lyrische bewoordingen. Het is zoals je verkiest. Het is het gebaar dat telt.

Dankzij de SeniorenNet e-cards heb je keuze uit 398 verschillende kaartjes, die je helemaal aan haar of zijn smaak kan aanpassen met keuze van kleur en lettertype.

Bovendien kan je het vandaag al helemaal maken en de verzendingsdag ingeven. Wij zorgen er dan voor dat het kaartje op 14 februari in de e-mail bus komt van de ontvanger.

Wedden dat je een hart raakt met je Valentijnskaart?

Je hoeft geen psycholoog te zijn om te weten dat je attentie in de smaak gaat vallen bij je geliefde. Ook al doen jullie verder niets aan Valentijn. Voor wie voet bij stuk houdt en zegt dat het voor hem of haar elke dag Valentijn is heb ik een vraag... Stuur jij dan wel eens zomaar in het jaar zo'n lief kaartje om te zeggen dat je van je partner houdt...? Doen!!!

De e-cards zijn te vinden in het menu "E-cards" of rechtstreeks:
http://www.seniorennet.be/ecards/
Om rechtstreeks naar de Valentijn kaartjes te gaan:
http://www.seniorennet.be/ecards/gallerybrowser.php?cat_id=33

2 reacties

Lisette
Hallo,LIEVELING
Alles ok?
Vele groetjes van je liefste

Lisette
11/02/14 16:21 REAGEER
Helene
allo,LIEVELING
Alles ok?
Vele groetjes van je liefste
Christel
11/02/14 19:50 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels