Deel via

71 en nog geen beetje sleet : Rob de Nijs op 11 oktober in Lotto Arena.

September 2014
Op zaterdag 11 oktober 2014 kan je in de Lotto Arena gaan genieten van Rob de Nijs. De Nederlandse zanger staat met zijn uitgebreide live band 'Pur Sang' op het podium voor het unieke concert 'Tussen Rock & Romantiek'. Rob verzekert zich alvast van het charmante gezelschap van Anita Meyer tijdens deze spetterende, romantische avond vol muzikale hoogtepunten. Jij kan via SenNet online je ticket bestellen.

Rob de Nijs keert nog eens terug naar de Lotto Arena.

De Nederlandse zanger Rob de Nijs keert op zaterdag 11 oktober met veel plezier terug naar de plaats waar hij en het talrijk aanwezige publiek vorig jaar zo'n onvergetelijke avond beleefden. Dit keer neemt hij zijn magistraal orkest mee, zangeres Anita Meyer én kijkt hij uit naar de samenwerking met een, uh, imposante verrassingsgast.

SenNet Magazine: Neem ons eens even mee terug naar die magische muzikale avond van vorig jaar Rob. Het was je eerste concert ooit in de Lotto Arena, niet?

Rob de Nijs ken je van zijn talloze hits : ‘Zondag', 'Banger Hart', 'Malle Babbe', 'Zuster Ursula', 'Alles Wat Ademt', 'Ritme Van De Regen' en 'Het Werd Zomer'Rob de Nijs: Dat klopt, op 22 juni 2013 streek ik voor het eerst in mijn toch wel rijkgevulde carrière neer in de Lotto Arena te Antwerpen. Mijn jubileumconcert 'Rob 70' was volledig uitverkocht, ongelooflijk vond ik dat. Mijn live band en ik hebben er dan ook echt alles aan gedaan om die vele mensen niet teleur te stellen…en als ik op de minutenlange staande ovatie mag voortgaan die we na afloop kregen, dan zijn we daar vrij goed in geslaagd.(lacht).

SenNet Magazine: Je was echt overdonderd na afloop van het concert vorig jaar hé?

Rob de Nijs: Je zou misschien denken dat ik ondertussen al zowat alles moet meegemaakt hebben in mijn carrière, en niet snel meer van m'n stuk te brengen ben…Nou, niets was minder waar vorig jaar in de Lotto Arena. Ik ben het podium afgelopen, ben gaan zitten in de kleedkamer en ik kan je vertellen dat het een hele poos geduurd heeft alvorens de adrenaline uit m'n lijf verdwenen was.

SenNet Magazine: Wat zal je het meeste bijblijven van het vorige concert in de Lotto Arena?

Rob de Nijs: Alles eigenlijk… de ontvangst van het publiek, dat enthousiasme tijdens het concert, en dan de dankbaarheid en die staande ovatie na afloop…dat doet wat met een oude krijger hoor (lacht). Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op 11 oktober opnieuw voor dat warme Vlaamse publiek op dat podium te kunnen staan.

SenNet Magazine: Wat mogen we verwachten op 11 oktober Rob?

Rob de Nijs: Wie me een beetje kent, weet dat ik ook deze keer alles uit de kast zal halen om er een bijzonder en uniek evenement van te maken. Mijn muzikale kast zal tijdens het concert 'Tussen Rock & Romantiek' alleszins vakkundig geplunderd worden, alle hits zullen de revue passeren. (lacht) De mensen kunnen hun stembanden dus maar best smeren, want ze kennen alle nummers.

SenNet Magazine: Van waar de naam van het concert, 'Tussen Rock & Romantiek'?

Rob de Nijs: We waren op zoek naar iets dat mijn repertoire mooi samenvat, en met nummers als 'Zondag', 'Banger Hart', 'Malle Babbe', 'Zuster Ursula', 'Alles Wat Ademt', 'Ritme Van De Regen' en 'Het Werd Zomer' dekt 'Tussen Rock & Romantiek' wel mooi de lading, vind ik.

SenNet Magazine: 'Je brengt ook Anita Meyer mee?'

Rob de Nijs: De keuze om Anita Meyer als 'special guest' mee te brengen naar Antwerpen op 11 oktober, was niet enkel zeer logisch, maar ook gewoon een keuze van het hart. Zowel Anita als ik gaan al een hele poos mee natuurlijk. Onze carrières overspannen meerdere decennia en beiden hebben we zeer grote successen gekend in Nederland, maar zeker ook in Vlaanderen.

Rob de Nijs brengt ook de Nederlandse zangeres Anita Meyer mee naar de Lotto Arena: ‘Of er ooit echte 'romantiek' is geweest? Dat moet je Anita maar vragenMet "They don't play our love song anymore", "Blame it on love", "The one that you love", "Run To me" (met Lee Towers) en natuurlijk haar ongelooflijke hitsingle "Why tell me why", maakte Anita furore en naam in Vlaanderen en dus kwamen we elkaar ook zeer vaak tegen op Vlaamse podia. Het is logisch dat dit alles een speciale band heeft gecreëerd tussen ons. Of er ooit echte 'romantiek' is geweest? Dat moet je Anita maar vragen (lacht),…maar ik kan wel zeggen dat ik haar, zoals bijna alle mannen die ik ken eigenlijk, steeds een enorm charmante en mooie dame heb gevonden", aldus de glimlachende Nederlandse zanger

SenNet Magazine: 'En dan is er nog een mysterieuze, maar imposante 'special guest hebben we ons laten vertellen?'

Rob de Nijs: Voor de aanwezigen in de Lotto Arena heb ik inderdaad iets héél speciaals in petto. Ik kijk er al een hele poos naar uit om samen met deze artiest iets te doen en op 11 oktober is het eindelijk zover! Het wordt genieten in de Lotto Arena, voor mezelf, maar ik hoop vooral voor mijn schitterende publiek!"

SenNet Magazine: We kunnen haast niet wachten Rob, het wordt ongetwijfeld weer een memorabele avond!

Rob de Nijs - 'Tussen Rock & Romantiek' op zaterdag 11 oktober 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen, een uniek topconcert dat u niet kan en wil missen!! Bestel nu uwtickets via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels