Deel via

Ben je single man? Wist je dat je gegeerd bent bij de vrouwen?

September 2014

relatiecoach
Ilse Reynders

Ilse Reynders

Single mannen, wisten jullie dat jullie heel gegeerd zijn? Relatiebureaus worden overspoeld met single vrouwen, maar te weinig mannen schrijven zich in. Daarom zijn ze op zoek naar extra mannen en gooien ze zelfs met kortingen énkel voor mannen. Een interessant gespreksonderwerp voor in SenNet Magazine!

 

Een 'deksels' probleem

Bij de 55+ers zijn er meer vrouwen dan mannen die een partner trachten te vinden via relatiebemiddeling. Dus zijn er te weinig mannelijke vissen in de relatievijver. Als op ieder potje wel een dekseltje past, maar er zijn sowieso te weinig 'dekseltjes' dan stelt zich een probleem. Hoe komt dat eigenlijk?

SenNet Magazine sprak over de bijzondere oproep van relatiekantoor Altero aan mannen om zich bij hen in te schrijven met SenNet relatiecoach Ilse Reynders & haar partner Ilse Melotte.

SenNet Magazine: Kloppen er inderdaad meer vrouwen van 50+ dan mannen bij jullie aan? En kan je daar redenen voor aanwijzen?

Hoogopgeleide vrouwen zijn inderdaad zelfbewuster en niet tevreden met minderIlse Reynders: "Inderdaad. Dat vloeit voort uit het maatschappelijk gegeven dat er gewoon meer alleenstaande vrouwen van boven de 55 zijn dan mannen van die leeftijd. Dat er dan ook meer vrouwen dan mannen uit deze leeftijdsgroep de stap zetten naar relatiebemiddeling is logisch. Ook weten we dat vrouwen sneller voor een relatiekantoor kiezen. Dat heeft te maken met de aanpak. Ten opzichte van bijvoorbeeld online dating biedt relatiebemiddeling betrokkenheid, een persoonlijke aanpak, contractuele- en persoonlijke veiligheid.

Ilse Reynders: "Bij Altero zien we het als een uitdaging om gepast met dit gegeven om te gaan. Op dit moment is het 'tekort aan mannen' niet acuut. In tegenstelling tot sommige andere kantoren moedigen we dames die zich bij ons aanmelden zeker en vast aan. Maar (lacht) verder willen we actief iets ondernemen.

Ilse Reynders: "We doen een oproep aan alleenstaande mannen die openstaan voor een nieuwe en duurzame relatie om zich bij ons aan te melden. We bieden hen, wel erg interessante instap mogelijkheden aan op maat. Met ieder zullen we eerlijk zijn kansen bespreken. Maar dat geldt natuurlijk ook voor alle dames! "(lacht)

SenNet Magazine: "Ik hoor wel eens zeggen dat mannen vooral jongere vrouwen verkiezen. Merken jullie dat ook?"

Ilse Reynders: "Deels klopt dat wel. Een aantal mannen vraagt effectief naar een jongere vrouw. Maar die stelling mag zeker niet veralgemeend worden. Heel wat rijpere heren zoeken een partner met wie ze voldoende gelijkenissen hebben, met wie ze een boeiende relatie kunnen aangaan en vinden leeftijd niet het allerbelangrijkste."

SenNet Magazine: "Anderzijds zeggen dan weer heel wat mannen dat 50+ vrouwen veeleisend zijn: ze willen een man met een goed loon, een goede baan, goed opgeleid, liefst met een eigen huis, …

Tegenwoordig gaan ouderen die alleen komen te staan, vaker een nieuwe relatie aanIlse Reynders: "Ook dat kunnen we vanuit onze ervaring deels beamen. Hoogopgeleide vrouwen zijn inderdaad zelfbewuster en niet tevreden met minder. Waar mannen bereid zijn om te daten met lager opgeleide vrouwen, is die bereidheid er veel minder bij hoogopgeleide vrouwen. Zij verkiezen een man met hetzelfde opleidingsniveau."

Ilse Reynders: "Maar het is naar onze mening aan het relatiekantoor om deze uitdaging aan te gaan, ik bedoel om voldoende hoogopgeleide mannen aan te trekken. Het komt erop neer om creatief te denken. Vraag en aanbod moeten we immers altijd op elkaar afgestemd hebben, in beide richtingen. Dat is ons werk."

Ilse Reynders: "Relatiebemiddelingsbureaus kan je in zekere zin vergelijken met het ontmoetingsplaatsen in het uitgangsleven. Met dat verschil natuurlijk dat je bij een ontmoeting die via een bureau is geregeld weet dat je allebei hetzelfde zoekt en wilt en dat de ander „vrij" is en op zoek naar duurzame relatie. Achter de schermen zijn wij jouw bemiddelaar. We houden rekening met je ideeën, opvattingen en verwachtingen naast alle andere facetten die vervat zitten in onze methodologie."

SenNet Magazine: "Waarom zou iemand naar relatiebemiddeling gaan? Wat biedt het meer dan internet daten?"

Ilse Reynders: "Er is natuurlijk niets mis met internetdaten, integendeel. Online dating is laagdrempelig en brengt heel wat mensen bij een nieuwe partner. Online dating heeft ervoor gezorgd dat vele taboes rond "relatie zoeken" en dating doorbroken werden. Dat op zich is al fantastisch."

Tegenpolen trekken elkaar ook wel eens aan. Maar als de verschillen te groot zijn is het vaak ook niet meer werkbaar en worden de discussies en de ruzies fataal voor de relatieIlse Melotte: "Maar er zijn ook heel veel valkuilen bij online datingsites en apps die je niet hebt bij daten via een relatiebureau. Uit onderzoek blijkt dat datingsites helpen om contacten te vergaren, minder om een langetermijnrelatie te vinden.

Onderstaande valkuilen van internet daten voorkom je als je in zee gaat met een relatiebureau.

1) Zijn er wel eerbare bedoelingen?
Online doen mensen zich vaak positiever of anders voor. Wat wil die andere precies? En zijn hun bedoelingen wel zo eerbaar als ze doen uitschijnen

2) Je biologisch detectiesysteem kan niet aan de slag.
Online, zeker in het begin, is er geen menselijk contact. Jouw "biologisch" detectiesysteem kan zijn werk niet doen omdat er geen natuurlijke, niet-verbale communicatie is.

3) Moeilijk in de veelheid van keuze.
Het online aanbod is haast onbeperkt. Zo wordt het een hele klus om het kaf van het koren te scheiden. Hoe meer keuze , hoe moeilijker het kiezen.

4) Internetdating is tijdrovend.
Dat alles maakt van internetdaten een erg tijdrovende bezigheid. Hoe lang duurt het wel niet tot die eerste afspraak? De kans om een blauwtje te lopen, teleurgesteld of gekwetst te geraken is dan ook groter.

5) Geen wetgevende controle.
Dit is toch ook belangrijk: er is geen wetgevende controle op online dating. Het beroep van relatiebemiddelaar is gereguleerd. Relatiebureaus moeten aan heel wat wettelijke bepalingen voldoen, rapporteringen invullen, de klanten transparante informatie verschaffen. Die controle kent intenetdating niet, en dat is spijtig.

6) De slagingspercentages liggen veel lager.
En tot slot: sommige online datingbureaus zwaaien met hoge slagingskansen tot zelfs 70%. Maar uit onderzoek blijkt dat die gemiddeld slechts rond de 10-15% liggen of nog veel lager in bepaalde analyses."

SenNet Magazine: 'Hoe gaat relatiebemiddeling dan te werk ? Wat is jullie meerwaarde?'

Als je jezelf kent en weet wat belangrijk is voor jou, dan kan je hiermee ook rekening houden in je partnerkeuzeIlse Reynders: "We gaan eerst praten met de kandidaat. Op basis van een uitgebreid gesprek weerhouden we dan een aantal elementen die ons helpen om een juiste match te vinden. We hebben een methodologie ontworpen waarbij verschillende aspecten belangrijk zijn:

1) Is er een gemeenschappelijke basis?
Zo zullen we mensen aan elkaar voorstellen die voldoende op elkaar lijken. Soort zoekt soort zegt men in de volksmond en voor een stuk klopt dat wel. De kans op een duurzame relatie is immers groter wanneer er voldoende gemeenschappelijke basis is tussen mensen, vb in sociale achtergrond, uiterlijk, opleiding etc.
Tegenpolen trekken elkaar ook wel eens aan maar als de verschillen te groot zijn is het vaak ook niet meer werkbaar en worden de discussies en de ruzies fataal voor de relatie.

2) Wat is de relatiegeschiedenis?
Daarnaast is ook de "Relatiegeschiedenis" van mensen belangrijk. Welke ideeën, beelden, hebben we over een mogelijke partner? Onze ervaringen van kinds af spelen hierin een grote rol. Welk rolmodel hebben we gezien bij onze ouders ? Hoe waren de ervaringen met een eerste vriendje ? Welke impliciete en expliciete boodschappen kregen we mee over relaties en mannen en vrouwen?

En wat is je hechtingsstijl? Een specifiek aspect van onze relatiegeschiedenis waarvoor de laatste jaren veel aandacht is, is onze hechtingsstijl. Hoe we ons als kind hebben leren hechten aan een ouderfiguur bepaalt ook mee hoe we ons hechten en gedragen in relaties.

3) Wie past er bij jouw persoonlijkheid?
Tot slot is er nog onze Persoonlijkheid. We zijn wie we zijn en onze persoonlijkheid is redelijk stabiel gedurende ons hele leven. We kunnen dus maar beter iemand kiezen die past bij onze persoonlijkheid en ons datgene kan bieden wat belangrijk is voor ons.

Op basis van grootschalig empirisch onderzoek weten we ook welke "liefdestypes" goed passen bij welke types, wat de kans op een langdurige relatie sterk vergroot."

4) Welke verwachtingen wil je ingelost zien?
Natuurlijk luisteren we ook naar de Vooropgestelde Criteria van onze leden. Het zijn immers die verwachtingen die wij moeten proberen in te vullen.

We bespreken eerlijk alle criteria, de bijhorende kansen en trachten inzicht te krijgen in welke "harde" criteria en welke "zachte" criteria zijn. Deze verwachtingen kunnen betrekking hebben op het uiterlijk, eigenschappen van de partner of gerelateerd zijn aan de omstandigheden, vb afstand, gezinssamenstelling enz.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bewust worden van al deze zaken. Zo kunnen ze een bewuste keuze maken. Als je namelijk jezelf kent en weet wat belangrijk is voor jou, dan kan je hiermee ook rekening houden in je partnerkeuze.

SenNet Magazine: 'Wat zoeken 50ers en 60ers eigenlijk in een nieuwe relatie ? Waarom gaan ze nog op zoek naar een nieuwe liefde?'

Elke nieuwe relatie is een nieuw avontuur en niet te vergelijken met voorgaande relatiesIlse Reynders: 'Heel wat 50plussers zijn tevreden met hun leven als alleenstaande. Dat bleek uit een enquête in 2010. Toch zou nog ruim 70% graag een nieuwe relatie willen, waarvan de meerderheid een Latrelatie. Ook bij ons kloppen heel wat 50- en 60-plussers aan met een diepe wens naar een duurzame relatie. Na verweduwing of echtscheiding verlangen zij naar een partner aan hun zijde.'

Ilse Reynders: 'Tegenwoordig gaan ouderen die alleen komen te staan, vaker een nieuwe relatie aan. Dit heeft o.a. te maken met een sterk gestegen levensverwachting, we blijven langer gezond, maar ook met een nieuwe tijdsgeest. Vroeger beschouwde men 60'ers als oud, maar vandaag zijn deze jongsenioren vaak echte levensgenieters. Ze gaan heel wat projecten en uitdagingen aan, ook op vlak van hun relationeel leven.'

Ilse Reynders: 'Sociale contacten hebben en het omringd zijn door vertrouwensfiguren blijven ook op oudere leeftijd zeer belangrijk. Alleenstaanden hebben over het algemeen nog heel wat contacten maar voor velen hebben deze niet de waarde van een intieme partnerrelatie. Men mist een "maatje" een "compagnon de route" met wie men een hechte vertrouwensband heeft.'

Ilse Reynders: 'Wanneer je je leven en je ervaringen met iemand kan delen geeft dat energie om dingen te doen. Je blijft op die manier elkaar ook uitdagen. Je kan eens advies vragen, je hebt een klankbord...'

Ilse Reynders: 'Het hebben van een relatie is ook een goede remedie tegen eenzaamheid. Uit onderzoek blijkt immers dat weduwen, weduwnaars en oudere gescheiden mensen het meest kwetsbaar zijn voor eenzaamheid. Hoe je een nieuwe relatie invult en hoe die evolueert is uiteindelijk ook kind van de situatie. Elke nieuwe relatie is immers een nieuw avontuur en niet te vergelijken met voorgaande relaties.'

Op basis van grootschalig empirisch onderzoek weten we ook welke "liefdestypes" goed passen bij welke types. En dat vergroot de slaagkans om de juiste partner te vinden

SenNet Magazine: 'Wat zouden jullie tot slot nog willen meegeven aan onze lezers?'

Ilse Reynders: "Schrijf je in! (lacht) Je kan ons telefonisch contacteren en ook vinden op de Actief50 beurs in Genk op 17, 18 en 19 oktober.

Kortingsvoucher voor single mannen Als je als alleenstaande man interesse hebt om via een relatiekantoor een partner te vinden en wel eens wil komen proeven van wat relatiebemiddeling te bieden heeft, contacteer ons dan. Je kan bij deze speciale SenNet actie gebruik maken van een kortingsvoucher. Dat is de manier van Altero om met bovengenoemde uitdaging om te gaan. Ook aan vrouwen delen we enkele kortingsvouchers uit, snel zijn is de boodschap, de voorraad is beperkt. Klik hier

SenNet Magazine: Bedankt Ilse & Ilse!

Beste lezer, men zegge het voort: Als je in je omgeving mannen kent waarvan je denkt dat dit wel iets is, stuur hem dit artikel dan door.

Auteur: Ilse Reynders

27 reacties

navy
Ik (man 65 jaar) wil eens ook reageren hierop deze site, Er zijn denk ik veel personen zoals ik die eenzaam zijn in hun gehuwde relatie maar die toch nog samen blijven en leven als broer en zus, Gewoon voor de kinderen of kleinkinderen of voor geen kritiek te krijgen van andere personen.Daarom deze heel eerlijke vraag waarom hebben wij nooit (de) geen kans om opnieuw genegenheid,knuffel en respect te vinden bij dame waar haar gehuwde relatie ook is uitgeblust. Maak hier aub op seniorennet ook eens zo een site want op andere datings sites is het gewoon geldklopperij en meer niet,
Dit is een heel eerlijk oproep en vraag die ik hier stel en hoop op een positief antwoord.

grtn Ivan
16/09/14 14:32 REAGEER
karel
Ik moet deze mening bijtreden. Misschien zouden er meer gelukkige mensen rondlopen.
16/09/14 15:38 REAGEER
veerle
Die kans kan je ook krijgen door opnieuw energie te steken in je huidige relatie.
16/09/14 20:30 REAGEER
Pat1960
Ik ben het helemaal eens met mr.vandorpe en hebben het hier niet over een nieuwe relatie te starten (zoals verschillende reacties laten blijken) maar om binnen een bestaande relatie weer te vinden wat er verloren gegaan is door omstandigheden (meestal gezondheidsproblemen). er is dus geenszins sprake van een "meid" te zoeken maar iemand die ook tekort komt op seksueel vlak en samen dit mankement te kunnen compenseren ZONDER dat er geldkwesties mee gemoeid raken zoals dat op datingsites wel het geval is.
17/09/14 10:26 REAGEER
aparteling
Heel veel vrouwen kijken naar wat er op jou bankrekening staat!!
16/09/14 14:46 REAGEER
Christi
Als je hiermee bedoelt dat veel vrouwen op de mannen hun geld uit zijn, kan ik dat bevestigen (al zijn er een minderheid andere).
Anderzijds is het toch ook normaal dat je als alleenstaande vrouw die zelf iets opgebouwd heeft ook wel wil weten bij wie je terecht komt. (Kwestie dat hij niet profiteert van jou). Niemand verdient om van zich te laten profiteren. Een redelijk evenwicht is een goede basis.
16/09/14 17:55 REAGEER
veerle
heel veel mannen zoeken een meid!!!
16/09/14 20:27 REAGEER
Christi
Ja, daar heb je ook wel een punt, sommigen zoeken inderdaad (een goedkope) meid in plaats van een partner :-)
16/09/14 21:01 REAGEER
Roadhouse
Tuurlijk meer vrouwen dan mannen op datingbureau's , voor de vrouwen is het gratis..
16/09/14 15:52 REAGEER
rudi1957
Meer vrouwen ingeschreven? Daar geloof ik niets van. Dit is pure reclame. Het is nog altijd zo dat een vrouw gemakkelijker alleen kan zijn dan een man.
16/09/14 19:27 REAGEER
wolven
ja als ze jong zijn en alles mee hebben dan kunnen ze dat maar een keer een leeftijd is het zelfde bij een man
1/11/14 16:45 REAGEER
Ygdrassil
Een vrouw zou gemakkelijker alleen kunnen zijn dan een man ? En waar haalt (ik neem aan) meneer Miels die vaststelling dan wel vandaan? Misschien zijn alleenstaande vrouwen vooral wat dapperder om zich erdoor te slaan en lopen ze zo niet te koop met hun eenzaamheid. Of bedoelt u misschien dan mannen een vrouw nodig hebben om voor hun te huishoudelijke werk te doen en dat vrouwen dat toch al doen dus verder niemand nodig hebben? Dat wie met zo'n mentaliteit rondloopt moet niet snel een partner vind is dan volgens mij niet de schuld van de bemiddelingsbureaus....
16/09/14 19:50 REAGEER
navy
Gde Middag iedereen hier op deze rubriek,


Met Vandorpe Ivan graag wil ik nog iets neerpennen .
Kan iedereen die reageert er bij schrijven of je man of vrouw bent mschn gemakkelijker ??
Dit wil ik ook nog schrijven als het mag van seniorenet, Ik ben echt op zoek naar eerlijke respect volle basis hier naar dame die net als Ik genegenheid en meer mist in haar gehuwde of ongehuwde relatie of weduwe, Voor mij speelt leeftijd of uiterlijk geen rol maar wel eerlijkheid voor beide partijen .Als er dame zich geroepen voelt mag ze gerust reageren en indien nodig wil Ik gerust mijn mail adres of gsm nr geven als dat mag van seniorenet want ik heb niets te verbergen of te vrezen.Ik ben van regio kortrijk

grtn Ivan
17/09/14 12:48 REAGEER
Pat1960
Blijkbaar is dit nog een taboe onderwerp gezien het geringe aantal reacties... Vreemd en nochtans zijn er zoveel mannen en vrouwen van onze leeftijd diezich in dezelfde situatie bevinden als Ivan, g.Joos en ikzelf. Heel jammer!
17/09/14 16:19 REAGEER
navy
Met Ivan terug, ja blijkbaar is dat hier heel grote taboe ofwel durven de dames er niet over spreken of wel zijn bang dat anderen zouden weten dat ze zeer eenzaam en ongelukkig zijn in hun relatie ???????Dames wees niet te preuts en kom laat je horen het zal je opluchten daar ben ik van overtuigd 100 % .Probeer echt nog te genieten van de deugd des levens want we worden ouder (ik man bijna 65 jaar) .Voor je het beseft is het te laat je bent oud of ziek en dan veel spijt maar TE LAAT DAN .Kijk dames je mag mij gerust persoonlijk mailen en antwoord eerlijk verzekerd, Dit is een onderwerp die echt meer moet in het daglicht komen vind ik en blijkbaar nog personen waarvoor hartelijk dank voor je mening erover
Ik hoop op vele goeie eerlijke reacties Dames ik ben van regio kortrijk,




ps :Ik hoop dat dit mag geschreven worden mijn mail adres van seniorenet, , indien niet mij eerlijke excuses




17/09/14 17:58 REAGEER
Christi
Beste Ivan en andere mannen,

Wellicht zijn er vrouwen die zich in jouw situatie bevinden, maar ik denk dat een vrouw die zich echt eenzaam en ongelukkig voelt in haar relatie, rapper dan een man de stap zet om uit de relatie te stappen. Althans zo denk ik er over: waarom in een leugen leven en de partner bedriegen?
Wat betreft een alleenstaande vrouw: ik denk dat die liever iets begint met een alleenstaande man dan met een man die niet vrij is. Want tenslotte wil je als mens toch nog iets meer dan enkel even lichamelijk genot. (Of ben ik nu ouderwets?) Samen dingen doen, praten en genieten van elkaars gezelschap, wat niet betekent dat je constant moet samen zijn of meteen moet gaan samenwonen of zo.
Enfin, ik hoop voor jou dat je alsnog een gelijkgestemde ziel vindt (en die kans is dan inderdaad het grootst bij een getrouwde vrouw).
Groetjes van een (uiteraard alleenstaande) vrouw


18/09/14 07:54 REAGEER
navy
Bedankt voor u eerlijke mening C.Vandenbossche ,

Ik hoop echt hier iemand te vinden want mijn partner weet dat ik iemand zoekt of contact en is akkoord hoor geen probleem daardoor heb ik niest te verbergen en durf ik dit neerpennen ,

grtn ivan

kom dames reageer positief en geniet nog je kan
18/09/14 08:55 REAGEER
navy
Terug met Vandorpe Ivan

Wat met opvalt dat er zeer weinig contact komt uit de regio west vlaanderen meer bepaald regio kortrijk.Kom dames mail gerust op mijn mail adres eens praten kan toch geen kwaad denk ik . Leeftijd of uiterlijk speelt voor mij geen rol wel respect en eerlijk zijn , En seniornet Wanneer gaan jullie eens een site aanmaken voor eenzame personen zoals wij ???? Er zijn er veel hoor die eenzaam zijn in hun gehuwde relatie, Datingsites zijn geldklopperij en meer niet, Wij leven ik 2014 dus kan en mag dat niet meer taboe zijn hé.

grtn Ivan Vandorpe uit regio kortrijk
18/09/14 09:34 REAGEER
roos
Ik wil graag een reactie krijgen van iemand ( man) om eerlijk en oprecht te antwoorden zonder verder iets van mij te kennen en weten, er is geen enkele bijbedoeling bij ik heb alleen een uiterse belangstelling op de reactie , hier kunt u mijn emailadres vinden en dan uit west vlaanderen en dan nog uit Brugge die scone........ vriendelijke groeten met een onvoorwaardelijk liefde, liesbetn
18/09/14 12:31 REAGEER
navy
Liesbeth stel gerust u vragen of vragen op mijn mail adres , Ik zal ze eerlijk beantwoorden

grtn ivan

18/09/14 17:31 REAGEER
Christi
Ivan, misschien is dit wel je witte raaf ;-)
19/09/14 09:00 REAGEER
navy

hallo waarom probeer jij niet eens met mij eens gewoon te bellen of smsje kan toch geen kwaad , Men kan gewoon meer uitleggen aan de telefoon dan hier,
Wie niet waagt blijft maagd hé, Ik heb eerlijke bedoeling hoor , Kom op C.Vandenbossche1 wees niet te bescheiden aub ,

grtn Ivan

19/09/14 12:51 REAGEER
Christi
Ik ben niet bescheiden :-)
Heb gewoon geen behoefte aan een relatie met een getrouwde man (ook al zou zijn vrouw dan op de hoogte zijn). Ergens is en blijft het dan toch maar enkel lichamelijk. Het is niet zo dat ik me constant wil vastklampen aan iemand, integendeel, maar ik verwacht van een relatie dat je regelmatig samen dingen doet en deelt (en niet enkel het bed).
Dus tja... :-)


20/09/14 12:53 REAGEER
navy


Ik ben nog steeds op zoek naar heel eerlijke lat relatie , ik ben eenzame gehuwde man echtwaar.
dames schrijf gerust
ivan.vandorpe1@telenet.be

je ziet ik ben heel eerlijk en durf mijn mail adres geven aan jullie dames
26/10/14 12:09 REAGEER
wolven
singel? soms tegen je wil internet dating ja jongen laatst nog gewest ingeschreven all goed en wel dan krijg je bericht van dames maar je kunt geen bericht verzenden wat hoop dat is ze dan de betaal kaart. en ja als je niet betaald dan kun je ook niets. dus heb ik mij uit geschreven. want alles is al duur genoeg.en al de rest is pure reclame het internet staat vol van die dingen man zoek dit knappe vrouw zoekt dit geloof het niet want enkel is geld dat telt ooit heb ik zo iets gehad afspreken met een vrouw ja kreeg dan met rekening van de telefoon wist niet waar ik stond. als ze zo knap en eenzaam en toch zo graag iemand willen waarom lukt het hen dan niet? ze zijn toch knap hun smoeltje hebben ze toch mee gekregen van moeder natuur? neen enkel gewoon fake
1/11/14 16:41 REAGEER
ik ben nu bijna 60 relatie is voor mij moelijk omdat ik erg gevoelig ben en een moeilijke en slechte jeugd gehad en uit ervaring weet ik dat vrouwen als ze jong zijn en knap het vaak gemakkelijker hebben en als je kinderen hebt ook en werk en opgegroeid bent met liefde dan is het wel gemakkelijker.en de rest is allemaal flauwe kul want het geluk moet ook mee zitten als je dat niet hebt dan kun je doen wat je wilt.en voor de rest geloof niet dat er veel vrouwen zijn die een man zoeken want als dat zo wel zou zijn zoals ze beweren dan zouden ze naar niets kijken en gewoon een man nemen gelijk hij is.het is gewoon niets anders dan ene fake boel en oplichterij.en soms veel geld je moet betalen om met iemand in contact te treden met andre woorden een bericht te sturen en terug te krijgen.en dat noemen ze dan gratis.het zou mooi zijn indien iedereen een partner zou vinden maar die ook nog eerlijk en oprecht is.want ook al verwijzen soms op de manen denk maar niet dat vrouwen daarom heilig zijn zeker als ze jong genoeg zijn.en daarom is het moeilijker als je ouder word om iemand te vinden.ja we weten dat deze wereld niets anders te bieden heeft. je kunt enkel genieten van wat je hebt want echte eerlijke liefde dat is zeer zeldzaam je nemen zoals je bent. maar hoe oud je ook bent toch blijf je een man soms verlang je eens naar iets maar ik heb de laatste relatie gehad toen ik 40 was ik heb het nog wel geprobeerd maar het draaide uit op niets.
9/01/17 03:17 REAGEER
guidog
Hallo, ik ben al een tijdje aan het proberen met datingsites, tot nu toe heeft dit alleen geld gekost en helemaal niets opgeleverd. Ben echt aan het overwegen om naar een relatiebureau te gaan. Ik ben nu ongeveer 5 jaar (ongewild single) en op 57 jarige leeftijd begin ik te vrezen dat ik de rest van mijn(hopelijk nog lang) leven alleen zal blijven. Ik ben niet iemand die zijn stoute schoenen aantrekt om bv naar dansavonden voor alleenstaanden te gaan. Ik woon in 1500 Halle grts
29/10/19 17:07 REAGEER

Login Registreer

Ilse Reynders

Relatiecoach
Relatiecoach
relatiecoach Ilse Reynders
Ilse is psychologe, seksuologe en relatietherapeute en is medeoprichter van het relatiebureau altero. Haar passie voor relaties leeft Ilse niet alleen uit in haar professionele bezigheden. Als vrouw houdt ze van hechte vriendschappen en authentieke contacten.

Meer artikels van Ilse Reynders

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels