Deel via

Nieuw: Ga met SeniorenNet op begeleide cruise!

September 2014
SeniorenNet goes cruise. Vanaf eind dit jaar biedt jouw SeniorenNet begeleide cruises aan, i.s.m. de gerenommeerde Holland America Line en Jetaircenter. Kom alvast op 20 september vrijblijvend naar onze cruisevoorstellingsdag. Je kan met ons naar de mooiste bestemmingen in de beste periodes. Onze prijzen zijn scherp, betaalbaar en all-in, mét zelfs luchthavenvervoer en Nederlandstalige begeleiding inbegrepen. Maak je droom waar en ga met ons mee!

SeniorenNet nodigt je uit op begeleide cruises!

SenNet lanceert met enige trots zijn cruise concept; 'SenNet goes cruise'. Uiteraard ging daar heel wat voorbereiding aan vooraf. SenNet wil immers ook bij haar aanbod cruises haar garantielabel bieden van kwaliteit en service aan uitstekende prijzen. En dat alles kunnen we je nu aanbieden; jij kan met ons de mooiste droomcruises maken en dat nog aan betaalbare prijzen ook. Bovendien kan je bepalen welke bestemming je het meeste aanstaat want in ons aanbod is er voor ieder wat wils.

Ontmoet ons op de SeniorenNet cruisevoorstelling op 20 september in Antwerpen

In dit artikel kom je meer over onze cruises te weten. Je kan ook naar onze website surfen op www.seniorennet.be/cruises. We organiseren ook cruisevoorstellingdagen om je met een boeiende presentatie van anderhalf uur meer uitleg geven over onze prachtige bestemmingen. Zo kan je ons ontmoeten en kunnen we je antwoorden op al je vragen geven.

Je verplicht je tot niets en gaat met cadeautje naar huis

In 2014 voorzien wij nog een begeleide cruise naar de Caraïben. Of wat denk je van een kerst- en nieuwjaar cruise naar de heerlijk warme Canarische eilanden?De eerste cruisevoorstelling van SeniorenNet en rederij Holland America Line vindt plaats op zaterdag 20 september 2014 in Antwerpen. Kom gewoon langs, je bent tot niets verplicht. Het De Keyser Hotel aan De Keyserlei 66-70 ligt op 50 meter van het Centraal Station in hartje Antwerpen. Er is ook een grote ondergrondse parkeergarage. Je kan een presentatie bijwonen om 10 uur en om 14 uur. En er zijn voorts nog cruisevoorstellingsdagen op de Actief50 beurs in Genk half oktober en in januari in Vlaams-Brabant.

Zaterdag 20/09/2014 in het De Keyser Hotel

De Keyserlei 66-70, 2018 Antwerpen
Voormiddag (10u) & Namiddag (14u)

17,18,19 oktober 2014 op de Actief50 Beurs

Limburghal Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk (gratis)
Vrijdag 17/10 (16u), Zaterdag 18/10 (10u30), Zaterdag 18/10 (14u30), Zondag 19/10 (10u30) & Zondag 19/10 (14u30)

Maandag 19/01/2015 in het Kasteel van Horst

Horststraat 28, 3220 Holsbeek
Namiddag (14u)

We vragen een bijdrage van € 5. Daarvoor krijg je een consumptie én een gratis lederen reisheuptasje cadeau t.w.v. € 29,95. En verder natuurlijk een droom van een presentatie over onze cruises. Schrijf je nu meteen in voor een van de cruisevoorstellingsdagen op www.seniorennet.be/cruises.

Met SeniorenNet cruise naar deze droombestemmingen

We gaan op cruise naar de Westkust van Afrika, naar Midden-Amerika of Zuid-gelecteerde de mooiste bestemmingen voor jou in de allerbeste periodes voor die bestemmingen. Bekijk het SeniorenNet Cruise aanbod voor 2014-2015

Hoe boek je een SeniorenNet Cruise? Via een Jetaircenter in je buurt.

Wie op onze website zijn cruise al gezien heeft en meteen wil boeken gaat daarvoor naar een Jetaircenter in zijn buurt

Of kom over je cruise praten op de Actief50 beurs in Genk.

Op de Actief50 beurs in de Limburghal in Genk kan je van 17-19 oktober ook met ons komen praten en dromen over je cruise. Ook daar organiseren we Cruisevoorstellingen. In dit SenNet Magazine kan je meteen je gratis toegangsticket voor de Actief50 beurs printen. Op vertoon van je inkomkaart krijg je gratis toegang voor 2 personen.

De rederij Holland America Line staat synoniem voor uitstekende service

Maar laat ons eerst een woordje uitleg doen over de SeniorenNet cruise in dit artikel. Wij kozen in eerste instantie voor een rederij die de meeste service biedt op alle vlakken en de noden van onze actieve 50-plussers het meeste zal invullen, namelijk Holland America Line. Op haar cruiseschepen verblijven we in drijvende luxe hotels; je krijgt steevast culinaire maaltijden aangeboden en kan rekenen op een uitstekende bediening die je nergens anders kan terugvinden.

Middelgrote schepen en Nederlandse taal

De 15 tijdloze en klassieke schepen van deze Amerikaanse rederij kunnen van 835 tot maximaal 2100 mensen verwelkomen. Net zoals de menukaarten zijn ook de dagprogramma's in het Nederlands beschikbaar en er is altijd minstens één Nederlands sprekende receptioniste aanwezig. De hele reis krijg je trouwens begeleiding van een Vlaams sprekende begeleider. Lijkt het je trouwens wat om een van onze reisbegeleiders te worden? Lees dan het artikel 'SenNet Cruise begeleiders gevraagd'

In je SenNet Cruise pakket is steeds luchthavenvervoer inbegrepen

Bij SeniorenNet Cruises begint de luxe en zorgeloosheid van de cruise al bij je vertrek thuis.. SenNet wilde er een erezaak van maken dat het luchthavenvervoer deel uitmaakt van jouw cruise pakket. We bieden je het comfort dat je met je koffers thuis wordt opgehaald én nadien netjes wordt thuisgebracht met de taxishuttle service. Dus geen gesleep met zware koffers, geen geregel van eigen vervoer, geen stress... Je kan ontspannen vertrekken en de prijs van het luchthavenvervoer is steeds inbegrepen in het totale cruise pakket. Voor deze dienst doen wij beroep op een exclusieve shuttle service die reeds jarenlang uitstekende service verleent in verschillende takken van de reissector. De shuttle service beschikt over een ruime vloot wagens en een uitstekend netwerk vanuit alle hoeken van het land.

Ook het gratis luchthavenvervoer maakt SeniorenNet uniek in de cruise sector. Reserveren voor dit luchthavenvervoer doe je eveneens in een Jetaircenter of bij een Jetair Premium Partner in je buurt. De reisorganisator (touroperator) van de SeniorenNet cruises is Cruisaway Lic.5151 die de sector met succes beheerst.

Wat zijn de troeven van een cruise vakantie?

Een cruise is een ideale manier om te genieten van een mooie vakantie. Dat zit 'em voor een groot deel in het comfort en de zorgeloosheid. Je gaat aan boord en hoeft slecht eenmaal je koffers uit te pakken. Daarna kan je optimaal profiteren van alle geneugten aan boord. Ondertussen reis je van de éne mooie bestemming naar de andere en kan je op excursies naar de mooiste plaatsen ter wereld. Meestal vaar je 's nachts. Doorgaans meren de schepen overdag aan en kan je aan land gaan om nieuwe plaatsen en culturen te gaan ontdekken. Een eigen kajuit voorzien van alle comfort. Je kajuit is voorzien van alle gemakken zoals tv, radio, airconditioning. Uiteraard beschik je over een eigen comfortabele badkamer met toilet en bad of douche.

De hele dag en avond eten en drinken is inbegrepen.

Je kan je 24/24 uur laten verwennen want de SenNet cruises worden aangeboden met een volpension formule. Ook tijdens het ontbijt zijn koffie, thee en water inbegrepen. Er is een 11-uurtje met lekkernijen. En dan kan je voor de lunch terecht in één van de vele restaurants; ofwel in buffetvorm ofwel met een à la carte formule. In de namiddag is er dan weer een koffie- of thee tussendoortje met zoete verwennerijen. Het diner. 's Avonds neem je het uitgebreide diner en dat stel je steeds zelf samen uit de vele mogelijkheden op de kaart. Je kan kiezen tussen twee tijdstippen om te eten; 18u of 20u. Of je neemt de 'As You Wish dining formule'. Dan kan je dineren om hoe laat jij dat wil en met wie je wil.

Je keuze van tijdstip en het restaurant kan je bij reservatie doorgeven. Voor wie eens wat anders wil zijn er op bepaalde schepen ook specialiteitenrestaurants zoals een Aziatisch-, Grill- of Italiaans restaurant (meerprijs). Er is ook dagelijks nog een uitgebreid middernacht buffet voorzien.

Laat je entertainen

De SeniorenNet cruise is steeds all-in, zelfs inclusief een drankenpakket, je krijgt Nederlandstalige begeleiding en luchthavenvervoer is inbegrepenEr is continue entertainment voorzien. Je kan genieten van tal van sport faciliteiten zoals tennis, fitness, tafeltennis… Je kan je laten verwennen in de Spa, genieten van een Balinese massage, je haar laten verzorgen in het kapsalon... 's Avonds kan je een gokje wagen in het casino of genieten van een spetterende show in het theater. Of maak ergens een optreden mee in één van de lounges en sluit je avond af met een danspasje in de discotheek.

Is een cruise niet verschrikkelijk duur?

Op het eerste gezicht lijkt een cruise iets duurder dan een gewone hotelvakantie. Maar eigenlijk is dat niet waar. Je kan een cruise vergelijken met een 'all-inclusive' formule; alle maaltijden zijn inbegrepen, alle snacks en drankjes, de animatie, de hele dag door. En je bespaart nog meer uit. Op een cruise hoef je geen vluchten meer te boeken om op een bestemming te raken, geen hotels te boeken, geen restaurants te reserveren. Een cruise stelt je in staat gedurende een week of langer verschillende landen te bezoeken en culturen te beleven en je wordt gebracht en raakt er moeiteloos. Reken maar eens uit dat je die trajecten met het vliegtuig, met de trein, taxi's en/of (huur)auto's zou moeten regelen… dat prijskaartje zou al snel het dubbele bedragen.

Aan boord van een cruiseschip

Praktische zaken Inschepen

Het inschepen gebeurt meestal 3 uur voor het voorziene uur van vertrek dat is aangegeven in de brochure. Aan de passagiers terminal in de haven overhandigen de reizigers hun geëtiketteerde bagage. Kruiers brengen die naar de aangeduide kajuit. Nadat je de bagage hebt afgegeven kan je verder naar de incheckbalie. De internationale reispas en de voucher voor de cruise zijn nodig voor het inschepen. Na controle van je voucher en identiteitsgegevens, wordt er een foto genomen. Je foto wordt d.m.v. een barcode weergegeven op de magnetische kaart - de Cruisecard- die je ontvangt. Je Cruisecard doet dienst als identiteitsbewijs aan boord. Het is de sleutel tot je kajuit en je betaalmiddel aan boord.

Betalen aan boord

Om de betalingen aan boord te kunnen uitvoeren, vragen wij je bij het inchecken een voorafbetaling ($60 per dag per persoon) of een garantie met je kredietkaart. Na een controle bij de douane, kan je dan aan boord gaan. De munt aan boord is steeds de Amerikaanse dollar.

Reisdocumenten

Passagiers dienen in het bezit te zijn van een internationale reispas die geldig is tot 6 maanden na terugkomst. Die heb je dus steeds bij de hand, als ook je visadocumenten indien die nodig zijn voor een betrokken bestemming.

Communicatie aan boord

Aan boord spreekt iedereen Engels. Maar bij Holland America Line is er steeds 1 Nederlandstalige host beschikbaar aan de receptie.

Boarding pass vluchten

Boarding pass cruise: deze dient getoond te worden bij de inscheping samen met je paspoort

Bagagelabels:

Het is noodzakelijk dat al de bagage is voorzien van een etiket met je gegevens en je kajuitnummer zodat ze in de juiste kajuit terecht komt. Indien er bagage is zonder etiket wacht je een onaangename en moeilijke zoektocht om ze terug te vinden. Wie meer etiketten nodig heeft, kan die steeds bekomen bij de hostessen aan de terminal. Vergeet echter niet om de bagage labels volledig in te vullen!

Bagage

Op het schip is er geen beperking qua bagage, zolang deze binnen redelijke afmetingen blijft. Zorg dat ze handig is om in je kajuit op te bergen. Vergeet niet dat wanneer je met het vliegtuig komt er wel bagagebeperkingen zijn (meestal maximum 20kg) voor de vlucht. Voorzie op het label van je bagage duidelijk leesbaar je naam, kajuitnummer, vertrekdatum en de naam van het schip. Je bagage wordt gratis aan boord gebracht, maar op eigen risico. We raden aan om bij je cruise reservatie specialist een bagageverzekering aan te gaan voor de duur van je reis. Het Jetaircenter zal je met raad en daad bijstaan in samenwerking met VAB verzekeringen. Zoek hier een Jetaircenter of Jetair Premium Partner in je buurt

Kom je vrijblijvend informeren tijdens een SenNet cruisevoorstelling.

Wil je meer wilt weten over onze prachtige bestemmingen, de prijzen, de praktische zaken? Je bent van harte welkom op een van onze cruisevoorstellingen. Er zijn er voorlopig drie gepland, in Antwerpen, Genk op de Actief50 beurs (gratis) en Holsbeek bij Leuven:

Zaterdag 20 september 2014 in het De Keyser Hotel om 10 uur en 14 uur

De Keyserlei 66-70, 2018 Antwerpen. 50 meter van het Centraal Station en met een grote ondergrondse parking onder dat station. Kom vrijblijvend. Aarzel niet en kom gewoon eens kijken, luisteren en eventueel praten. Schrijf je in op www.seniorennet.be/cruise. Toegang is €5 maar je krijgt daarvoor een consummatie in ruil én een lederen reisheuptasje cadeau t.w.v. € 29,95

Waar is er een Jetair Center in je buurt? Klik hier voor de lijst.

Voor meer informatie en/of boeken kan je terecht in een Jetair Center in je buurt. Heb je een vraag mail dan naar cruises@seniorennet.be

6 reacties

jdbeo
Gewoon ter info
let op met de drankpakketten !
meestal (bijna allemaal) kosten de flessen wijn meer dan 30 € en een glas wijn kost in de bars ook meer dan 7 €.
heb reeds meerdere cruises gedaan maar nog niet met de holland america lijn
(misschien zijn de prijzen daar minder duur)
16/09/14 17:44 REAGEER
Christi
Hier is het drankenpakket inbegrepen blijkbaar.
Bovendien vind ik dat de prijzen van de dranken op de meeste cruiseschepen heel goed meevallen naar onze normen. Men betaalt er doorgaans (iets) minder voor een drankje dan wanneer men hier ergens op café iets gaat drinken.
19/09/14 10:46 REAGEER
patje
klopt zijn pas terug van cruise met HAL en inderdaad opletten wat de dranken betrft
Royale Caribean cruises zijn beter zeker wat het diner betreft de keuken van HAL was toch minder en personeel zijn allemaal Philipinos doch heel vriendelijk
21/10/14 20:07 REAGEER
romba
amerikaanse dollar ???? grapje zeker
16/09/14 18:45 REAGEER
marjos
Er zijn betere Reis Maatschappijen dan vernoemde die dit ook aanbieden aan een betere en goedkopere formule, uitkijken is de boodschap niet onmiddellijk toehappen.
20/09/14 20:42 REAGEER
maver46
Vergelijken van prijzen van reizen en cruises is heel moeilijk en voor niet-ingewijden bijna niet mogelijk. Het hangt af van wat er precies wordt aangeboden en van de service die wordt geboden. Vervoer van huis naar de luchthaven bijvoorbeeld is nergens in de prijs inbegrepen en hier wel. Begeleiding is er zelden of nooit bij een cruise en dat is hier wel het geval. Dat zijn allemaal factoren die de prijs mede bepalen. Alleen maar kijken naar goedkopere formules is eigenlijk appelen met peren vergelijken.
M. Vermee
22/09/14 12:01 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels