Deel via

Het Feestival van de Romeo’s vervangt het Zingpaleis

September 2014
Dit najaar komt er geen nieuwe editie van Het Zingpaleis in de Ethias Arena in Hasselt. Na vijf succesvolle jaren, zijn De Romeo’s klaar voor een nieuwe uitdaging. En die staat Chris Van Tongelen, Davey Gilles en Gunther Levi te wachten op 31 oktober 2014 in de Antwerpse Lotto Arena. SenNet Magazine sprak met hen: het Feestival wordt groter, beter en straffer.

SenNet Magazine: “Wat is een Feestival, eigenlijk. En waarom geen Zingpaleis meer? Dat leek toch een succesformule?”

Romeo Chris van Tongelen: (lacht) “Het wordt niet less, maar more! We willen het met het Feestival in de Lotto Arena gewoon nog groter, beter en straffer aanpakken! De ingrediënten van onze optredens zijn ondertussen bij iedereen bekend; Sfeer, ambiance, meezingen, een combinatie van pop- en rockklassiekers, medleys, eigen nummers,… noem maar op. Dat is waar De Romeo’s voor staan.

Maar nu mag je rekenen op nog meer spektakel; we gaan alles uit de kast halen en een show voorschotelen aan het publiek met alle toeters en bellen. We nodigen dansers en gastartiesten uit, brengen songs en medleys die we doorgaans niet in onze setlist steken.

- 64 - romeos - romeo1.jpgSenNet Magazine: “En toen hebben jullie maar een nieuwe naam verzonnen voor jullie even

Romeo Chris van Tongelen: (lacht) Er was gewoon geen woord voorhanden dat die hele lading dekt. Dit wordt niet ‘zomaar’ een concert of show, het is niet écht een festival, en een ‘feest’ is te algemeen om te verduidelijken wat wij bedoelen. En toch is het een beetje van allemaal: concert, feest én festival. Een ‘Feestival’ dus!”

SenNet Magazine: ‘En moet je houden van een bepaald muziekgenre om van Feestival te houden?”

Romeo Chris van Tongelen: (lacht) “Neen hoor, de Romeo’s en hun muzikale gasten brengen zowel pop- en rockklassiekers, als foute medleys en meezingers. Feestival staat voor sfeer, ambiance, meezingen in dus een combinatie van concert, feest en festival. Pop- en rockklassiekers, foute medleys en meezingers gebracht door De Romeo’s en een aantal muzikale gasten.

En we hebben een spetterende show voor onze gasten in petto. Bedoeling is dat iedereen de hele avond lang volledig uit de bol kan gaan. Zoals ik al zei komen alle muziekgenres aan bod, van foute medleys tot grote sixties, seventies en eighties hits, van rock classics tot hedendaagse pop en dance.”

SenNet Magazine: ‘En spelen jullie nog Vlaamse muziek, ook?’

Romeo Davy Gilles: “Uiteraard spelen we ook onze eigen, Nederlandstalige nummers. Maar je hoeft niet per definitie fan te zijn van De Romeo’s om je te amuseren op het Feestival.”

Romeo Gunther Levi: “Absoluut waar! Wij willen onszelf uitdagen om een hele avond muziek en entertainment van de bovenste plank te brengen. En dat geldt ook voor de andere artiesten die op het Feestival zullen staan.”

SenNet Magazine: ‘Wij hebben gehoord dat het Feestival op 31 oktober begint met de uitreiking van de ‘Story Awards’?

Romeo Gunther Levi: “Het publiek mag een hele avond top entertainment verwachten. We gaan inderdaad van start met de Story Awards, de award show van weekblad Story die jaar na jaar spectaculairder wordt. Alle grote namen uit het Vlaamse medialandschap zijn er. En een aantal muzikale toppers zorgt voor surprise optredens en special acts tijdens de glamoureuze uitreiking. En wanneer de prijzen zijn verdeeld, barst het feest(ival) echt los!”

BESTEL NU JE TICKETS VOOR
HET FEESTIVAL VAN DE ROMEO’S

(voorafgegaan door de uitreiking van de Story Awards);

KLIK HIER om te bestellen of 070/345.345 (max. €0,30/min.)
www.teleticketservice.com

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels