Deel via

Bezoek ons op 17-19/10 op de Actief50 beurs in de Limburghal in Genk. Print je gratis ticket.

September 2014
De Actief50 beurs in Genk is een gezellige beurs voor de 50-plussers waaraan SeniorenNet al voor het 7de jaar meedoet. Dit jaar delen een 10-tal van onze mailgroepen hun hobby en passie met jou. Die bestaan namelijk 10 jaar. Je kan ons live ontmoeten in een gezellige Hal B mét café. Daar stellen we SenNet cruises, -reizen, -concerten, SenNet Shop, Singles Corner en nog nieuwigheden aan je voor. Dit is het programma...

Neem het mee naar de Actief50 beurs. Het geeft je recht op gratis toegang tot de gehele beurs op vrijdag 17, zaterdag 18 of zondag 19 oktober in de Limburghal in Genk.

Kom jij ook naar ons gezellige SenNet Café?

Kom met elkaar bijpraten bij een hapje en een drankje in ons gezellige SenNet Café. Spreek af in hal B om elkaar te ontmoeten. Je kan er gezellig wat drinken of een hapje eten en fijn bij babbelen of … elkaar voor de eerste keer zien. De meeste SenNetters kennen elkaar immers online. Er zijn een aantal groepen die wel eens samen op stap gaan, zoals de fotografen, maar sommige groepen doen dat ook helemaal niet.

We vieren 10 jaar mailgroepen: samen je hobby en passie delen.

Wandel door onze feestelijke open ruimte in Hal B. Daar hebben een 10-tal van onze groepen zich opgesteld om hun hobby en passie met jou te delen. Zo kan jij ontdekken waar ze al 10 jaar met elkaar over mailen en uitstappen rond organiseren. Wie weet heb je wel interesse om aan te sluiten bij bijvoorbeeld mailgroepen Fotografie, Genealogie (stambomen uitwerken), Puzzelen of Reizen. De leden staan voor je klaar om je alle uitleg te geven wat er gebeurt in de groepen en wat je kan leren van en met elkaar.

Fotoshoot in de stijl van Belle Epoque

Bij de stand van de fotografiegroep DigitCrea Forum’ kan je zien hoe modellen worden gefotografeerd in de stijl van de Belle Epoque. Het is tegenwoordig een rage; vrouwen die koket vanonder hun grote hoeden in de lens kijken, gekleed in lange jurken, die een (smalle) taille accentueren en een mooie boezem… Ze zijn een lust voor het oog.

Tijdens de fotoshoot geven leden van het DigitCrea Forum ook uitleg aan de omstaanders over fotografie en belichting en studiofotografie.

Oproep: Wil jij Belle Epoque model zijn voor een fotoshoot?

Heb je kleding in de stijl van Belle Epoque? Wil je graag model zijn voor een gratis fotoshoot? De topfotografen van het DigitCrea forum hebben in Hal B een prachtig decor om hun modellen te laten schitteren en de mooiste foto’s te maken.

Kan je je vrij maken op 17, 18 of 19 oktober om naar de Limburghal in Genk te komen en wil je kans maken op een gratis fotoshoot? Stuur dan als de bliksem een foto met je adresgegevens naar digitcrea.beurs@gmail.com

Nieuw: op reis met SenNet

Voor reislustigen is er de gezellige (mail)groep van Gretl die ook voor het komende seizoen een heel programma voor kleine en grote uitstappen heeft samengesteld.

Nieuw: SenNet groepsreizen met Connections.

Wil je New York ontdekken aan de allerbeste prijs met een hotel in hartje Manhattan? Kom naar onze stand van Connections en ontdek welke groepsreizen we samen nog meer voor jou hebben uitgewerkt. We hebben ongelooflijke beursaanbiedingen voor jou.

Nieuw: SenNet Cruises i.s.m. Holland America Line. Woon een voorstelling van ons cruisepakket bij.

SenNet gaat vanaf dit najaar ook op cruise. SeniorenNet en de gerenommeerde cruisemaatschappij Holland America Line hebben voor jou fantastische cruises georganiseerd; Steeds van de beste kwaliteit, altijd met Nederlandstalige begeleiding, en in een all-in formule -zelfs met volledig drankenpakket inbegrepen-.

We willen ons onderscheiden door topkwaliteit, scherpe prijzen en service. Bij ons is er altijd luchthavenvervoer naar en van de luchthaven in de prijs inbegrepen. Je wordt dus thuis opgehaald en na de cruise weer aan je woning afgezet.

Er is Nederlandstalige begeleiding. Je hebt een kajuit met zeezicht.

Er staan dit jaar nog twee cruises op het programma: naar de Caraïben en met kerst en nieuwjaar naar de Canarische eilanden. Voor 2015 is er voor ieder wat wils; Azië, Zuid-Amerika, Middellandse Zee, Noorse fjorden, Alaska, Panamakanaal etc.

Tijdens een cruisevoorstelling krijg je via filmpjes en foto’s alle informatie over de bestemmingen, het leven aan boord, de uitstappen, de service, de prijzen etc.

Uiteraard krijg je al je vragen beantwoord.
Schrijf meteen in voor zo’n vrijblijvende cruise voorstelling.
Surf naar www.seniorenNet.be/cruises om je in te schrijven en voor meer informatie.

SenNet Shop: Nét andere producten, nét andere prijzen.

www.sennetshop.be zal ‘live’ staan met de producten uit de online winkel van SeniorenNet aan spectaculaire beursprijzen. We hebben ook nog een aantal producten die je alleen op Actief50 zal kunnen kopen, dus kom snuisteren in SenNet Shop in Hal B en sla je slag.

Voor iedere bezoeker een gratis SenNet Magazine.

Van ons online tijdschrift www.sennetmagazine.be is speciaal voor de beurs een printmagazine verschenen. Als bezoeker geven we je dit bewaartijdschrift graag mee, helemaal gratis.

Je kan onze boeiende artikelen lezen over lifestyle, reizen, relaties, psychologie, beauty... We hebben een interview met Charles Aznavour, met onze Belgische stadsgids in New York Patrick van Rosendaal, maar ook een massa puzzels én... een uitneembare concertagenda.

Nieuw: tickets voor concerten online bestellen bij SeniorenNet

Wat er op de concertagenda 2014-2015 staat van SeniorenNet kom je te weten in de uitneembare concert agenda in SenNet Magazine. Maar je kan kijken wie er komt op www.seniorenNet.be en online je tickets bestellen. Dat is meteen ook veilig. Hoe het zit met veilig tickets online komen vind je in het artikel daarover in ons Magazine.

Op Actief50 kan je onze artiesten zien in een leuk filmpje. En wie weet, loop je wel een BV tegen het lijf op onze stand.

Volg een voordracht van de Inspiratie Akademie.

Relaties doven tegenwoordig uit als kaarsjes… Hoe komt dat toch? Hoe moeilijk is het om de juiste keuze te maken voor een levensgezel die helemaal bij je past? ‘Kies je een relatie met het hoofd of met het hart?’

SenNet relatiecoach Ilse Reynders, één van de drijvende krachten achter relatiebureau Altero, geeft daarover een inspirerende voordracht in het auditorium van Hal B. Je kan veel opsteken om de info, wie weet ook te delen met je (klein) kinderen. Kijk op www.actief50.be naar het programma en schrijf je in voor een voordracht.

Singles Corner: Leuke hoek voor vrijgezellen.

Kom naar het ‘happy hour’ in onze Singles Corner en ontmoet elkaar. Relatiebureau Altero vertelt je ondertussen welke inspirerende activiteiten ze allemaal op het getouw zetten en ondertussen ontmoet je andere singles uit je streek onder het genot van een drankje. Alle info over de uren van het ‘happy hour’ vind je op www.actief50.be.

Download je gratis toegangsticket voor Actief50.

Dankzij SeniorenNet kan je een gratis toegangsticket downloaden voor de Actief50 beurs. Surf naar www.seniorennet.be, print het af en laat het zien aan de inkom op 17, 18 of 19 oktober. Het is geldig voor maximum 2 personen.

Tot ziens in de Limburghal!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels