Deel via

Rel over SenNet Shop: Merken struikelen over te lage prijzen.

March 2014
SenNet Shop
Over onze lage prijzen in SenNet Shop is sinds enkele weken een heuse "rel" ontstaan. Fabrikant Serengeti valt ons bijvoorbeeld aan over onze bijzonder goede prijs voor 's werelds beste zonnebril. Ondertussen vonden duizenden kopers al de weg naar SenNet Shop. 'Verrassend onverwacht' is onze slogan en thuislevering is altijd gratis in België. Onverwacht… voor de fabrikanten ook!

Fabrikanten struikelen over onze lage prijzen.

Als je ziet wat de originele prijs is van deze schitterende zonnebril begrijp je waarom de fabrikant niet blij is met onze prijs.Als je ziet wat de originele prijs is van deze schitterende zonnebril begrijp je waarom de fabrikant niet blij is met onze prijs.

Als je ziet wat de originele prijs is van de schitterende zonnebril begrijp je direct waarom de fabrikant niet blij is met onze prijs. Van € 229 voor slechts € 79,99 en ons nieuwste model van € 239 voor € 85,99. Zo proberen we voor al onze producten een wauw-prijs te geven.  Of wat dacht je van een LG televisie van € 2,999 voor slechts € 1,999.

Dat we goede prijzen hebben in de SenNet Shop is ook fabrikanten niet ontgaan. Samsung en Serengeti bijvoorbeeld kunnen er niet mee lachen dat hun merkproducten aan onevenaarbare prijzen worden aangeboden en vallen aan.

Minimum prijzen?

Hoewel er erg duidelijke (Europese) wetgeving bestaat over het verbod dat er ons minimumprijzen opgelegd kunnen worden, blijkt de praktijk heel anders. Vraag je te lage prijzen en men kan er niet mee lachen. Zo ontdekte onze leverancier dit aan den lijve met Samsung producten. Wij zelf komen het ook regelmatig tegen als we gesprekken hebben met potentiële leveranciers: een minimumprijs wordt snel vermeld en als je weigert wil men niet aan ons leveren. Het is onze creativiteit die toch voor heuse kleppers kan zorgen!

Ook Samsung vindt dat wij hun producten aan te lage prijzen verkopenOok Samsung vindt dat wij hun producten aan te lage prijzen verkopen

Weer ruzie?

Sinds vandaag staat weer een nieuw product online: de Max Factor 2000 calorie mascara (http://www.seniorennet.be/shop/max-factor-2000-calorie-mascara). Voor slechts €7,99 per stuk is dat weer 40% goedkoper dan in de winkel waar die €13 kost per stuk. Benieuwd hoe lang het zal duren voordat we hiervan een telefoontje krijgen over onze prijs! Interesse?

Shop is schot in de roos.

Na 3 maanden kunnen we stellen dat SenNet Shop een schot in de roos is. Het succes van de shop is duidelijk. De 50-plussers kopen wel degelijk (graag) online! En dat is toch een verrassing, zelfs voor Webmaster Pascal Vyncke die het momenteel allemaal eigenhandig doet.

Een eerder duurder product dat goed scoort.Een eerder duurder product dat goed scoort.

Trend: terugkerende klanten, duurdere producten.

Wat we opmerken is dat onze klanten meer en meer terugkomen. Wie al eerder bij ons experimenteerde met online kopen komt opnieuw bij ons terecht en bestelt nog meer producten.
In het begin viel dit ons op louter door herkenning van namen van mensen en straten die we eerder al tegenkwamen; sommige mensen hebben immers wel een heel bijzondere naam of wonen op een adres dat je bijblijft. Omdat we alles zelf doen, van bestellen tot inpakken en naar de post dragen van pakjes, zagen we namen en adressen terugkomen.

Tegenwoordig hebben we betere software en kunnen we inderdaad het buikgevoel van ervoor bevestigen. We durven dus te concluderen dat onze klanten tevreden zijn. En we vinden het heel tof om te horen dat ze het werk van SeniorenNet waarderen!

We zien mensen ook steeds duurdere producten kopen. Waarbij het in het begin experimenteren voor € 10 was, kopen ze nu ook producten die € 80 kosten of meer dan € 100. Nooit verwacht, maar mensen kopen nu ook TV's, stoomstrijkijzers, wasmachines en fitness toestellen bij ons!

Deze neutrale Cerruti sokken zijn van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en blijven over de online toonbank gaan. Komt dat door mond-tot-mondreclame?Deze neutrale Cerruti sokken zijn van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en blijven over de online toonbank gaan. Komt dat door mond-tot-mondreclame?



9 succes producten momenteel:

  1. Stylus 2-in-1
  2. Sticky pad
  3. Cerruti sokken
  4. Boxers
  5. Portemonnee
  6. Horlogebox
  7. Hoofdlamp
  8. Pannenset
  9. LG televisie

We zijn continu op zoek en onderhandelen continu voor nieuwe producten met fantastische prijzen. Het is dus aan te raden om regelmatig terug te keren naar de shop om een kijkje te nemen! Het is immers zonde om een mooie aanbieding te missen!

Klik hier om meteen eens te gaan kijken naar onze producten of surf naar www.Sennetshop.be.

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels